ya şu insanları anlamak gerçekten mümkün değil toplu bır organizasyon yapılmış olsa neyse haberin olmadığı halde çocukları göndermdn diye tripler..ne kadar mantıksiz bır davranış güzel bır dille söylenmis olsa seninde canın sıkılmaz.ama bu yaşanılan şeyler gelip geçici şeyler inan can sıkmaya degmiyor biz saatlerce kafamızi taktığımızla kalıyoruz.Bugun kayinvaldemin dogum gunü arayip kutladim konustuk vb.
Sonra bana sen evdemisin iştemisin dedi isteyim dedim..
Neden hic çocuklari gondermiyorsun kalmaya bak herkes burada bir tek seninkiler yok..
bir cemkirmesi var saşırdım .. yanim da birileri oldugundan rahat konusamiyorum hıhı anne gonderirim dedim..
çat dedi kapatti telefonu..
Ben oyle aval aval kalakaldim.Bir program yapildiysa sayet Yapilan programdan benim haberim yok.. cocuklar ev de nasil gidiyor varmi birseye ihtiyaciniz diye arayip soran yok.. sirf eglence girgir samata hayat felsefeleri bu.. canim sikildi fena. Ara verdim cıktim yan tarafta cafe var oraya oturdum simdi..
iyi ki varsiniz hemen yaziimda rahatlim dedim...
zaten kafamiz dolu ailecek tercihleri bekliyoruz..bunlarin dert ettigi konuya bak... Kesin beni konusup duruyorlardir kiziyla :)
Hakkinizi helal edin..
Günaydın canım
Günaydınn tatlımm bugün nasılsınnGünaydın canım
Günaydınn canımmm kucakk dolusu sevgilerr
Günaydınn tatlişimm afiyet olsunnsabah : 3 yumurtadan omlet (peynirli +dereotlu) + salatalık + domates + kahve
salatalık ve domates yediğim için o kadar mutluyum kiii
sağol canımmm :))Günaydınn tatlişimm afiyet olsunn
Aynenn canımm tüm canlarıma afiyet olsunn kilo olmasınsağol canımmm :))
tüm kahvaltı yapanlara, yapacak olanlara afiyet bal şeker olsun
aynen aynenAynenn canımm tüm canlarıma afiyet olsunn kilo olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?