kizlaar ben utaniyorum ama bende cok kiloluyumm ve zayiflamak istiyom cok biktim artik :çok üzgünüm:
zemuszemus gell gellgünaydın kızlarrrrr nasılsınız bakem
kız yurdusum sırf ben üzülmeyeyim diyemi hamile kalmaya çalışıyon kaydirigubbakcemile
aman sen varya güldürdün beniii sabah sabah allah uzun ömürler versin sana olmazsan adet bence git dr a erken menepoz bölümüne falan ayyy hamileyken adet olmuyoz ya öldürüyo beni ateş eşim diyo ki sen bide menepoza girsen yandım ben allah bana yardım etsin diyo söyleniyoz falan ama adet olmak ne kadar güzel bişey yaw
tursari paylaşımın ne güzel hakkaten herşeyimiz konserve hazır gıda olmuşşşş düşünüyomda kolayımıza geliyo annanelerimiz saat 6 da ayakta olurlar 9 a kadar heryer pırıl pırıl biz teşrif edeip 9 da kalkacazda salına salına kahvaltı yapacazzda ev temizlencek ohooo yemek zaten kolay hazır çorbayla makarna tamam ondan sonra gelsin kilolarrr
dr bi sürü vitamin veriyooo analarımız bizi hamileyken vitaminlemi doğurdu anne karnında başlıyooo yapay şeylerr demir vitaminiymş folik asitmişşş neyse pek çok konuştummmm
citol için geçerli deil genelde her şeyini yazdan karı doğal yaptı bileeee doğurana kadar sanamı yerleşsem kısssss citol bacııı
Özür Citol'cüm listede varım derecelendirme de yokum.
zemuszemus gell gell
vall ayaptıgım kornişon turşularr kapışıldııı
reçeller desen foraa
soslarda keza bitmeden yetiş kaydirigubbakcemile5
citol bişey soracam hani şu közlen miş biberleri ne yapıcaz sadece limon sarımsak z yağ döküyom öle tüketiyom deişik tarif varmıı dırrr:uhm:
bu arada aslında beni güldürdünüz çok iyi geldi. çok moralsizim canım çok sıkkın:çok üzgünüm: kiloda almışım 87.9 olmuşum keyfim hiç yok.:1no2:. yaa beyzus aplam sen beni biliyon ben 3o küsür yaşında mı görünüyom:1no2: bugün hiçbişey yetmezmiş gibi bide eşimin yiğeni demezmi yange sen 26 göstermiyon ben sana 32 derim sen bayaa gençmişsin deyince iyice kötü oldum bide görümcemde annesi yani şaşkınlıktan bişey diyemeyince hepten deli oldum.mafoldumben bu kilo adamı ne hale getiriyor bee.bakarsanız 16 yaşındaki resmimle şimdiki resmime aynı gibi ama beden öylemi senağlama neyse moral bozmiim ben yaa. zaten moralim bozuktu hepten bozdu.gerçi çocuk daha 18zi yeni bitirdi ama kendi kuzenleriyle karşılaştırınca malesef onlardan yaşlı duruyorum. kendi kuzenlerinin en küçüğü benden bir yaş küçük diğerler benden 4 yada 5 yaş büyükler ama malesef onların yanıda teyze kalıyom.hele bi tanesi var 29 yaşında ama baksan 17 yaşında dersin zayıff hatta cılızz miyon tipli bide güzel hatun hepsi fıstık gibi hepsinden olgun görünüyom. şimdi neysede bu kilolardan kurtulamazsam 35 gelince kaç yaşında dicekler bana merak ediyom. şimdilik durum iyide ozaman nasıl olcez bakalım.:çok üzgünüm:yok yoookkkkkkk gitmeleri şart bu kilolarınklava: amaaaa beyzus aplam yada yurdusum aplam gibi birer fıstık olursam razıyım bu kilolarada:sm_cool::sm_cool::sm_cool:yaa kahretmesinki bütün kilolularda güzel beaaaaaaa:1closedeyes::1closedeyes::sm_cool:her zayıf güzel değil ama hertombiş güzel oluyor sırnaşık şey
günaydınnn öncelikle kızım çok şükür iyi. ama dün mahvolduk okadar üzüldümkü kalbim çarptı bütün gün. beyzus abla özlem nevra çok sağolun bu arada tursari çok sağol canım.inşallah bir daha böyle bişey olmaz ki daha emeklemeler başlamadı yeni yürümeye başlayınca ne yapacağım bilmem ama dünkü çok berbattı minicik kızım o kadr yüksekten betona düştü hala o sahne gözümün önünde dr odasında muayene ettiği sedye yani o kadar yüksek.
