Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn canım benim yanda da börekçi ablaa var valla kadın beni destekliyorr en baş müşterisi bendim uff uff neler yapıyordu neler özel benim isteğime göre gözlemeler felann ama iyi bir kadın valla sağolsun aferin kızz bakk maşallah ne güzel oldun diyo...Senin komşu biraz çiğmiş sanırsamm sen en güzelini yapmışın slm vermeklee

Tatil hazırlıklarında koy gelsin canım şişelere neler yaptın ? Benimde evde şişelerimde melemen , mercimek çorbası , ve nohutum var fikir verir belki sana
Eyvallah kuzum mercimek corbasi yapicam bende yesilmi kirmizimi karar veremedim :) simdilik bezelyeyle kurufasulye yaptim
Bugun bide su pogcayi yapicam ins bakim nasil olucak.

Broken eksi gormene cok sevindim kuzu.

Cydnz tarcinli limonlu suyu aksamdanmi yapiyon? Ah ben ne guzel pembe sular yapardim romantik romantik :)
Sağolasın bonusum valla şişekk gibi geziyorum.Ama anlamadım ilk kez reglken eksiyi gördüm ama hala şişimm acaba daha mı çok verdimkii ayy inşallah öyledirrrr

Evet canım akşamdan yapıyorum.
Sabaha kadar tadı pek güzel oluyor :)
Sabah tekrar dolduruyorum akşamda 2..litreye içiyorum
Tatlım çubuk tarçın mı başka bir şey daha var mı sadece tarçın mı valla aktar gibim oldum yeminlen mide fesatı geçirmezsem iyidir

Yenanin kizini 9 eylulde ins kendi vakit bulunca gelir yazar illaki merak ettiniz diye diyim dedim :)

Bolumu hatirlayamadim.
Izmirden cikmamis oldu annesinin ici daha rahat olur.
Ayyy hadii inşallahh canımm kızz İzmirden çıkılırmı yaaaa ahh imkan olsa orda yaşamak isterdim.Benim en sevdiğim en beğendiğim il İzmir

Tatlım çubuk tarçın mı başka bir şey daha var mı sadece tarçın mı valla aktar gibim oldum yeminlen mide fesatı geçirmezsem iyidir
Evet canım Çubuk tarçın bir tane limonu da kabuğu ile birlikte ince ince doğuyorm.
Çubuk tarçın 3 tane koyuyorum .
2-3 günde bir sisedeki tarçınlı değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…