Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus maalisef kilo aldim 97.80 tok tartildim

Spor hic olmadi
Basliycam da yaz donemi yogun geciyor haftayada adanaya gitcem
Sanirim eylule kadar boyle gidicek gibi

Insallah kilolarinizi vermis ve verme yolunda ilerliyorsunuzdur

Hosgeldin bahar cokta şeetme bendede tik yok :))

Yav hakli degilmiyim sinirlenmekte sen biliyon ne kadar cok giriyodu yaziyodu falan pehhh

Yav hakli degilmiyim sinirlenmekte sen biliyon ne kadar cok giriyodu yaziyodu falan pehhh
Evet biliyorum canım çok aktifti, hatta ben kendi çapımda bi günlük açmıştım ilk, benim buraya gelmeme o vesile olmuştu burayı anlatıp. Belki bizim gibi duygusal bakmamıştır olaya, zayıflamak için gelip zayıflayınca gitmiş olabilir yani :) ben 50 kiloya da düşsem gidemem herhalde temelli :) eşimin rahatsızlığı döneminde gelemediğimde de merak ediyodum, gittiğimde sen hamileydin :) 7-8 ay gelmemiştim ben de o zaman, daha doğrusu gelememiştim

DelyDoly canm annene cok geçmiş olsun.yena ve frida sizin kardeslerinize de acil şifalar diliyorum.kızlar bi arkadaş var .adam tatildeyken havuzdan çıkıp klimann karşnda uyumuş.adam menenjit olmuş.on gündr yoğun bakımda.Rabbim evlatlarna bağıslasn üçüz cocukları var adamn daha 5 yaşlarnda.inş iyileişr ya.

Selam güzeller..
3-4 gündur tartım bozuk tartilamadim
Kilom aynı diyorum bu nedenle :)

@nhtylz Allah ne sıkıntın varsa acil devasını versin..

OGULCUKLARIM Hayriyecim cok gecmis olsun minik delikanlıya.. insallah kotu bir sey çıkmayacak canım.. Allah evlatlarimizi her şerden korusun..

YENA Nilüfercim kayinvaliden canını sıkmış, halletmişsizdir umarım. Maalesef böyle şeyler yaşatıyor hayatımızdaki bir çok insan.. sen hassas birisin uzme kendini.. ayrıca ablandi sanirim kirik durumu gecmis olsun

DelyDoly canim annenee cok gecmis olsun Allah acil şifa versin

74FRIDA seninde kardeşine
gecmis olsun

Allah allah, geçmiş olsun Allah şifa versin ya...

Sağolasın canım çok teşekkür ederim. Ayy çokk üzüldüm yaaa Rabbim şu özel günün yüzü suyu hürmetine evlatlarına ailesine bağıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…