- 17 Ağustos 2016
- 129
- 166
- 18
- 36
Aramıza hoşgeldin öncelikle azim ve kararlı olman lazım canım kaç kilosun boy yaş ve sürekli bildirim yaptıktan 2 hafta sonrada lissteye giriyorsun.Hergün günlük menu bildirimi yapıyoruz.[/QUO
Aramıza hoşgeldin öncelikle azim ve kararlı olman lazım canım kaç kilosun boy yaş ve sürekli bildirim yaptıktan 2 hafta sonrada lissteye giriyorsun.Hergün günlük menu bildirimi yapıyoruz.
Valla açıkcası kitapları okumadım.Diyet listesine de ben uymadım hiç kendi diyetimi yaptım tuttu devam ediyorum.Belkii diğer arkadaşlardan vardır.hoşbuldum :)
27 yaşındayım;106 kiloyum ve boyum 168 cm
Aslında başlık diyet grubu ama ben diyetten ziyade o kitaplardaki bilgileri takip etmek istiyorum ve benimle bunu uygulayabilecek kişilerle grup kurmayı düşündüm çünkü diyetten tamamen uzak denemek istediğim süreç
sana da afiyet olsun canım :)Afiyet olsun canım bende müsli ve bir kase süt yedim
sakinnn tatlımmm sakinn üzme kendini hayırdırrbu hafta gerçekten çok tahammulsüzüm , kazasız belasız atlatırım umarım bu haftayı
Afiyet olsun tatlım demiştin amaa nasipse ne zamandı düğünn sendin değil mi nişanlı olankızlar merhaba, girip yazdıklarınızı okudum ama bişi yazamadım kusura bakmayın. Hem işler yığın hem düğün hazırlıkları derken fırsat bulamıyorum.
Sabah kahvaltım 1 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği az peynir ve 1 bardak şekersiz çay.
Arada 1 tane elma
Öğle yemeği de 1 kase çorba
2.ara form bisküvi
Akşamda balık yemeği düşünüyorum :)
HOŞGELDİN yasemin soysalın tek şişman beynimiz adlı kitabını mı okudun yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ozan tuncerde bana yabancı gelmedi ama şimdi hatırlayamıyorum o kadar çok zayıflama kitabı var ki okudukta ama birbirine karıştı hepsi unutuyorumda ben taylan kümelinin diyet listelerinin olduğu kitabınıda okumuştum ....merhabalar siteye yeni üye oldum.
Ozan Tunçer in ve Yasemin Soysal ın kitaplarını okudum ve zayıflamak istiyorum.
burda birbirimize destek olabileceğimiz arkadaşlarla daha kolaylaşır diye düşündüm.yanlış yere mi yazdım bilmiyorum ama.yol gösterirseniz sevinirim :)
kolay gelsin :)bir grup açtım, şuan ses seda yok ama inşallah birileri gelir ve bu işi bitiririz :)
hayra çıksın canım hayatında tersine yorumlu olsun ...Kızlar busabah cok kotu bır kabusla uyandım bıseyler bogazımı sıkmıs ruyamda boguyor resmen bende bagıra bagıra kuranalfabesını okudum euzubesmele cektım bıraktı bogazımı ayy cok etkılendım bır kalktım kalbım carpıyo delı gıbı ayyy cok fenaydıı
çok tatlılar ellerine sağlık :)Eki Görüntüle 1871662 Eki Görüntüle 1871660 Eki Görüntüle 1871661 Eki Görüntüle 1871663
Geçenn bulamadıgımm örgülerim flaşımda varmış canlarım sizlerle paylaşayım dedim.
bol bol eğlen dinlen yüz benim yerimede stresini denizlere at gel biz buralardayız bekliyoruuz :)Hazirlik hazirlik hazirlik....okuyorum hizli ama yazamiyorum.
Stresten midem agriyo klasik
Bari wc de yazim dedim.
Zeynom cok gecmis olsun buraya yazdim idare et
Epinizi seviyorum. Mumkun oldukca girmeye calisicam.
Insaflica yazinher mesaja alinti yapmayin bir mesajda herkeşe cevap verin yer tasarrufu KK kaynaklarini idareli kullanalim
Depresyona gireni soguk dereye atin kendine gelsin.
Spor listesini yapamazsam kime gondereyim yapmasi icin? Broken seni gozume kestirdim
Simdilik bu kadar arkasi yarin
Sevgi saygi ve daha bir cok sey....
zeynep oğluş nasıl oldu daha iyicedir umarımsağol canım...
aşısı vardı yenacım aile hekimine gittim normal güzel bi muayene etti ciğerlerini falan dinledi ki zaten dinlemesede tıkanıklığı her halinden belli solunumu çok hızlı ve hırıltılı balgamda olmuş...antibiyotik için kendi vermek istemedi zaten bunları kullan gel geçmesse çocuk doktoruna göndericek...alerji için özel bi test falan yapmadı ciğerleri kabarmış dedi dinledikten sonra ve bu alerjik bi durum dedi....böyle yani bikaç gün takip edelim ilaçların içeriğine baktım yarar gibi geliyo geçmesse gerekti testleri yaptırırız..ama eşim gelsin bende acile gidip hava taktıralım istiyorum bakalım...
sağol canım...
doğumgünüsün kutlu mutlu olsun kuzuuu yeni yaşın sana uğur getirsin :)@y.o.l.c.u zeynep çok geçmiş olsun ya, Allah şifa versin, bir an önce atlatır kalıcı birşey olmaz inşallah...
Teşekkür ederim canımmm negatif enerjiyi atmaya iyi oluyorçok tatlılar ellerine sağlık :)
kesinliklee iyi ediyorsun benim pek vaktim olmuyor ...Teşekkür ederim canımmm negatif enerjiyi atmaya iyi oluyor
HOŞGELDİN yasemin soysalın tek şişman beynimiz adlı kitabını mı okudun yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ozan tuncerde bana yabancı gelmedi ama şimdi hatırlayamıyorum o kadar çok zayıflama kitabı var ki okudukta ama birbirine karıştı hepsi unutuyorumda ben taylan kümelinin diyet listelerinin olduğu kitabınıda okumuştum ....
ne diyorlar kitaplarında yasemin soysal dan benim hatırladığım vitesi boşa almıştım ve olmamıştı herneyse burda herkez kendine uygun besleniyor zaten kimi karatay yapıyor kimi dukanı benimsedi çoğumuz ve bende ortaya karışık çaktırmada diyet yapmaya çalışıyoruz ...
özetle ne diyorlar nasıl kurtulacakmışız fazlalıklarımızdan ? sen hem uygulayıp anlatsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?