Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aramıza hoşgeldin öncelikle azim ve kararlı olman lazım canım kaç kilosun boy yaş ve sürekli bildirim yaptıktan 2 hafta sonrada lissteye giriyorsun.Hergün günlük menu bildirimi yapıyoruz.[/QUO
Aramıza hoşgeldin öncelikle azim ve kararlı olman lazım canım kaç kilosun boy yaş ve sürekli bildirim yaptıktan 2 hafta sonrada lissteye giriyorsun.Hergün günlük menu bildirimi yapıyoruz.

hoşbuldum :)

27 yaşındayım;106 kiloyum ve boyum 168 cm
Aslında başlık diyet grubu ama ben diyetten ziyade o kitaplardaki bilgileri takip etmek istiyorum ve benimle bunu uygulayabilecek kişilerle grup kurmayı düşündüm çünkü diyetten tamamen uzak denemek istediğim süreç

Valla açıkcası kitapları okumadım.Diyet listesine de ben uymadım hiç kendi diyetimi yaptım tuttu devam ediyorum.Belkii diğer arkadaşlardan vardır.

kızlar merhaba, girip yazdıklarınızı okudum ama bişi yazamadım kusura bakmayın. Hem işler yığın hem düğün hazırlıkları derken fırsat bulamıyorum.

Sabah kahvaltım 1 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği az peynir ve 1 bardak şekersiz çay.

Arada 1 tane elma

Öğle yemeği de 1 kase çorba

2.ara form bisküvi

Akşamda balık yemeği düşünüyorum :)

Afiyet olsun tatlım demiştin amaa nasipse ne zamandı düğünn sendin değil mi nişanlı olan

HOŞGELDİN yasemin soysalın tek şişman beynimiz adlı kitabını mı okudun yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ozan tuncerde bana yabancı gelmedi ama şimdi hatırlayamıyorum o kadar çok zayıflama kitabı var ki okudukta ama birbirine karıştı hepsi unutuyorumda ben taylan kümelinin diyet listelerinin olduğu kitabınıda okumuştum ....

ne diyorlar kitaplarında yasemin soysal dan benim hatırladığım vitesi boşa almıştım ve olmamıştı herneyse burda herkez kendine uygun besleniyor zaten kimi karatay yapıyor kimi dukanı benimsedi çoğumuz ve bende ortaya karışık çaktırmada diyet yapmaya çalışıyoruz ...

özetle ne diyorlar nasıl kurtulacakmışız fazlalıklarımızdan ? sen hem uygulayıp anlatsan

hayra çıksın canım hayatında tersine yorumlu olsun ...

bol bol eğlen dinlen yüz benim yerimede stresini denizlere at gel biz buralardayız bekliyoruuz :)

zeynep oğluş nasıl oldu daha iyicedir umarım

Hoşbuldum :)

öncelikle Ozan Tunçer den başlayayım.
Kilo vermenin acıktığın zaman yeyip doyduğunda kalkmayı alışkanlık haline getirdiğimizde gerçekleşeceğini söylüyor.
Acıkmayı öğrenmek 3 gün,doymayı öğrenmek 15 gün alırmış.kitaplarında bu konu üzerinden genişçe anlatıyor nasıl zayıflanılacağını. http://drozantuncer-zdc.blogspot.com.tr/ bu blogu eğer daha fazla bilgi almak isterseniz.

yasemin soysal da benzer bir yaklaşım içinde.
örneğin doğada bir kaplan hiçbir zaman şu ceylanın yarısını yiyeyim kilo alırım yoksa demez.vücudumuzun bir ,işleyişi var o ne kadar yemesi gerektiğini biliyor ama yaşanmışlıklar geçmişte ailemizden öğrendiklerimiz alışkanlıklarımız yemeği üzüldüğümüzde uyuşturucu gibi kullanmamız sonucu kilo alıyoruz.Çözüm olarak düşüncelerimizi değiştirmekten başlamalıyız diyor.
örneğin yolda şişman birini görüyoruz ve o mu daha şişman ben mi diye karşılaştırma yapınca beyin sadece şişmanlığa odaklanıyor.Ve kilo al olarak algılıyor.O yüzden bol gelen nasılsa kilo alacağım diye dolapta tuttuğunuz kıyafetleri kaldırın gibi uygulamalardan oluşan bir yöntemi anlatıyor.

biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…