kızlar za zor girebildim kzımı uyttum ama her an uyanabilir hç durmuyor sürekli ağlıyor çok öksürüğü vardı bugün dispansere götürdük özel drumuz uzakta olunca. dr muayene ettikten sonra üstünü giydiriyordum dr bişey sorunca ona döndüm kızım o sırada muayene masasından düştü. çok berbatım çokmu çok üzgünüm daha 5.5 aylık yavrum yıktı ortalıkları babamız<da bende perişan olduk zaten akşamdan beri sorunlar bitmedi kayınpeder ile atıştık kendisi rahatsız herşeye sinirleniyor bağırıyor birde alt katımda sürekli içiçeyiz kafayı yedirecek adam bana bende eşimne kızıyorum akşamdan beri beni korumuyorsun diye.birde üzerine kızım düştü yani ne haldeyim anlayın artık neyse kilomu yazayım hemen 124.5 yum bugün 123.5 yani bayramda aldığım bir kiloyu verebilmişim anca
şimdilik çıkıyorum birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bugün gitti toparlanmam lazım kızım izin verirse
nurfeza canım ben 80-89 topicinden dün yazdıklarını okumuştumçok üzülmüştüm bugün daha iyisin inşallah maşallah kararlı gördüm seni.ben 1,5 ay önce buraya ilk geldiğimde depresyondaydım canım ve hayatımda ilkkez fazla kilolarımdan aglıyordum ilk satırlarımı yazarken .şimdi buradaki arkadaşlarımla ve Allahın izniyle tabiki çok keyifliyim ve üstelik kiloda veriyorum inşallah sende buradan çok mutlu bir şekilde hedefine ulaşmış olarak mezun olursun canım opuyorumnanaktan
BEYZUS'umsen gül gül bana canım daha bu saat oldu, tık yok bizim şeyden......
Hoşuma gitti uslubun bu yüzden güldüm aşkım.Yoksa niyetim seni üzmek olamaz;sende böyle algılamazsın biliyorum zaten.Ayrıca Allah gülenin başına verir.
Senin o şey 1-2 güne kadar tıklar merak etme.Stres yaptıkça tıklamıyor.Salla gitsin bebeğim.İyi akşamlarŞeniz.
ayyy canım geçmiş olsun şimdi iyi mi yavrun? kıyamam yaaaakızlar za zor girebildim kzımı uyttum ama her an uyanabilir hç durmuyor sürekli ağlıyor çok öksürüğü vardı bugün dispansere götürdük özel drumuz uzakta olunca. dr muayene ettikten sonra üstünü giydiriyordum dr bişey sorunca ona döndüm kızım o sırada muayene masasından düştü. çok berbatım çokmu çok üzgünüm daha 5.5 aylık yavrum yıktı ortalıkları babamız<da bende perişan olduk zaten akşamdan beri sorunlar bitmedi kayınpeder ile atıştık kendisi rahatsız herşeye sinirleniyor bağırıyor birde alt katımda sürekli içiçeyiz kafayı yedirecek adam bana bende eşimne kızıyorum akşamdan beri beni korumuyorsun diye.birde üzerine kızım düştü yani ne haldeyim anlayın artık neyse kilomu yazayım hemen 124.5 yum bugün 123.5 yani bayramda aldığım bir kiloyu verebilmişim anca
şimdilik çıkıyorum birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bugün gitti toparlanmam lazım kızım izin verirse
akannehirakannehirakannehir[/COLOR]
anam citollll beni niye unuttun kıssssss :gitme:1. aşkito 3 kg
2. özlemyb 2.5 kg :hooray:
3. dilenci 1.6 kg :lepi::lepi:
4.derin 1kg alkisalkisalkis
6.glikoz 500grm -seçiloo 300grm- ekim2009 200 grm Şeniz
tartıllmayı unutan citol ve yagmurgözlüye b12 vitamini öneriyorkilo bildirimde bulunmayan
ambrosia2007
Kittiara
nurfeza
tursari
tubbaa
tugbis
:dilcikar:diyecek bişi bulamıyorum yaniii mirmirmirmir :dilcikar:
kilosunu koruyan cümle ark. teşekkür ediyor
kilo alanlarıda üzlmemelerini allahım ömür ve azim verdikçee üstesinden gelebileceklerini hatırlayıyorr
tüm arkadaşlarımızı sevgi ile kucaklıyoruzz
esenkalın
theend
anam citollll beni niye unuttun kıssssss :gitme:
ben 1.1 kilo verdim aşkkkolsunnnnnnn
Şenizşimdi fark ettim acaba nevra dedim
topige girdim
listey bakmaya
sen yazmışsın
kalp kalbe karşıymış bacım
özür valla kaçmış gözden Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?