Ayy annemler boyle cok gulunce allah cok sukur derlerdi :))
Asuman abla nerdesin acaba?
Tatlım sezeryan ama dr beni resmen kasap gibi doğramış mecburen yatay poz.daymış yavrum onun için elimden geleni yaptım dedi.Benim bir bacaktan diğerine kesiğim içten de T şeklinde kendime doğumdan sonra 1 hafta iğne vurdum.İlaçlar ağrı eksiciler kan şurupları vs vs gibiii o zaman biizm ecz.kuzen getirmişti iyi gelir kan yapar diye .Ya ne ameliyati yaneyse sifadir yiyin
Allah ağlatmasın bonuscann hep gülelim Rabbim gülen yüzlerimizi hiç soldurmasınn.Ayy annemler boyle cok gulunce allah cok sukur derlerdi :))
Asuman abla nerdesin acaba?
Sahi ceyda nerde.?
Yuzde yuz şarjim bitmek uzere vikvikliyor..
Aksama keci boynuzu icmezsem :))) bulusur muhabbete devam ederiz.
Demim diyorum seytan durmuyo. Yani gelmezsen ne anliyakSahi ceyda nerde.?
Yuzde yuz şarjim bitmek uzere vikvikliyor..
Aksama keci boynuzu icmezsem :))) bulusur muhabbete devam ederiz.
Çokkk Acıktımm bugün ne hikmetseeAkli basinda birileri gelip diyet konusabilir cekinmeyin
Afiyet olsun canımmmSelam arkadaşlar artık tam menü yazmaya karar verdim yazınca kendimi dizginlerim inşallah
öğlen 2buçukta peynirli omlet 1buçuk dilim ekmek
akşam 7buçukta 2kepçe çorba 1Baget ve patates yemeğinden 5adet patates
akşam çayın yanına eltimin çocuklarına çikolata soslu kek yaptım yemem diye düşünüyordum ama 1dilim yedim ve 1buçuk litre su
Ohhh ohh süper afiyet bal şeker olsun bonusumm:)) iki kabak iki patlican sivri var kendime acili az yagli bir yemek yapim ins sadece onu yiyim.
Evdekilerede simdilik kirmizi mercimek ve zeytinyagli taze fasulye. Belkim bulgur pilavi yaparim. Hatta su an kesinlestirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?