Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet hatırladım ozan tuncerii tamam onuda denemiştim açlığı beklemiştim ama tokluk hisii hiç gelmedi senin aklına yatıysa dene gel anlatlat kişiden kişiye değişir tabiii

Selamün aleyküm...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim okudum ama alıntılayamadım...oğlum bugun daha iyi çok şükür ilaç iyi geldi...ateşide çıkmadı bugun...mızmızlık devam ama olsun...burasıda bana dert topiği oldu he diyet namına bişey yazasım gelmiyor hiç..çok suçlu hissetmekle beraber bi türlü başlıyamıyorum...eşim geçen diyoki sen doğumdan sonra onkilo vermemişmiydin evet dedim...hala on kilo olarak duruyomu o...adam haklı hamile halimden tek fark önde koca tatlı bi göbüştü şimdi sarkık mide ve göbüş...spor ve diyet azmi gelsin artık bana yaa...kızım bile ben büyüynce senin gibi şişko olmıcam anne bak her yerin ağrıyo diyo...herşeyi bilip farkında olup hiç bişey yapmamak...hala adette olmadım hormonlar düzene girmedi ondanmı bukadarda kötüyüm acep hep yiyesim var...

E eboe canımm doğumgünün kutlu olsun.Sevdiceklerinle beraber nice mutlu senelere nice mutlu yaşların olsunn

E eboe dogum günün kutlu olsun. Mutlu ve saglikli nice yaslara

Hanimlar bu yesilcay limon ve sodali karisimi geceden yapip bekletsek de oluyor mu?

E eboe doğum günün kutlu olsun canım, nice nice mutlu senelere sevdiklerinle

E eboe nice saglıklı huzurlu mutlu yaşlar dilerim elifcim
Hersey gönlünce olsun yüzün hep gülsün

doğumgünüsün kutlu mutlu olsun kuzuuu yeni yaşın sana uğur getirsin :)

elifcim yeni yaşın hayırlı olsun sevdiklerinle nice yıllara....
Hepinize çoooookkk teşekkür ederim :) inşallah hep beraber incecik yaşlarımız olsun.. İyiki varsınız

Ayy cok yorgunumm. Zeynom gecmis olsun tekrar bununls gecsin ins.

Zayif zayif hatunlari goruyorum sinirim alt ust oluyo bende boyle olabilirdim diye.
Icim sisiyo posstten bi tane pogca aliyorum yarindan itibaren kesiyorum cok az yiyorum mecbur kalincada ins.

Karsida dugun mugun bisey var ne bicim egleniyolar 10 da basladi kurtce ezgiler esliginde halayla kopuyolar

Wifi benim evdekinden iyi cekiyo

Iyi geceler

Son düzenleme:
sakinnn tatlımmm sakinn üzme kendini hayırdırr
ben birine bişey anlatıyorken çok daralıyorum. hele ki 2. defa anlatıyorsam kriz geçiyorum .
dün sabahtan beri yazılımdan bir arkadaşla birine laf anlatamadık. fenalık geçirdim resmen.
neyse kız sonunda anladı , arkadaşımla beraber sarılıp ağlaştık nerdeyse

dün akşam : köfte yaptım fırında yanında koca kase yoğurt yedim

sabah : domatesli yumurta + peynir + salatalık + yulaf kepek ekmek + limonlu su

şimdide kahvemi içiyorum..
Afiyett olsunn tatlımmmbende gidip yeşilçayımı hazırlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…