Haydee gene iyiyizz iyiiiii bir kahkahaa 1 kg pirzolaya eş değermişş 2 gün yemek yok hepiciğimizee
Masallah yena sana diyet basligin da tek kelime diyetle ilgili konusma . Kendimi kınıyorum.
Iste bunlar hep kör vicdan :)))Masallah yena sana diyet basligin da tek kelime diyetle ilgili konusma . Kendimi kınıyorum.
Valla yaniii bakk ucuza et yemiş oldukDimi etin kilosu 50 lira gul dur işte :)
Tamam beee bende gider geyik topiginde yazarim oraya buraya artik beni nasil kullanir nasil kotu emellerine alet ederler bilmem
Banaa mecburen takviye olsun diyee getirmişlerdii pekmeziniii amann amannnn amannnn ben almıyımmmm tatlımmmKeci boynuzu yiyin keci boynuzu
Aahahhahaa bakk bakkk çok zalımmmm gördümm sizleriii çıkss vururuk vallaa gidemezsinizzOlmaz yapi taşlariyiz biz buranin gidemeyiz. Zayiflayalim sonra ne arar ne sorariz .
Canım izin bitti listelere geri mi dönüyorsun.Başladın mı yeniden diyete
Eve giderken al keciboynuzu cezerye neyin. Yarin tatil herseyi benmi soylim yeeaaa
Bu bahsi kapatalim lutfen .Canım izin bitti listelere geri mi dönüyorsun.Başladın mı yeniden diyete
Eve giderken al keciboynuzu cezerye neyin. Yarin tatil herseyi benmi soylim yeeaaa
Ya ne ameliyati yaaahhahaha kızz allah senii başka bir şey için mi dedinnJetonum köşeli geç düştü.Ben ameliyattta çok kan kaybettiğim için getirmişlerdii mecburen yedimdii
aahhahaha kızz allah senii başka bir şey için mi dedinnJetonum köşeli geç düştü.Ben ameliyattta çok kan kaybettiğim için getirmişlerdii mecburen yedimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?