Haydiii hayırlı işlerin olsun canımm hayata nerden başlarsan başlaa sıkı tuttuğun anda seninlendir.Ben inanıyorum başarılı olacaksın.Güçlü bayan evlatlarınla sana huzurlu mutlu bir ömür diliyorummEvet yoldayim baya heyecanliyim Elemanlarin cogu benden genc Hatta yakusuklu patronlarim bile benden genc
Hayata ne kadar gec kalmisim yau Hep kocam olacak o hayirsiz yüzünden
Acikcasi ben sabah bu saatlerde fazla yiyemiyorum yani bana cok geldi ama öglenleri hafif gecistirecegim icin ancak dayanirim aksama kadar
ben de hiç yiyemezdim sabahları ama alıştım şu an , alışırsın belki :)
heyecan yapma dicem ama anlamsız olacak, en azından deneyimlisin :)
Haydiii hayırlı işlerin olsun canımm hayata nerden başlarsan başlaa sıkı tuttuğun anda seninlendir.Ben inanıyorum başarılı olacaksın.Güçlü bayan evlatlarınla sana huzurlu mutlu bir ömür diliyorumm
Ne demekk bonuscanım bitti mi tatil döndün mü evinee valla sen gibi yapmadım.O pembe çizgileri yapamadım gitti yawwGunaydin
Broken tsk ederim listeyle ilgilenmissin sagol canim benim.
74FRIDA ben gelmeden sen gidip gelicen heralde iyi yolculuklar sanada. Gogus olcusunu hizli hizli gecmis yaparken bile gordum masallah ne diyim baska.
Selam kizlar
Motivasyonum cok kotu bir turlu baslanguc yapamiyorum beslenmemu duzenleyemiyorum sizleri okuyorum surekli.
malesef öyle. haberleri izlesen bi türlü izlemesen bi türlü.Hayirli ve mutlu bir hafta dilegiyle günaydın..
ben de artık çok daraldım pisi pisine kayıp haberlerinden..
cocuk istismarlarindan canli bombalardan nasil bir nefret bu nasil bir kana susamışlik bunlari yapan da insan oldugu icin utaniyorum insanligimdan ..
Bir de herkes bilirkişi herkeste bilip bilmeden yapilan yorumlar tam bir klavye kahramanligi surekli elestiri cözum odaklı paylasimlar yerine hep yerme .. Ben artik cok sıkıldım cok sevdigim ulkemden nefret etmeye baslamaktan korkuyorum .. ve bu cografyada gözunu kin burümüş insanlarin arasin da duzgun cocuk yetistirmeye calismaktan onlari hep korumam gerekli hissinden yoruldum..
Off off kii ne offf yangın yerii ülkemin herbiryeriii adı üstünde Ağlayan analarla dolu güzelim Anadolum kadıncagız4 evladını kaybetmiş hangi birine yanayım diyor. Allahım bu ülkeye başka acı keder göstermesin inşallahhhPatronumuz antepli ve epey nüfuz sahibi memleketin de,haftasonu uçmuş oraya...
Gelismeleri merakla bekliyoruz.
Sağolasınn canım benimm valla ben bugün pertimm Allahtan aptron tatilde de bütün gün ruh gibi gezdiğmi görmeyecek desemde kameralardan da izlerBonuscum nasil gidiyor tatil.? Cocuklar egleniyordur dimi zaten tum yorgunluk onlar için..
Yoldaş yesim :) kolay gecsin yeni haftamiz ..
nedeeen :SSağolasınn canım benimm valla ben bugün pertimm Allahtan aptron tatilde de bütün gün ruh gibi gezdiğmi görmeyecek desemde kameralardan da izlerİnşallah güzell geçer haftamızz canımm valla ben pek iyi başlamadım
Haftasonum cahil komşulara laf anlatmakla geçti.Lpg aracını garaja koyacakmış beyfendi bende koydurmam dedim.Sonra bir yığın tantana bende kurallar var.Bu kurallar ve kanun maddeleri herşeyde geçerli dedim.Yanii bayağı bir stresli idi sinir oldum sinirimi alamadım.Yanii bugünn halaa sinirli ve stresliyim.Adama can ve mal kaybını karşılayacak mısın diyorum karşılarım diyoo ben öldükten sonra azraille anlaşıp al 500 bin lik çek kızı geri getir mii dicek napcaksa cahallllnedeeen :S
ay yok artık ya, neyi karşılayacakmış daha neler. anlamamış bileHaftasonum cahil komşulara laf anlatmakla geçti.Lpg aracını garaja koyacakmış beyfendi bende koydurmam dedim.Sonra bir yığın tantana bende kurallar var.Bu kurallar ve kanun maddeleri herşeyde geçerli dedim.Yanii bayağı bir stresli idi sinir oldum sinirimi alamadım.Yanii bugünn halaa sinirli ve stresliyim.Adama can ve mal kaybını karşılayacak mısın diyorum karşılarım diyoo ben öldükten sonra azraille anlaşıp al 500 bin lik çek kızı geri getir mii dicek napcaksa cahallll
Eeee cahall güzelimm iştee ne anlatsann boşş lakin önceden kaydettiğim kayıt vardı belediyeden isterseniz gönderelim hemen bir ekip diye yok sağolun yüzyüze bakıyoruz ben sadece kanun hala yürülükte mi diye sormak için armaıştım diye geçen onu dinleyince bir nebze ikna oldu.Yanii beni dinlenemeden koyarsan cezayı yersin dedim kibarca çünkü sigorta şirkeleri bile izin verdiğin için hasarı karşılamıyor.Kaldı kii Allah muhafaza can kaybı onun hiçbir şeyde karşılığı yok..ay yok artık ya, neyi karşılayacakmış daha neler. anlamamış bile
zor valla canım ikna oldu mu peki
malesef öyle. haberleri izlesen bi türlü izlemesen bi türlü.
önceden en ufak bir olayda ofiste kaç saat muhabbeti yapılırdı .şimdi işe geldim kimsenin bişeyden söz ettiği yok.
alışır hale geldik sanırım ve bu durum çok acı
Sağolasınn canım benimm valla ben bugün pertimm Allahtan aptron tatilde de bütün gün ruh gibi gezdiğmi görmeyecek desemde kameralardan da izlerİnşallah güzell geçer haftamızz canımm valla ben pek iyi başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?