Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Masallah burasi cok hareketli..
Size yetisebilir miyim bilemiyorum.

Bir de herkes birbirini taniyor uzun sürede..

Bugün güne limonlu 9'lu cay ile baslayabildigim icin gurur duyuyorum daha önce de yazdigim gibi bitki caylari yesil cay icmekte cok zorlaniyorum istahim kesilsin diye öyle baslayim dedim.
Zencefilli yesilcay yapip termosa koyucam bugün bakalim sekerli siyah cayimdan kurtaracak mi beni

Iki dilim siyah ekmek ile kahvalti da basarili benim icin Bugün daha ekmek yememek icin zorlayacagim.

Bugün itibari ile 102.4 olmusum moralim yerlerde..Bakalim azimle basladim insallah pes etmem..

Listeden bahsediliyor aralarda okudum nasil oluyor biraz bilgi verirseniz iyi olur

Anladım canım hayırlısı olsun nasip değilmiş demekk eşin uyandı mı peki hala uyuyor mu
Tam kalktı hazırlanacak haber geldi canım
Zaten kahvaltı saatimiz gelmişti :)
Yaptık kahvaltıyı çaya devam
Gel bonusum balkonda içelim çayı Lipton Doğu Karadeniz çayı biraz bergamot var gibi

Azminn daimnolsun tatlım listeye iki hafta düzenli paylasim yaparsan dahil oluyorsun . Birde her cuma kilo ve spor bildirimi yapıyoruz Günlük yemek bildirmleri gibii sıkma caninii azmedersen gider ben 112.20 ile baslamistim.Simdi 104.2 deydim galbaa

Hosgeldiniz :)

Listemiz yani listelerimiz ( kilo ve spor) cuma gunleri yapiliyo hepimizin kilosu ve yaptigi spor dk olarak yaziliyo haftalik 1. 2. 3. Oluyoruz ve aylik derecemizde oluyo.

Yeni baslayan icin birden herseyi kesmek moral bozucu olabiliyo tavsiyem azaltarak baslamaniz. Mesela aksamda 1 dilim ekmek yiyin. Boyle sayisini bilerek yemekte sorun yok.

Biz bazi arkadaslar epey eskiyiz burda samimiyet o yuzden ama yeni olanlarla samimi olunmuyo sanmayin bknz. Brokenangel arkadasimiz :)

Evett ben de tazee üyeyim Bende okuya okuyaa burdan baktimm wuuwww süper bir arkadaşlık ve destekk minnakk cussemlee kiyidan kenardan dahil oldum.Sagolasunlar hepsini ayri ayrii çok seviyorummm beni de içlerine kabul ettiler.Ben taze geliniym burananinn hahaha

Cenemden kizi etiketlemeyii unutmuşum hahhaa sanki Bonus patron yeni gelmiş gibi olduu

Gelmis gecmis uyeler icinde baga patron diyen bi sensin he sende olmasam körolasi gururumu kim oksiycak

Sen pc den daha iyi bulursun bu topikteki 200 lu sayfalardaydi ilk mesajim o zaman yeni acilmisti bu topik hey gidi gunler hey

Son 1 senedir sadece 2-3 kilo vermisim ne patronluk ama

Amaa öyle tatlım sen bu topikin patronusun sensiz bura düşünülemezzz Bu ara bence biraktinnkaratay nineyiii yoksam iyi gidiyodun bencee

Amaa öyle tatlım sen bu topikin patronusun sensiz bura düşünülemezzz Bu ara bence biraktinnkaratay nineyiii yoksam iyi gidiyodun bencee

Bir turlu toparlayamiyorum aklimi fikrimi.
Tembellikte var tabiki.

Dun ogleden sonra piknik hazirligi yaptim kiz uyanana kadar uyaninca yapisti bacagima ne birakiyor ne susuyor delirdim resmen. O yuzden giremedim aksamda pert olmustum.
Stresliykende deli gibi yiyorum

Sizi kotu gelinler siz burda kv lere cemkirirken ben borek yapiyodum kv me

Bizde oyle ciddi mesele yoktur hic tabiki garip huylari vardir ama cokta fedakar tarafi vardir bazen o yeter bana.

Aksam ne memnun oldu onuda aldik goturduk kendisi tek cikamiyo pattes kofte borek yapmistim cokta begendi eline saglik dedi.
Normalde karismadigi icin ara sira igneli bisey desede batmaz bana ben kendimde eksigimi gorurum cunku. Yani hic bi zaman tek tarafli olmaz

Broken hele bak surda yazan dk ya :)) son yaptigim delice spordu o. Hamileymisim o vakit ertesi gun ogrendim.

Patron bonuscann buldumm canımm vayy beee kaç yıll heyy maşallahh

Enemmm kötüü gelin oldumm çok zalimsin bonuscanımmm Amaa etki tepkii psikolojisi tatlım yaptım yaptım yanii yanlızz bu arada o saydıklarındna çok yemedin inşallah canım sankii yedinde suçu masum minnak kızına atıyorsun gibime geldii Rabbim dirliğinizi huzurunuzu bozmasın tatlım inan bende yaptımm.Tee burdann Beypazarına sabah kahvaltısına götürdüm. Burdan teee Pamukovaya öğlen yemeğine bilee götürdüm kıymet bilmedilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…