olmaz mı hiçParkta çay içmeler çok tehlikeli :)
Yanında bisiler de var mı acep
ben de denerim bunu, güzel olurBende yukaf kepeğini süte karıştırıp birazda kakao koyarak 5 dk kaynatarak pudink yapıyordum güzel oluyordu kesmese az bal katıyordum harika tatlı oluyor önümüzdeki günlerde yapsam iyi olur bu akşam idmanda veliler kek çay yapmışlardı yarım dilim kek yedim akşam vakti karnım çok açtı ama şimdi iyiyim ....
Sabah kahvaltıya ofise misafir gelicek patates biber kızartırayım diyorum ama bakalım su böreği istediler yok aslında bizim pazar var gözlememi alsam acaba yada su böreğide alabilirim nede olsa ben sevmiyorum yemem ...
merhaba,Tekrar döndüm. Buraya uzun zamandır yazamadım.96 kiloya düşmüştüm yani eksi kirk kiloyu görmüştüm en son. Cooook sukur.Tatilde 2 kilo ödem toplamışım. Onları vermeye çabalıyorum tekrardan..yazin diyet çok zor oluyor. Çok ödem toplanıyor ve yazın spor işkence oluyor. Uzun günlerde cabasi ama bahane yok..10 eylül de beni zamanında kilom yüzünden hüngür hüngür ağlatan ve yıpratan akrabalarimin oraya gideceğim. İlk defa zayıflamiş halimi görecekler :) o zamana kadar en azından bi 95 altına düşeyim istiyorum. Ben diyetisyen kontrolünde yasakları olmayan bir diyet yapiyordum hatırlarsaniz. Diyet hesabım da vardı instagram da. Ama bu ara hızlandırmak gerek o yüzden biraz sporu arttirip protein tüketimine ağırlık vermek istiyorum. Başka önerileriniz varsa açığım. Bol eksiler hepinize :)
kesinlike öyle akşam atıştırması bizde de gelenekseldi, ama artık yanında bişey aramayalım diye çay , kahve bile yapmıyoruz :Solmaz mı hiç1tane kurabiye ile 1tane Altınbaşak form bisküvi yedim bi miktarda kabak çekirdeği. akşam atıştırması o kadar yerleşmiş ki ailemize yok saymak imkansız gibi bır şey tabi bende iradesiz olarak yiyorum
afiyet olsun canımmGünaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorumSabah menum 2 yumurtali omlet 1 kk peynir 7 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim. Yeni bir gün yeni umutlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
Afiyet olsun tatlım pankekler müthiş gözüküyorr marifetli hatun seniigünaaaayddıııınnnn
bugün erkenciyiz bakıyorum :)
sabah : pankeklerimden 2 tane + haşlanmış yumurta + peynir + zeytin + kahve
sağol canımm, yulaf kepeğini yemek için sebep arıyorumAfiyet olsun tatlım pankekler müthiş gözüküyorr marifetli hatun senii
Valla ben yoğurtla ancak çiğcekk yiyorum yamyamlaştım iyiicesağol canımm, yulaf kepeğini yemek için sebep arıyorum
ben öyle yiyemiyorum artıkValla ben yoğurtla ancak çiğcekk yiyorum yamyamlaştım iyiice
Onudaa yapıyorum tatlım valla bazenn mideyii fena döndürüyor.Bugün sakin buralar hee topiğin iki delisii biz kalmışızzben öyle yiyemiyorum artık
yoğurdu sulandırıp ayran kıvamında bir dikişte içiyorum kepekli kepekli
aynen vallaOnudaa yapıyorum tatlım valla bazenn mideyii fena döndürüyor.Bugün sakin buralar hee topiğin iki delisii biz kalmışızz
Bugün şükür iyiyim ben erken yattım geççmiş olsuna gelenler vardı annemin arkadaşları servislerini yaptım ikramlar bitti ben müsade istesem dedim.Saat 10,30 gibi uyumaya geçtim ama gene 11.00 buldu.aynen valla
o kadar uykum var ki yine güya erken yatacaktım yine 2 oldu yatmam
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık :)simeranya7
3 yumurtayı mikserle cirptim iyice. 2 çay bardağı süt ekleyip biraz daha cirptim. 9 yemek kaşığı yulaf kepegi karisimi (ve ya 6 yemek kaşığı yulaf kepeği)ve 1 paket kabartma tozunu da ayrı bir yerde karıştırıp bu karışıma ilave ettim..
bu benim 3 günlük kepek hakkımdı.
Eki Görüntüle 1871074
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?