Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1. Bir kadın ve bir adam tarlada çalışmaktadır. Yoldan geçen biri, adam ve kadınla muhabbet ederken 'Siz akraba mısınız?' diye sorar. Kadın da 'Bu adamın annesi, benim annemin kayınvalidesidir' der. Bu durumda tarladaki adam ve kadın birbirinin nesidir?

2. Hasan, Onur'un halasının oğludur. Burcu, Onur'un karısı ve amcasının kızıdır. Zeynep ise Hasan'ın teyzesinin kızıdır. Bu durumda Burcu, Zeynep'in nesi olur?

3. Bir adam, duvarda asılı duran resme bakarak şunları söylüyor: "Ne erkek, ne de kız kardeşim var. Ama bu adamın babası, benim babamın ogludur." O halde resimdeki kişi, bu sözü söyleyenin nesidir?

4. Ahmet'in kaynanası, Mehmet'in kaynanasının annesi oluyorsa; Mehmet, Ahmet'in neyi oluyor?

CEVAPLAR :

1. BABA - KIZ
2. DAYISININ KIZI
3. OĞLU
4. BALDINIZININ DAMADI

Hahahhaha sorularaa gelll amann tanrımm didimmm

Onedio testleri broken ablam gondermis gece sabah coz yazmis bide :) bende girince ordan oraya şettim :))

Asuman abla bi fincan cayini alirim tomurcuklumu cay ya da earl grey limi hani soylerken kusar gibi oldugumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…