Bendee gördümdee sess etmedimmbenim gözüme çarptı kraker kısmı ama ses etmeyim dedim
dün yediklerimden sonra yüzüm yok
hele ki istanbulda bırakılmazda zaten , güzelmiş basketbol :)
Ağzımdan laf alcaksınız tabiiii ondan balık krakeri görmezden geldiniz :)))Bendee gördümdee sess etmedimm
Hayy maşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin.Lisansı kendinizde olsun ama hep diğer türlü çok düşük ücretlere gidebiliyor.Lakin tatlım sen kızıda unut turnuvalar şehir işi şehirdışı ve yurtdışıı edi büdü kalırsınız artık eşleeAğzımdan laf alcaksınız tabiiii ondan balık krakeri görmezden geldiniz :)))
Kaç kaloridir acabaaman neyse ben kalori hesabı ypmıyorum bu saatden sonrada bişey yemem zaten :)
Kızım uzun benden uzun yaniii ağbisini milli yapmıştım bunuda milli yapabilirsem para sayma makinesi alıcam :))))
Evet canım biliyorum bu benim yetiştirdiğim 2. Basketçii Allah sağlık verirse sağlıklı olsunlarda gidip gelsinler :)Hayy maşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin.Lisansı kendinizde olsun ama hep diğer türlü çok düşük ücretlere gidebiliyor.Lakin tatlım sen kızıda unut turnuvalar şehir işi şehirdışı ve yurtdışıı edi büdü kalırsınız artık eşlee
Bencedee sıkıştıralımm tatlım hatta takviye kuvvet çağıralımmYENA gördüm beğendin gittin ne zaman iniyorsun sahaya çabuk söylee
Ne diycem beklediğimiz uzaylılar gelmiş sonunda doğru muu
Aminnn aminn tatlım Rabbim evlatlarını sana bağıslasın 41 kere maşallah tatlım seni n oğlandı değil mi evlenecek olanEvet canım biliyorum bu benim yetiştirdiğim 2. Basketçii Allah sağlık verirse sağlıklı olsunlarda gidip gelsinler :)
maşallah diyelimEvet canım biliyorum bu benim yetiştirdiğim 2. Basketçii Allah sağlık verirse sağlıklı olsunlarda gidip gelsinler :)
Canım sen kaçta çıkıysun iş ten benim dahaa 2 saattt varrrr.Bayılıcaaaammmmmaşallah diyelim:))
Aminnn aminn tatlım Rabbim evlatlarını sana bağıslasın 41 kere maşallah tatlım seni n oğlandı değil mi evlenecek olan
maşallah diyelim:))
İnşallah içinize karışacak gelin değil kız olacak nasip eder Rabbim evladına canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.AMİİN sağolun kızlar Allah sizlerinde gönlüne göre versiiin
benim oğlaan bilmem kız arkadaşı var ayrı gayrı düştüler kızın daha 2 yıl okulu var okulunu bitirsin bakalım isterlerse evlendiririz :)
Ben 5 te çıkıyorum canım. 5.40 ta evdeyim.Canım sen kaçta çıkıysun iş ten benim dahaa 2 saattt varrrr.Bayılıcaaaammmm
Ohhh ohh kolay gelsinn tatlım menüde ne varBen 5 te çıkıyorum canım. 5.40 ta evdeyim.
Yemek yapicam şimdi:/
Sagol canimmm Taze fasulye ve salata var .Ohhh ohh kolay gelsinn tatlım menüde ne var
canm hoşgeldin demiş miydim hatırlamıyorum.yine de tekrar hoşgeldin.nişanlısın seırım kendini biraz tanıtsan kaç yaşındasn?inş istediğin kiloya ulaşrsn?düğün ne zaman
Parkta çay içmeler çok tehlikeli :)Bugün kaynanamn orada yemek yedik kabak biber patates ile yemek yapmıştı ondan yedim 1tabak 1kepçe yoğurt çorbası ile
midem çok rahat suan ama çay istediler parkta içmek için termosa koydum gidicz birazdan
Hayırlı akşamlar:))Hayırlı akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?