Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın azim böcüklerim

Ben tembel bir böcük olarak sporlarınızı ayakta alkışlıyorum en iyisini siz yapıyorsunuz sarkmadan fit bir şekilde kilo vericeksiniz ve barbi olacaksınız barbiiii
inş hepimiz frida

tek korktuğum kollarım , yürürken 1.5 kiloluk ağırlıklarla yürüyorum ama sarkmazlar umarım

Sağol adaşım öpüyorum

38 kilo oluyo toplamda eger dogru hesapladiysam agzini kapat bonus

inş hepimiz frida

tek korktuğum kollarım , yürürken 1.5 kiloluk ağırlıklarla yürüyorum ama sarkmazlar umarım
Kızz valla bende erkek kardeşim tambılından yapıyorum.lakin 3 k onlar oğlumm bunun daha hafifi yok mu dedimm yok abla dedii.lenn senin yüzünden Rockkyy gibi olmıyım dedim Çocuk gül güll öldüüü Sence canım 3 kg dambıl sıkıntı yapmaz dimii sanada sorayım hee

Kollar için tedbir almak mantıklı devam edin
Ben fazla sarkmadim ama kollar ve göğüslerin durumu pek parlak değil
Sağolasın canım ben şu Jilian Michale yaptıgı dambıllı hareketleri ve hepsini yapıyorum.Onu izleyip inşallah iyi bir şekilde de devam ederim. Uyardığın için çokk teşekkür ederimm

bayanlarda en fazla 2 diye biliyorum canım
3 le yapma bence kaslı kaslı dolanmayalım ortalıkla

isin ehli degiliz ama hep duydugumuz sey bu fazla kiloyla agirlik calisilmaz. Ablam spoe salonuna gitti 1,5 yil duzenli. Son zamanlarda agirlik kullandi ki bizim gibi degildi kilosu.
Kilolu insan baslangicta kendi agirliginda calissa en iyisi.

isin ehli degiliz ama hep duydugumuz sey bu fazla kiloyla agirlik calisilmaz. Ablam spoe salonuna gitti 1,5 yil duzenli. Son zamanlarda agirlik kullandi ki bizim gibi degildi kilosu.
Kilolu insan baslangicta kendi agirliginda calissa en iyisi.
Anladım canım sağolasınn o zaman ben tez elden kendime küçük yada sorup denk bir ağırlık alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…