Baktikca ebeyle ilgili biseyler aklima geliyo ama neysedusunme firsati bile sunmuyorum kendime
Hahahhaha sorularaa gelll amann tanrımm didimmm1. Bir kadın ve bir adam tarlada çalışmaktadır. Yoldan geçen biri, adam ve kadınla muhabbet ederken 'Siz akraba mısınız?' diye sorar. Kadın da 'Bu adamın annesi, benim annemin kayınvalidesidir' der. Bu durumda tarladaki adam ve kadın birbirinin nesidir?
2. Hasan, Onur'un halasının oğludur. Burcu, Onur'un karısı ve amcasının kızıdır. Zeynep ise Hasan'ın teyzesinin kızıdır. Bu durumda Burcu, Zeynep'in nesi olur?
3. Bir adam, duvarda asılı duran resme bakarak şunları söylüyor: "Ne erkek, ne de kız kardeşim var. Ama bu adamın babası, benim babamın ogludur." O halde resimdeki kişi, bu sözü söyleyenin nesidir?
4. Ahmet'in kaynanası, Mehmet'in kaynanasının annesi oluyorsa; Mehmet, Ahmet'in neyi oluyor?
CEVAPLAR :
1. BABA - KIZ
2. DAYISININ KIZI
3. OĞLU
4. BALDINIZININ DAMADI
Bence hiç bulaşma :)KIzz şu test neyse bizde yapakk
Haydaaa sebepp canımm niye iptal oldu kiii olan sanaa oldu yaaaBizim is iptal oldu:)
Ben uykusuz aç oturdugum la kaldım :)))
Aslındaa dimii bulaşmıyımm 3 kuruş aklımm kaldı onda da böyle devreleri yakmıymBence hiç bulaşma :)
Bir tanıdığın işi vardı halletmis oHaydaaa sebepp canımm niye iptal oldu kiii olan sanaa oldu yaaa
Anladım canım hayırlısı olsun nasip değilmiş demekk eşin uyandı mı peki hala uyuyor muBir tanıdığın işi vardı halletmis o
Aslında başka işimiz de var ama öğleden sonra artık
Hemen çayı demledim kahvaltı hazirlayım bari
hırsa bakGelen giden yok gideyim showrrom arkada spor yapemm bari hahahhaha çıldırdım iyicee
Hahahhaa sormaa gözün kaldıı galiba zalimm senii ilk dk sabotaja uğradımhırsa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?