- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
bi sen bi ben zatennapıyosuuunn
Aleykum selam canım tekrardan imkanın varsa başka bir dr mı götüraen canım büyük geçmiş olsun.Tez zamanda şifasına kavuşur inşallahSelamün aleyküm...
oğlum hala düzelmedi acile gittik hava verdiler ciğerleri enfeksiyon kapmış dediler antibiyotik başladık bugun üçüncü gün hala bi fark yok gibi anlamadım gitti tahlil falan istemediler ama ciğer filmi çekildi...bu arada ben sonunda malum dönemdeyim ve fena sancım var ilaçla ayakta duruyorum...ve bunaltıcı bi sıcak var oturduğumuz yerde ter boşaltıyoz...
ayip oluyor yau ben de varim
Kosu bandı yok cnm bende evde mekık bacak hareketlerı ıp atlama falan yapıyorumSpor yapinca en az bir 40 dakika yapmak lazim
Cünkü ilk 20 dakikadan sonra vücut yag yakmaya basliyor
Eger uzun süreden sonra ilk defa baslayacaksan bir süre bir gün durup bir gün yapmani tavsiye ederim. Bir anda yüklenirsen kas agrilarindan tekrar birakirsin.
Bir de kosu bandinda kosacaksan eger hizi yüksek degil süreyi uzun tutmak gerekiyor bu da doktorumun tavsiyesi idi belki isine yarar
Kosu bandı yok cnm bende evde mekık bacak hareketlerı ıp atlama falan yapıyorum
Selamün aleyküm...
oğlum hala düzelmedi acile gittik hava verdiler ciğerleri enfeksiyon kapmış dediler antibiyotik başladık bugun üçüncü gün hala bi fark yok gibi anlamadım gitti tahlil falan istemediler ama ciğer filmi çekildi...bu arada ben sonunda malum dönemdeyim ve fena sancım var ilaçla ayakta duruyorum...ve bunaltıcı bi sıcak var oturduğumuz yerde ter boşaltıyoz...
Ohooooo Helallll sanaa Yenammmm darısıı başımaaa haydii inşallahhIkili rakamlarimi gordun.. :)
senin ilk günün girmezsin dedimayip oluyor yau ben de varim
çok geçmiş olsun canım, başka bir yere daha mı götürseniz acabaSelamün aleyküm...
ooo yulaf kepeklerine başlanmışSen yine de dikkat et eger ara verip tekrar basladiysan baya bir kas agrisi oluyor Gendimden biliyim
Öglen: yulafli kepekli cartli curtlu combili dombili sütlac
Ara: 5 kuru kayisi 10 badem
Aksam: 2 tabak corba 2 yumurta
Ekmek yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?