canim insallah hersey daha iyi olur sizin icin
2 seneden fazla oldu benimde valla eskidik yawwElif yeliz esracan nothing de eskidiler artik ve kasimpati 2. Senesi heralde onunda.
Allahim yarabbim yillar geciyor hala sismaniz.
Ve Aleykum Selam canım hayırlı cumaların olsun .Esselamualeykumverahmetullah
Daha iyiyim elhamdulillah sizi de cok ozledim daha sık gelebilirim insallah internetle ilgili sorun yasiyoruz bazen bazen cekiyo bazen cekmiyo
Kilom...95.6
Sporum....55 dk
evet o da çok mantıklıymış :)Ben kol egzersizlerini lastik bantla yapiyorum kizlar oda bayagi etkili oluyo
Aynennn valla resmenn süper oldu bugün şenlik içindeeherkes böyle yazacaksa her gün cuma olsun
Kiz ben yaslandim yetisemiyom hizinizaherkes böyle yazacaksa her gün cuma olsun
Sana da hayırlı cumalar nurcumGunaydin hayirli cumalar herkese
Kilo bildirimi 68.1
Hep egleniyolar hep :))Bir tavsiyem de fazla hoplamalı zıplamalı sporlar yapmayın
Vücut ağır dizlere yazık etmeyin
bi de o var tabiBir tavsiyem de fazla hoplamalı zıplamalı sporlar yapmayın
Sana da hayırlı cumalar nurcum
Nasılsın
Senin 7li bildirimlerde gözüm kalıyordu şimdi 6 lara gittin ben napsam acaba :)))
Aslında haklısın kiloo maşallah tüm yük ayaklara ve dizlere biniyor.Bir tavsiyem de fazla hoplamalı zıplamalı sporlar yapmayın
Aynennn hiiççç hiiçç sevmeyizz kendilerinii
Hoşgeldin canım, inşallah güzel günler seni bekliyordur
Biz de seni seviyoruz topiğin sporcusuGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim. Rabbim herkesin dualarini kabul etsin Sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 2 dilim ekmek 3 brdk çay içtim. Ayrica sizlere çok teşekkür ederim.Destekleriniz icin sizleri seviyorum kizlar iyi ki varsınız.
Ya bu @dayko nerde yani hic mi bir aksam girme firsati olmaz.
Eger girerde okursan sana bi kac cift lafim var bilesin.
Girmek istemese bile arada bir allahin selamini verir insan dimi? O kadar muhabbetimiz oldu helede benimle nankor insan sana azmi enerji verdim burdan az mi guldurdum seni
Öldünmü kaldinmi ne bilim hayir bilsem bi fatiha okurum. Yaşın vardi ölmüste olabilirsintovbe ya rabbim ya sinirden şeydiyorum
20 kilo veren basip gidiyo arkadas bu ne ya
BakDelyDoly ins senin sonunda boyle olmaz.
Bu topikte bir soz vardir " bonusun diline dusecegine lagima düş" diye
Evet malesef eskidik :) benim de 2 seneyi geçti. Buraya geldiğimde 94 kiloydum, şimdi 98 kiloyumElif yeliz esracan nothing de eskidiler artik ve kasimpati 2. Senesi heralde onunda.
Allahim yarabbim yillar geciyor hala sismaniz.
İnşallah yoluna girer canım herşey senin için..Selamun aleykum hayırlı cumalar
Sizden bir süreliğine izin istiyorum gerçekten toparlanamiyorum herşey ustuste geliyor biraz kafamı toplamam lazim yazmayıncada suclaniyorum bir sure izin istiyorum sizden hepinizi oluyorum
Hay maşşaaaallaaahhhYok canım 36 kilo verdim hatda 37 işteee
Hayır benim daha kilo vermeden sarktı, kilo verince ne olacakkiKollar için tedbir almak mantıklı devam edin
Ben fazla sarkmadim ama kollar ve göğüslerin durumu pek parlak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?