Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah korusun canım aynen öyle

Dimii kanıksadık artik..
biz de sabah bir iki degindik.. sonra tatilden gelen arkadasin marmaris te hande yener konserini tekne gezintisini dinledik utanmadan.
Ateşş düştüğü yerii yakıyor yenamm Allahım ailelerine sabır versin..Konuşsak bile bir kaç gün sonrasında gene hayatlar aynen devam ailelerii ise bir ömür hep aynı acıyla yanıyorlar.Yananın halinden yanan anlıyorr.Hayat gerçekten zorr hele şu şartlarda yaşamak daha da zorr her gün eve gidebilecek miyiz düşüncesii off zorrr zamanda yaşıyoruz.

Arkadaslar bende işlerden ugrayamadm kaç gündür okuyup uyuyorum .kayinValidemn evi boya yapıldı orayı temizledm acele eltimler coluk çocuk gelecek diye.dün benim eve başladım eltim tarhana yapmaya kalkişmış bıraktım yardıma gittim günün çoğu orada geçti.1oda temizleyebildim sadece.yarında çocukları bana bırakıp kadıköyün pazarına gidecekler ertesi günde tarhanayi kurutalim diyorlar rahat olup işimi yapamyorum ki çabuk bitsin iş uzadikca soğukluk geliyor bana yapmak istemiyorum..

sizler Nasılsıniz

ben diyet bakımından fena değilim bazen biraz fazla kaçıyor ama hiç oturmadgm için yakıyorm işten güçten atıştırma yapmıyorum benim zaafım bu aslında atıştırma olmasa veriyorum kilo.. Bu hafta güzel bır eksi bekliyorum bakalım koyabilrsem cumaya kadar

Selamün aleyküm...

oğlum hala düzelmedi acile gittik hava verdiler ciğerleri enfeksiyon kapmış dediler antibiyotik başladık bugun üçüncü gün hala bi fark yok gibi anlamadım gitti tahlil falan istemediler ama ciğer filmi çekildi...bu arada ben sonunda malum dönemdeyim ve fena sancım var ilaçla ayakta duruyorum...ve bunaltıcı bi sıcak var oturduğumuz yerde ter boşaltıyoz...

Geçmiş olsun zeynepcim
Allah acil şifalar versin
Ankara da çok sıcak kipirdamak bile mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…