Bence doğru yapıyorsun aynen devamAksam yemegim;
1 tabak corba 1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi ve salata
Inadina ekmeksiz günler..
Aslinda pilav makarna türü hic sevmiyorum ama üc dört kasik da olsa ekmek yerine gecsin tokluk versin diye yiyorum.
Dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
Aksam yemegim;
1 tabak corba 1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi ve salata
Inadina ekmeksiz günler..
Aslinda pilav makarna türü hic sevmiyorum ama üc dört kasik da olsa ekmek yerine gecsin tokluk versin diye yiyorum.
Dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
Cydnz sen yuruyus bandinda yuruyosun dimi aman dikkat et dizlere cok zarari oluyo. 4 u gecme istersen 5 falan yaziyodun epey hizli biliyorum yapmaAkşam yine hiiic bişey yiyesim yok.
Cacık yaparım büyük bir ihtimalle kendime
sorma canım ya bugunle bır hafta tatıldeyım bugunde aliyi goturdum dıkıslerı aldırayım dıye bıde oksuruk ordan ezcane uzak pazara gıttım cok yogun gectı sızı ıhmal ettım bıraz tabıı rejımde uctu yarın ınsallah tekrardan kendımı kontrole alıyorum ve buraya daha cok gırıyorum
özledim seni kizz aaa baktim yoksun kaçamak yapılmış hee seni senii nasıl oldu oglusun iyi mi peki canımsorma canım ya bugunle bır hafta tatıldeyım bugunde aliyi goturdum dıkıslerı aldırayım dıye bıde oksuruk ordan ezcane uzak pazara gıttım cok yogun gectı sızı ıhmal ettım bıraz tabıı rejımde uctu yarın ınsallah tekrardan kendımı kontrole alıyorum ve buraya daha cok gırıyorum
Ay cok tatlilar.keske biri de bana örse.ya da ben mi örsem??
Canm belki biliyorsundur ama öneride bulunaym.vucudn icin bi yağ falan kullan.catlaklari falan onlersin.bebe yağı olabilirŞakaa şakaa tatlımm yap sporunu valla acayip etkili sarkmadan zayıflıyoruz şükür sıkılaşarakk
Ben orerim kiz sana gonderirimm.Ayipsin ne olacak elimden geliyor nasilsaAy cok tatlilar.keske biri de bana örse.ya da ben mi örsem??Bonus . Senin tel bi ara bozulmustu tamire gonderince sorun halledildin mi benim de ayni sorun var.ekran kararyor.gönderdim ama tam düzelmemis bir daha gonderecem
Tatlım bendeki catlaklar gecmez onlar bayagi var.Adi aklıma gelmiyor surdum ama gecmedi gene oldu gene olduCanm belki biliyorsundur ama öneride bulunaym.vucudn icin bi yağ falan kullan.catlaklari falan onlersin.bebe yağı olabilir
Ay cok tatlilar.keske biri de bana örse.ya da ben mi örsem??Bonus . Senin tel bi ara bozulmustu tamire gonderince sorun halledildin mi benim de ayni sorun var.ekran kararyor.gönderdim ama tam düzelmemis bir daha gonderecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?