bügünkü kahvaltım kepek ekmeği ile yapılmış yağsız tost domates salatalık 6 tane yeşil zeytin domates salatalık ıhlamur 1 tane haşlama yumurta
şimdide kalkıp kuru fasulye pişireceğim öğleye ondan yerim 1 dilim kepek ekmeği ile
kızım hazır uyumuşken işlerimi yemeğimi yapayım dünde beri okadar korktumki yalnız bırakamıyorum artık uyurken halledeceğim işlerimi
mrb bayanlar :) sonunda buldum 90 kilo ve üstü bölümünü :) bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum tabi aranıza alırsanız benide :))) şu aralar destek alarak kilo veriyorum 4 günde 1.5 kilo verdim insallah hep böyle devam ederde bi an önce kilolardan kurtulurum
çok kiloluyummyaa öylemii bu laf çok tanıdık geldi bana CADIARZU bizde aynı durumdayız ondan olabilirmisırnaşık şey şaka bi yana bizde kiloluyuz anacım burası umutların yeniden yeşerdiği yerr :asigim:bize takılırsan kilolarda san takılmaktan vazgeçer yerimsenibenhihoyyytsen merak etme bizde yer çok gerekirsede sıkışırız biraz:sm_cool: yeteki kararlı ol ve be bizi bırakma :1hug:
bu arada aslında beni güldürdünüz çok iyi geldi. çok moralsizim canım çok sıkkın:çok üzgünüm: kiloda almışım 87.9 olmuşum keyfim hiç yok.:1no2:. yaa beyzus aplam sen beni biliyon ben 3o küsür yaşında mı görünüyom:1no2: bugün hiçbişey yetmezmiş gibi bide eşimin yiğeni demezmi yange sen 26 göstermiyon ben sana 32 derim sen bayaa gençmişsin deyince iyice kötü oldum bide görümcemde annesi yani şaşkınlıktan bişey diyemeyince hepten deli oldum.mafoldumben bu kilo adamı ne hale getiriyor bee.bakarsanız 16 yaşındaki resmimle şimdiki resmime aynı gibi ama beden öylemi senağlama neyse moral bozmiim ben yaa. zaten moralim bozuktu hepten bozdu.gerçi çocuk daha 18zi yeni bitirdi ama kendi kuzenleriyle karşılaştırınca malesef onlardan yaşlı duruyorum. kendi kuzenlerinin en küçüğü benden bir yaş küçük diğerler benden 4 yada 5 yaş büyükler ama malesef onların yanıda teyze kalıyom.hele bi tanesi var 29 yaşında ama baksan 17 yaşında dersin zayıff hatta cılızz miyon tipli bide güzel hatun hepsi fıstık gibi hepsinden olgun görünüyom. şimdi neysede bu kilolardan kurtulamazsam 35 gelince kaç yaşında dicekler bana merak ediyom. şimdilik durum iyide ozaman nasıl olcez bakalım.:çok üzgünüm:yok yoookkkkkkk gitmeleri şart bu kilolarınklava: amaaaa beyzus aplam yada yurdusum aplam gibi birer fıstık olursam razıyım bu kilolarada:sm_cool::sm_cool::sm_cool:yaa kahretmesinki bütün kilolularda güzel beaaaaaaa:1closedeyes::1closedeyes::sm_cool:her zayıf güzel değil ama hertombiş güzel oluyor sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?