Sülükk gibii ahh bu kilolarr gitt diyomm gitmiyolarr glaiba beni çokk seviyorlaraynen aynen
instsgramda bir yazı vardı bununla ilgili, ben kiloları sevdklerimle yiyip içerken almışım her birinin hatırası var neden vereyim diyeSülükk gibii ahh bu kilolarr gitt diyomm gitmiyolarr glaiba beni çokk seviyorlar
Valla araa araa tartılıyorum canım dayanamayıp sonra ughh yuhh nidaları arasında deli oluyoruminstsgramda bir yazı vardı bununla ilgili, ben kiloları sevdklerimle yiyip içerken almışım her birinin hatırası var neden vereyim diye
gidecekler elbet biraz sabretmemiz lazım.
her gün tartılıyor musun canım
Aminnn inşallah canımm güzel haberlere öyle çok ihtiyaçımız varkiiiGünaydın
Güzel haberler alacağımız, mutlu bi gün olsun inşallah
sürekli tartılmak pek iyi değil ama ben de dayanamıyorumValla araa araa tartılıyorum canım dayanamayıp sonra ughh yuhh nidaları arasında deli oluyorumAnamıda diyete soktum garibim o da bu tartıı bozukk bu tartıı bozuk hahahhaha tartı normalde biz değiliz
Hayy maşallahh canımm yaa ne güzell darısıı başımaa inşallahhsürekli tartılmak pek iyi değil ama ben de dayanamıyorum
pazartesiden beri her tartıldığımda eksi gördüm ama normalde öyle olmuyor tabi
saf protein günlerinin etkisi baya oldu
Valla bende anlamıyorum bir artı bir eksii canımm insan delii oluyor.Yarın büyük inşallah boll eksiyii görürüzzBenim de tartilmadigim gün yok nerdeyse
Ekşi isem moral oluyor artı isem hemen dikkat etmeye çalışıyorum
Bu sıralar dengesiz ama beslenmem kötü suyu düzenli içemiyorum felan gibi sebepler var
ben artı görünce direk moral olarak çöküyorum :)Benim de tartilmadigim gün yok nerdeyse
Ekşi isem moral oluyor artı isem hemen dikkat etmeye çalışıyorum
Bu sıralar dengesiz ama beslenmem kötü suyu düzenli içemiyorum felan gibi sebepler var
Bugün benim menuu şimdiden belli yulaf ezme ve yoğurtBugün protein yapsak ne iyi olur adaşım74FRIDA ama
Ben daha kahvaltı yapmadım dışarda işimiz var eşim uyanırsa çıkacağız simit yiyecektik ama vakit sorunu olabilir artık nasip bakalım
Demesi kolayBugün benim menuu şimdiden belli yulaf ezme ve yoğurteee uyandırsana kızz eşinii öğlen olmuşş işleriniz geçe kalmasın
Menemen yap canım eşinede iyi olur en azından anaaa 11 az kalmış kızzzDemesi kolay
Gece yatmaz sabah kalkmazlardan :)
11 de buluscaz biriyle sozlestik
Ben de senin menüyü yesem de kızlar eşim ne yese
Devrelerimm yandıııSuna bi el atin beee gozunuzu yiyim yoksa gerizekali olarak testi tamamlayamiycam mimkin degil yapamiyorum bunu ve nefret ederim boyle akraba sorularindan
Eki Görüntüle 1866135
Eki Görüntüle 1866136
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?