Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykum selam canım tekrardan imkanın varsa başka bir dr mı götüraen canım büyük geçmiş olsun.Tez zamanda şifasına kavuşur inşallah

ayip oluyor yau ben de varim

Benim ruhum hep buralarda ha oni unutmayin yeni isin hayirli olsun...allah utandirmasin

YENA bende kendimden utaniyorum emin ol. Burda oldugum ve iyi vakit gecirmeye calistigim icin.
Ama kirik dokuk bir yanim hep.
Konusulup unutulmasini gectim hic bahsedilmemesine sahit oluyo insan.
Tabiki hep bahsetmeklede olmuyo ama unutmamali farkindaligi kaybetmemeli her an o insanlardan biri olabiliriz. Cok acimasiz bir savas bu. Firsat buldukca kitap okuyorum filistinde gecen bir konu derin nefes cekiyorum bazi yerlerde.
Okuduklarim yari gercek yari kurgu olsun diyelim ne farkeder bunlar yasandi yillardir cocuklar neler cekti.
Siraya bizide sokmaya calisiyolar akbaba gibi etrafimizfakiler.
Rabbim firsat vermesin. Bunca akan kanin bunca sehadetin hurmetine...

DelyDoly olsun canim nolucak cizgisi varmis yokmus :) hem o cizgiler pc pembemiydi ben ziyah goruyom hep telde msjimin cevapla kismina basip ordan kopyaliycaktin benim alinti kismimi silicektin. Ben duzgun yazamadimki sana.
Donmedim daha burdayim bu hafta. Sen tel mi aldin la asiri hizli okuyorum kacirmis olabilirim.

y.o.l.c.u zeynom cok gecmis olsun ya uzuldum gecmedigini okuyunca.

Kosu bandı yok cnm bende evde mekık bacak hareketlerı ıp atlama falan yapıyorum

y.o.l.c.u canım cok gecmıs olsun benımde oglus kanında enfeksıyon varmıs kac kere dr goturduk bır kece acıle gıttık dolven verdı yolladı dusun 1 aydır ıshal ve kusma cocuk artık safra cıkardı ıcı cıktı yavrumun sonra dedık bıdaha goturelım ozel dr goturduk serum verdı hemen bıde anrıbıyotık yazdı bıde tüplerde su var bızım ıcın calısan bakterıler varmıs suda hemencık ıyılestı cok uzulmustum cok zor cocugun gozune bakıyor bısey yap dıye verıyom surup dr goturuyom hıcbısey elde edemedım cok sukur ıyılestı o uzuntuyle o doktorlara gıdıp kızmak ıstedım goturdugum dr bırkere baktı adam yaslı cok ıyı dr agır olunca onu goturuyom

Kosu bandı yok cnm bende evde mekık bacak hareketlerı ıp atlama falan yapıyorum

Sen yine de dikkat et eger ara verip tekrar basladiysan baya bir kas agrisi oluyor Gendimden biliyim

Öglen: yulafli kepekli cartli curtlu combili dombili sütlac

Ara: 5 kuru kayisi 10 badem

Aksam: 2 tabak corba 2 yumurta
Ekmek yooook

Selamun aleyküm güzeller
Kırıkkale dönüşü bursaya gelmeden köye geçtik. Köyde kaldık. Neyse badana temizlik derken düğün başladı. Düğünümüzün birisini yaptık çok şükür.
Bu hafta ablamın oğlunun düğünü var. Yorgunluktan ayakta duracak halim yok. Yarın Yurt dışından misafirim gelecek onları yolcu eder etmez köye donücem. Hayırlısıyla bu haftaki düğünüde atlatsak.
Geçmişe birazcık göz attım. Herkes iyi çok şükür. Hayriye uğramamış çocuğu merak ettim. Zeynepcim kuzucuğa geçmiş olsun

Slm kizlar

Ben geldim

Ise basladim bu cuma araya haftasonu girince pek anlayamadim bugun basladim sayiyorum kendimi

Insallah ise baslamakla beraber hayatim biraz duzene girer

Biz iyiyz cok sukur emine biraz hastalandi eve donunce ama simdi iyi cok sukur

Hamileligimde kendiliginden giden kilolar dogum sonrasi kendiliginden geri geldi asiri yemememe ragmen

Bu sabah 98.2 ciktim bismillah dedim basladim diyetime

Isten eve gelirken yurudumsaat 2ye gelirken gunes tepede yollarda golge yok ama azmettim. Samsungun progrmini kurdum shealt diye.

Programa gore 3.06 km yurumusum 37 dk da 4500 adim atmisim. Baslangic icin idare eder herhalde. Hamlamisim bayadir spor yapmiyordum.

Menulerime gelince
Sabah: 2 dilim ekmek. beyaz peynir. haslama yumurta. Domates.cay
Ogle: 1 kase corba. Orman kebabi. Bulgur pilavi. Yogurt (hastane yemegi)
Aksam: patatesli yumurta. Makarna. Cacik. Kavun. Birde don kez dun yaptigim ve evde kalan fincan tatlisindan 2 adet (aksam yemegim biraz hatta baya bi saglam oldu ☺)

3lt suyumu ictim

Allah nasip ederse yatmadan once menu paylsmaya caliscam. Aksam yapamazsam ertesi sabah iste musayit olunca yaparim. Gun icerisinde telefon ya cekmecede ya da eminede olur evde elime alamiyorum emine yatasiya kadar telefonu

Uzun zamamdir girmeyince yazacak ne cok sey oldu
Gecmiste biriken 2083 mesaj vardi Allah muhabbetimizi arttirsin

Iyi geceler...

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah...

çok geçmiş olsun canım, başka bir yere daha mı götürseniz acaba

Sen yine de dikkat et eger ara verip tekrar basladiysan baya bir kas agrisi oluyor Gendimden biliyim

Öglen: yulafli kepekli cartli curtlu combili dombili sütlac

Ara: 5 kuru kayisi 10 badem

Aksam: 2 tabak corba 2 yumurta
Ekmek yooook
ooo yulaf kepeklerine başlanmış
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…