- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Benim dizlerim ve belim fena..
son bir haftadir nene modundayim yuruyemiyorum ve oturdugum da kalkamiyorum yahut ayaktayken oturmam merasimle oluyor.. korkunc agri diz ve ayak bileklerim de...
kendimden nefret ediyorum artik
onun dısin da tum eklem yerlerim kemiklerim dahi agriyor dayak yemis gibi size veya kimseye belli etmiyorum ama mutsuzluk dısin da ciddi saglik sorunlarim da başladı..
naapmam gerektigini biliyorum ama olmuyor dikkat edemiyorum baslayamiyorum yine basa dondum hangi başa bilemiyorum cunku ivmeyi her seferin de arttiriyorum ..
offf cok darlandim sebebine inmek gerek artik. yada midemi sokup alsınlar beynimin yeme bolgesiyle birlikte ..
simdi soylenecekleri soyleyeceksiniz bana ama iradesizim ben beceremiyorum bir bilseniz neler yasiyorum icim de,her seferin de baslayip birakmak yapamamak ustune daha da artmak fena ozguven eksikligi guvensizlik yaratiyor..
utaniyorum artik kilo bildirmekten size yazmaktan cok usandim..
aynen
bu arada ne kadara düşürdün ekmeği merak ettim :))
bir de mikrodalgan var ise bir tarif daha vereceğim
Hahahha Allah senii yulaflardan bahsetme sakın adamayok canım nerde bir de o kadar yoğun ki şu an müşteri ile görüşüyorum bir yandan , adamcağıza diyetten bahsedeceğim nerdeyse
sei en iyi biz anlarız canm.ama kendine haksızlık etme sen çok iyi bir annesin ben burdan öyle görüyorum ve çok fedakar bir eşsin kendine haksızlık ediyorsun nilüferciğim.Hazirlik yapiyordur bence.. cocuklardan uyuyamAz..
canm hoşgeldin demiş miydim hatırlamıyorum.yine de tekrar hoşgeldin.nişanlısın seırım kendini biraz tanıtsan kaç yaşındasn?inş istediğin kiloya ulaşrsn?düğün ne zamanÖğlen menüm, bir kase çorba az peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek ve Türk kahvesi
Ekmek baya minimumda Burada diyet icin bol taneli özel siyah ekmeklerden var ince dilimlenmis ondan iki dilim cok dayanamazsam bir ücüncü dilim ile günü tamamliyorum.
Evet var mikrodalgam tarifi alayim
yok yokHahahha Allah senii yulaflardan bahsetme sakın adama
Kızzz allah seni eşinide mii diyete soktun sen1 yumurta + 1 yumurta akı
4 yemek kaşığı yulaf kepği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
karıştırıp 5 dk dinlendiriyoruz, en yüksek derecesinde 7-10 dk pişiyor.
biz dün kare borcam ı azıcık yağlayıp karışımı döktük.
piştikten sonra 4 parçaya bölüp sandvic yaptık. pek lezzetli oldu
yok canım bunu görümcemle yaptık. onu da diyete soktumKızzz allah seni eşinide mii diyete soktun sen
Hahahaa valla sendee az değilsinnn heee amannn yulaflar havalarda uçuşmasın kızz az sakinnnyok canım bunu görümcemle yaptık. onu da diyete soktum
kendi rekorunu kırarak 85 kilo olmuş. bugün başladı bakalım.
bu arada eşim de diyet yapıyordu zaten 87 kilodan 74 e düştü
daha fazla vermeyecek , sadece spor yapıp akşamları dikkat ediyor yediklerine.
evde terör estiriyorum anlayacağın
İyii tatlım sen nasılsın valla maşallah bayağı yorucu günlerin akşamlarıda geç gidiyorsun eve kız senin evin işi kim yapar.Galiba kendi işyeriniz değil mi ne üzerine çalışıyorsunuz canımmerhabalaar kızçeleriiim napaysınız
pek gelemedim geçmişte de bayağı bir mesaj kaçırdım kusura bakmayın ofiste bugün yalnızdım bayağı bir uykum geldiii aslında yapılacak işlerim oldukça çok ama yapasım yok saat 17:30 gibii kızımın idmanına gideceğim hafta sonu beslenme adına kötü geçtii cumaya kadar dikkat etmem lazım artı çıkmasam yeter şu an yeşil çay eşliğinde balık kraker ,peynir yiyorum bu saaten sonra zaten bişey yemem belki meyva olabilir zaten saat 22:00 gibi eve gidebilirim
merhabaa :)merhabalaar kızçeleriiim napaysınız
pek gelemedim geçmişte de bayağı bir mesaj kaçırdım kusura bakmayın ofiste bugün yalnızdım bayağı bir uykum geldiii aslında yapılacak işlerim oldukça çok ama yapasım yok saat 17:30 gibii kızımın idmanına gideceğim hafta sonu beslenme adına kötü geçtii cumaya kadar dikkat etmem lazım artı çıkmasam yeter şu an yeşil çay eşliğinde balık kraker ,peynir yiyorum bu saaten sonra zaten bişey yemem belki meyva olabilir zaten saat 22:00 gibi eve gidebilirim
Hahahaa valla sendee az değilsinnn heee amannn yulaflar havalarda uçuşmasın kızz az sakinnn
İyii tatlım sen nasılsın valla maşallah bayağı yorucu günlerin akşamlarıda geç gidiyorsun eve kız senin evin işi kim yapar.Galiba kendi işyeriniz değil mi ne üzerine çalışıyorsunuz canımpek meraklıı gördüm kendimiii
merhabaa :)
ben de şeyi merak ettim , ne idmanı
benim gözüme çarptı kraker kısmı ama ses etmeyim dedimlaaaa biride neden balık kraker yiyon demez miii yaaaws
canım ben kardeşimin yanında emlak ofisinde çalışıyorum kendi işim sayılır emlakçıyım saattim esnek fakat bizim iştede çalıştığın kadar iş yapabiliyorsuun öyle işte aslında çok çalışmam lazım çokta hep tatil ediyorum kendimi böyle devam ettirirsem sektör beni kapı dışarı koyar
benim 13 yaşında kızım var istanbul üniversitesi basketbol kulübünün alt yapısında oynuyor gece idmanlarında eşimle ben sıraylaa gidip alıyoruz bu akşam eşim arkadaşlarıyla buluşacak bana pasladı ben alıcam daha önce 4 arkadaşlardı şimdi tek kaldı gece idmanlarında onu yalnız bırakmıyoruz:)
Anladım canım bayağı yogun olsa gerek emlak bayagı hareketlidir.Hayy maşallah kızın basketbolcu muu boyu uzun o zaman ayy ne güzell inşallahh daha da iyi yerlere gelir.Milli takımda görürüzxzlaaaa biride neden balık kraker yiyon demez miii yaaaws
canım ben kardeşimin yanında emlak ofisinde çalışıyorum kendi işim sayılır emlakçıyım saattim esnek fakat bizim iştede çalıştığın kadar iş yapabiliyorsuun öyle işte aslında çok çalışmam lazım çokta hep tatil ediyorum kendimi böyle devam ettirirsem sektör beni kapı dışarı koyar
benim 13 yaşında kızım var istanbul üniversitesi basketbol kulübünün alt yapısında oynuyor gece idmanlarında eşimle ben sıraylaa gidip alıyoruz bu akşam eşim arkadaşlarıyla buluşacak bana pasladı ben alıcam daha önce 4 arkadaşlardı şimdi tek kaldı gece idmanlarında onu yalnız bırakmıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?