inş hepimiz fridaGünaydın azim böcüklerim
Ben tembel bir böcük olarak sporlarınızı ayakta alkışlıyorum en iyisini siz yapıyorsunuz sarkmadan fit bir şekilde kilo vericeksiniz ve barbi olacaksınız barbiiii
Eenemmmmm hayy maşallahhhhh bir dahaa aslaa geri almazsın inşallah canımm senii kocamannn kocamann alkışlıyorummYok canım 36 kilo verdim hatda 37 işteee
Sağol adaşım öpüyorumHayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim
Hayırlı cumalar
Henüz tartilmadim ama pek umut yok eksi adına spor işini de dusuneyim ne kadardır :)
Ben 2010 dan beri burdayım bonuscum
Hem 33 kilo verdim 15 ini geri aldım nerdeyse 20 daha verdim hala gitmedim :))
Adaşım tebrik ederim
Kızz 120 ile başladıı demedin miydii ondan öyle şeyy ettim ben
Kızz valla bende erkek kardeşim tambılından yapıyorum.lakin 3 k onlar oğlumm bunun daha hafifi yok mu dedimm yok abla dedii.lenn senin yüzünden Rockkyy gibi olmıyım dediminş hepimiz frida
tek korktuğum kollarım , yürürken 1.5 kiloluk ağırlıklarla yürüyorum ama sarkmazlar umarım
Hahhaha amaa valla 37 kg vermişş muhteşememm başarıı darısı başımızaa tatlım sen bizi kampaa sok benceeKusuratini hatirlamadiysam demek
Korma la niye korkuyon isindiktan sonra kol icin ayri hereket yaparsin olur biter.inş hepimiz frida
tek korktuğum kollarım , yürürken 1.5 kiloluk ağırlıklarla yürüyorum ama sarkmazlar umarım
işte hareket yaparak yürüyorum , elimde tutmuyorum sadeceKorma la niye korkuyon isindiktan sonra kol icin ayri hereket yaparsin olur biter.
Agirlikla yurumek bana mantikli gelmedide
Sağolasın canım ben şu Jilian Michale yaptıgı dambıllı hareketleri ve hepsini yapıyorum.Onu izleyip inşallah iyi bir şekilde de devam ederim. Uyardığın için çokk teşekkür ederimmKollar için tedbir almak mantıklı devam edin
Ben fazla sarkmadim ama kollar ve göğüslerin durumu pek parlak değil
bayanlarda en fazla 2 diye biliyorum canımKızz valla bende erkek kardeşim tambılından yapıyorum.lakin 3 k onlar oğlumm bunun daha hafifi yok mu dedimm yok abla dedii.lenn senin yüzünden Rockkyy gibi olmıyım dedimÇocuk gül güll öldüüü Sence canım 3 kg dambıl sıkıntı yapmaz dimii sanada sorayım hee
Kızz valla bende erkek kardeşim tambılından yapıyorum.lakin 3 k onlar oğlumm bunun daha hafifi yok mu dedimm yok abla dedii.lenn senin yüzünden Rockkyy gibi olmıyım dedimÇocuk gül güll öldüüü Sence canım 3 kg dambıl sıkıntı yapmaz dimii sanada sorayım hee
göğüsten hiç bahsetmiyorumKollar için tedbir almak mantıklı devam edin
Ben fazla sarkmadim ama kollar ve göğüslerin durumu pek parlak değil
bayanlarda en fazla 2 diye biliyorum canım
3 le yapma bence kaslı kaslı dolanmayalım ortalıkla
Anladım canım sağolasınn o zaman ben tez elden kendime küçük yada sorup denk bir ağırlık alayımisin ehli degiliz ama hep duydugumuz sey bu fazla kiloyla agirlik calisilmaz. Ablam spoe salonuna gitti 1,5 yil duzenli. Son zamanlarda agirlik kullandi ki bizim gibi degildi kilosu.
Kilolu insan baslangicta kendi agirliginda calissa en iyisi.
Yarim kiloluk 1 kiloluk var.Anladım canım sağolasınn o zaman ben tez elden kendime küçük yada sorup denk bir ağırlık alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?