He eyle dusundum bende. Annemde yaparim diyodu artik kendu bilir :))Bonuscum tatil bayanlar icin yorucu oluyor yemek işi de olunca senin bir de çocuklar var kolay gelsin ne diyim
Yaptığın hazırlıklar sayesinde orda daha rahat edersin iyi olur
Allah korusun :/Cydnz sen yuruyus bandinda yuruyosun dimi aman dikkat et dizlere cok zarari oluyo. 4 u gecme istersen 5 falan yaziyodun epey hizli biliyorum yapma
Zayif ama sakat olmak istemezsin dimi
Acimasiz bonus
Canm ben de öyle yapirum ve genellikle az tereyağlı bulgur pilavı yapyrm.pirinc elimden geldigince az tüketiyorum.Aksam yemegim;
1 tabak corba 1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi ve salata
Inadina ekmeksiz günler..
Aslinda pilav makarna türü hic sevmiyorum ama üc dört kasik da olsa ekmek yerine gecsin tokluk versin diye yiyorum.
Dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
Ay cok incesin canm(hem gercek hem mecaz anlamda)tesekkulerBen orerim kiz sana gonderirimm.Ayipsin ne olacak elimden geliyor nasilsa
Ya evet hava atmıştım.havam söndü..canm 2 gunde verdiler.bir daha gonderecem amaGecmis olsun bebem dusurdunmu sende :) artis bengisu ben gonderdigimde bana hava atiyodun :)
Binimdi tilifinim lg hic sirin cikirmidi cik mimninim diye
Ana kart sorunu o kararma. Bastan temizledik dediler bana. Sonrada degistiler ana karti simdi bi sorunu yok. Ama cok uzun bekledim sen orda beklemezsin o kadar sanirim.
30 kilo fazlan olsada kendine guvenin tam olsun. Dik dur hic kilonu dusunme guzel gecsin ins. Kendinden emin insanin onunde kilo duramaz.Cuma is görüsmesine cagirdilar
Bir türlü uyku tutmuyor bu yüzden peff
Böyle durumlarda bir gece de 30 kilo zayiflasamda giydigim yakisarak gitsem diye hayal kuruyorum ama nerde..
Aciktim bu saatte ve istikrarli bir sekilde direniyorum
diren dilek
30 kilo fazlan olsada kendine guvenin tam olsun. Dik dur hic kilonu dusunme guzel gecsin ins. Kendinden emin insanin onunde kilo duramaz.
Hayır olsun elifNe can sıkıcı bi gece, sonu hayır olsun inşallah...
Şimdiden başarılar o halde.Cuma is görüsmesine cagirdilar
Bir türlü uyku tutmuyor bu yüzden peff
Böyle durumlarda bir gece de 30 kilo zayiflasamda giydigim yakisarak gitsem diye hayal kuruyorum ama nerde..
Aciktim bu saatte ve istikrarli bir sekilde direniyorum
diren dilek
Günaydın canim bu sabahh cokkkk mutluyum. Dayanmadim tartildim regl olmama rağmen müthiş eksii gördümGünaydın güzel hatunlar
1 lt limonlu tarçınlı suyumu içtim sabah sabah.
Günlerden saf protein
Cok sevindim canimmGünaydın canim bu sabahh cokkkk mutluyum. Dayanmadim tartildim regl olmama rağmen müthiş eksii gördüm
Sağolasınnn cnaım hep birlikte yarın şokk olak inşallah bol eksilerlee valla ben halaa balon gibi şişimm nasıl oldu buu anlamadımCok sevindim canimm
Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?