Allah korusun canım aynen öyleEeee cahall güzelimm iştee ne anlatsann boşş lakin önceden kaydettiğim kayıt vardı belediyeden isterseniz gönderelim hemen bir ekip diye yok sağolun yüzyüze bakıyoruz ben sadece kanun hala yürülükte mi diye sormak için armaıştım diye geçen onu dinleyince bir nebze ikna oldu.Yanii beni dinlenemeden koyarsan cezayı yersin dedim kibarca çünkü sigorta şirkeleri bile izin verdiğin için hasarı karşılamıyor.Kaldı kii Allah muhafaza can kaybı onun hiçbir şeyde karşılığı yok..
Ateşş düştüğü yerii yakıyor yenamm Allahım ailelerine sabır versin..Konuşsak bile bir kaç gün sonrasında gene hayatlar aynen devam ailelerii ise bir ömür hep aynı acıyla yanıyorlar.Yananın halinden yanan anlıyorr.Hayat gerçekten zorr hele şu şartlarda yaşamak daha da zorr her gün eve gidebilecek miyiz düşüncesii off zorrr zamanda yaşıyoruz.Dimii kanıksadık artik..
biz de sabah bir iki degindik.. sonra tatilden gelen arkadasin marmaris te hande yener konserini tekne gezintisini dinledik utanmadan.
Afiyet olsun tatlımmöğle : tavuk şiş + 3 kaşık közlenmiş patlıcan + 3 kaşık yoğurtlu semizotu
sağol canımm :)Afiyet olsun tatlımm
herkesler yine yok :)
bu hafta herkes izinden döndü bizde , pek bi sakin ortalık
bi sen bi ben zaten
Valla bend eöğlen menuu yok hiçbir şey yemedimöğlen çok yemiştim halbuki ama acıktım , ayran yaptım kendime
teori : ne kadar çok yersen o kadar acıkırsınValla bend eöğlen menuu yok hiçbir şey yemedimİşin ilginç tarafıı açlıktaa hiçç yokk
Tatlım su da içmiyorumda sanırım benim sinir halaa geçmediteori : ne kadar çok yersen o kadar acıkırsın
çok su içtiysen canım o tutmuştur. dün benim de öyle olmuştu.
Bitti tatil evdeyim verdigim bikac kiloyu bende aldimBaharcım ben de oyleyim. Yalnız değilsin...
Verdigim bir kac kiloyu da yine geri aldim..
Bittimi tatiliniz evindemisin.?
yaaa sinir yapma canımTatlım su da içmiyorumda sanırım benim sinir halaa geçmediBöylee kurmaa bebekk gibiii sinirden kendimi kuruyorum
Geçmiş olsun zeynepcimSelamün aleyküm...
oğlum hala düzelmedi acile gittik hava verdiler ciğerleri enfeksiyon kapmış dediler antibiyotik başladık bugun üçüncü gün hala bi fark yok gibi anlamadım gitti tahlil falan istemediler ama ciğer filmi çekildi...bu arada ben sonunda malum dönemdeyim ve fena sancım var ilaçla ayakta duruyorum...ve bunaltıcı bi sıcak var oturduğumuz yerde ter boşaltıyoz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?