Evett tatlım ben örüyorumm kafa dağıtmak içinSenmı yapıyosunn cnm coook guzelll
Evett canımmm can sıkıntısı içinn fırsat buldukçaaAy bi de örgü mü örüyon sen
Kıyamamm kuzunn yaa kabustu geçtii bitti bol boll duaa et canımmKızlar busabah cok kotu bır kabusla uyandım bıseyler bogazımı sıkmıs ruyamda boguyor resmen bende bagıra bagıra kuranalfabesını okudum euzubesmele cektım bıraktı bogazımı ayy cok etkılendım bır kalktım kalbım carpıyo delı gıbı ayyy cok fenaydıı
Aynen kalktım hala dua edıyodum ayyyKıyamamm kuzunn yaa kabustu geçtii bitti bol boll duaa et canımm
Aynen 2 gunde 1 kılo farkedermı yok artıkSabah kahvaltim 3 dilim tost ekmegi beyaz peynir ve bir cay kasigi bal 3 bardak cay
Sinirden nereme yedim bilemedim gerci ama
Almanya'nin bürokrasisi beni delirtecek bir gün..
Zaten kilo durumuna da sinir oluyorum bir gün -600 cikiyor bir gün +500 o kadar da dikkat ediyorum spor yapamiyorum bu ara ama yediklerimi ciddi kontrol altina aldim niye böyle oluyor yaa motivasyonum düsüyor
Bende iğne oyası çember yapıyorum canlarEvett tatlım ben örüyorumm kafa dağıtmak için
Evett canımmm can sıkıntısı içinn fırsat buldukçaa
Aynen 2 gunde 1 kılo farkedermı yok artık
Hergün tartılma canımm ödemden oluyordur.Üzülme lütfen sadece pazartesi ve cuma tartıl sıkıntı yapmaa vereceğiz bu kloları azmet ve devam etSabah kahvaltim 3 dilim tost ekmegi beyaz peynir ve bir cay kasigi bal 3 bardak cay
Sinirden nereme yedim bilemedim gerci ama
Almanya'nin bürokrasisi beni delirtecek bir gün..
Zaten kilo durumuna da sinir oluyorum bir gün -600 cikiyor bir gün +500 o kadar da dikkat ediyorum spor yapamiyorum bu ara ama yediklerimi ciddi kontrol altina aldim niye böyle oluyor yaa motivasyonum düsüyor
Ohoo maşallah marifetli hatun seniiiBende iğne oyası çember yapıyorum canlar
olur canım , ben de geceden yapıyorum ertesi gün içiyorum@elif1503 dogum günün kutlu olsun. Mutlu ve saglikli nice yaslara
Hanimlar bu yesilcay limon ve sodali karisimi geceden yapip bekletsek de oluyor mu?
merhaba hoşgeldinmerhabalar siteye yeni üye oldum.
Ozan Tunçer in ve Yasemin Soysal ın kitaplarını okudum ve zayıflamak istiyorum.
burda birbirimize destek olabileceğimiz arkadaşlarla daha kolaylaşır diye düşündüm.yanlış yere mi yazdım bilmiyorum ama.yol gösterirseniz sevinirim :)
Aramıza hoşgeldin öncelikle azim ve kararlı olman lazım canım kaç kilosun boy yaş ve sürekli bildirim yaptıktan 2 hafta sonrada lissteye giriyorsun.Hergün günlük menu bildirimi yapıyoruz.merhabalar siteye yeni üye oldum.
Ozan Tunçer in ve Yasemin Soysal ın kitaplarını okudum ve zayıflamak istiyorum.
burda birbirimize destek olabileceğimiz arkadaşlarla daha kolaylaşır diye düşündüm.yanlış yere mi yazdım bilmiyorum ama.yol gösterirseniz sevinirim :)
Afiyet olsun canım bende müsli ve bir kase süt yedimöğle: tavuk ızgara + cacık yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?