Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vallaa aynennnn uyanamadımm kızz dün gene malum anneme gelen misafirler hayalet gibiyimmm.Birde tüm gün plan yaptımdı eve gidincee uyucamm hemen diyee amaa nerdeeee
kolay gelsin canım , hem iş, işten sonra ev zaten yeteri kadar zor bir de misafir falan iyice yoruluyorsun.
nasıl oldu bu arada annen

ben de görünce koptum burda

kolay gelsin canım , hem iş, işten sonra ev zaten yeteri kadar zor bir de misafir falan iyice yoruluyorsun.
nasıl oldu bu arada annen
Şükür canım maşallah iyii iyiii dee beni yatırcaklar bu gidişlee gelene de gelme diyemiyorsun.Allah başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin sevenimiz çok ta bennde öldüm bittim yaww bugün otobüste sabah uyuya uyuyaa geldimm.

senin ilk günün girmezsin dedim
nasıldı ilk gün?

Ilk gün iyiydi. Ögleye kadar pek bir sey yapmadim. Konfigürasyon vs ile gecti.
Ögleden sonra ilk iki görevimi hallettim.
Hizli ciktim biraz patronu sasirttim
Yalniz biraz tuhaf Önceki calistigim yere nisbeten baya kücük bir firma Patronlar calisanlarla cok icli disli Bi de calisma masam tam patronun gözetimi altinda Adam oturdugu yerden cam kapidan direk beni görüyor Bundan biraz rahatsiz oldum ama sempatikler yani yabancilik cekmedim Bugün ilk toplantiya katilcam bakalim ne olcek

ooo yulaf kepeklerine başlanmış
afiyet olsun

Hic sorma yulaf kepegi, yulaf ezmesi, chia, keten tohumu cemi cümleten bi karisim hazirlayip yogurt ya da sütlac ile yemeye calisiyorum öglenleri tok tutsun diye Her gün yemek düsünemem oraya götürecek Pratik oluyor

O da bi sey mi her gün sabah 6'da spora bile baslandi Yalniz agridan ölüyom

oo süpersin o zaman ilk günlerde çok çok normal 2-3 güne alışabilirsin.
öğlenleri dediğin gibi eğer yemek vs sıkıntı ise en güzeli yoğurtlu yulaflı bişiler, tok tutmuştur hem.

o masa olaylarını ben de hiç sevmiyorum. bizimde açık ofis, daha önce bizim dep. müdürü tam çaprazımda oturuyordu , şirketin sahibi de tam üstte asma kattaydı odası. çok rahatsız bir durum gerçekten hayır bişey yapacağımdanda değil ama niyeyse hoşuma gitmiyordu.
şimdi ofiste en köşedeyim arkamda duvar var

Enemmm sabahh 6 da spor mu yaptınn kızz helall vallaa sanaa ayrıcaa tebrik ediyorum.Başarılı ve güzel bir ilk iş günün olmuşş aynenn devamm tatlım

Enemmm sabahh 6 da spor mu yaptınn kızz helall vallaa sanaa ayrıcaa tebrik ediyorum.Başarılı ve güzel bir ilk iş günün olmuşş aynenn devamm tatlım

Hic sorma sabah sabah ayilir ayilmaz kosu bandina cikiyorum ama gel bi de bana sor
Valla ben senin gibi aksam 9'dan sonra yapamam canim pilim biter o saate
Bizde mesai gec basliyor Saat 9 ile 10 arasi gidebilirsin sana kalmis ona göre de gec cikiyorsun tabi Bende böyle bir cözüm buldum
Sabah 40-45 dk spor dus derken simdilik kas agrilari disinda iyi gidiyor

çalışma saatine bayıldım
bizim 8-5 bir an sen yazınca acaba ben de sabah yapabilir miyim dedim de heralde 4.30 da falan kalkmam lazım

İlk başlarda olur canım sonuçta koca gövedemizz lakin bencee çok ta fazlaa zorlama kendini kas yırtılması doku zedelenmesi olursaa Allah korusun bu sefer hiç yapamazsın.Yavaşş yavaşş artır birden kendinee yüklenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…