haftaya ben de 8-7 çalışıyorumBennn daha çok bayıldımmBenim 8-7 saatlerim valla iyimiş ben tam modern köle
Hoşgeldinn yoldaş haftayaa o zamannnhaftaya ben de 8-7 çalışıyorum
malesef artık öyle canım 2 ayda bir falan böyle olacakmış. ek mesailer hariçHoşgeldinn yoldaş haftayaa o zamannndönüşümlü mü saatler tatlım
Benim de kış saatinde değişiyor şükürr o da zatenn değişssin yaa hava birden kararııyor sizinde öyledir ama değil mimalesef artık öyle canım 2 ayda bir falan böyle olacakmış. ek mesailer hariç
yok canım biz sırayla akşam 5-7 arasında bir kişi mesai yapacağız.Benim de kış saatinde değişiyor şükürr o da zatenn değişssin yaa hava birden kararııyor sizinde öyledir ama değil mi
Afiyet olsun canımm ben daha yemedimöğle yemeği: yoğurt + yulaf kepeği + chia + goji berry karışımımı
Geçmiş olsun zeynepcim
Allah acil şifalar versin
Ankara da çok sıcak kipirdamak bile mesele
Aleykum selam canım tekrardan imkanın varsa başka bir dr mı götüraen canım büyük geçmiş olsun.Tez zamanda şifasına kavuşur inşallah
Sağol tuğbacım..Benim ruhum hep buralarda ha oni unutmayinyeni isin hayirli olsun...allah utandirmasin
@YENA bende kendimden utaniyorum emin ol. Burda oldugum ve iyi vakit gecirmeye calistigim icin.
Ama kirik dokuk bir yanim hep.
Konusulup unutulmasini gectim hic bahsedilmemesine sahit oluyo insan.
Tabiki hep bahsetmeklede olmuyo ama unutmamali farkindaligi kaybetmemeli her an o insanlardan biri olabiliriz. Cok acimasiz bir savas bu. Firsat buldukca kitap okuyorum filistinde gecen bir konu derin nefes cekiyorum bazi yerlerde.
Okuduklarim yari gercek yari kurgu olsun diyelim ne farkeder bunlar yasandi yillardir cocuklar neler cekti.
Siraya bizide sokmaya calisiyolar akbaba gibi etrafimizfakiler.
Rabbim firsat vermesin. Bunca akan kanin bunca sehadetin hurmetine...
DelyDoly olsun canim nolucak cizgisi varmis yokmus :) hem o cizgiler pc pembemiydi ben ziyah goruyom hep telde msjimin cevapla kismina basip ordan kopyaliycaktin benim alinti kismimi silicektin. Ben duzgun yazamadimki sana.
Donmedim daha burdayim bu hafta. Sen tel mi aldin la asiri hizli okuyorum kacirmis olabilirim.
y.o.l.c.u zeynom cok gecmis olsun ya uzuldum gecmedigini okuyunca.
y.o.l.c.u canım cok gecmıs olsun benımde oglus kanında enfeksıyon varmıs kac kere dr goturduk bır kece acıle gıttık dolven verdı yolladı dusun 1 aydır ıshal ve kusma cocuk artık safra cıkardı ıcı cıktı yavrumun sonra dedık bıdaha goturelım ozel dr goturduk serum verdı hemen bıde anrıbıyotık yazdı bıde tüplerde su var bızım ıcın calısan bakterıler varmıs suda hemencık ıyılestı cok uzulmustum cok zor cocugun gozune bakıyor bısey yap dıye verıyom surup dr goturuyom hıcbısey elde edemedım cok sukur ıyılestı o uzuntuyle o doktorlara gıdıp kızmak ıstedım goturdugum dr bırkere baktı adam yaslı cok ıyı dr agır olunca onu goturuyom
Iyi aksamlar
Yolcu gecmiş olsun
Selamun aleyküm güzeller
Kırıkkale dönüşü bursaya gelmeden köye geçtik. Köyde kaldık. Neyse badana temizlik derken düğün başladı. Düğünümüzün birisini yaptık çok şükür.
Bu hafta ablamın oğlunun düğünü var. Yorgunluktan ayakta duracak halim yok. Yarın Yurt dışından misafirim gelecek onları yolcu eder etmez köye donücem. Hayırlısıyla bu haftaki düğünüde atlatsak.
Geçmişe birazcık göz attım. Herkes iyi çok şükür. Hayriye uğramamış çocuğu merak ettim. Zeynepcim kuzucuğa geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah...
Sağol yenacım ama ben zaten hastaneye götürdümkii...ama devlete gitmem hataydı belki bilmiyorum özele gücümüz yetmiyo buara...Gününüz aydın olsun arkadaslar...
---------
zeynepçim cok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.
sana hhastaneye götür demiştim demeyeceğim :).
Zeynepcim iyi bir devlet hastanesi özelden daha iyi
Ozellere pek guvenemiyorun ben
afiyet olsun canımmm ama 3 kaşıkta pek az olmuş sankiÖğlen menum 3 yk yoğurt ve müsli
inşallahaslında bende öyle düşünüyorum ama bu hastanedeki doktorlar pek ilgisiz baştan savıyo gibiler yada ben öylelerine denk geldim bilmiyorum oyüzden acaba özele götürmemekle hatamı ettim diye düşündüm...bugun daha iyi gibi oğlum inş dahada iyi olucak...
Allah analı babalı büyütsün canım yakın arkadaşınsa sorabilirsin geleceğim istediğin eksik gdeik bir şey avr mı diye.arkadaşım doğum yapmııışş.
hiç bilmediğim için soruyorum, hastaneye gideceğim de ziyaretine elimiz boş gitsek ayıp olur mu , hazırlıksız oldu biraz :)
hastaneye çiçek yolladık bu arada .
amin canım , hiç eksiği yokmuşAllah analı babalı büyütsün canım yakın arkadaşınsa sorabilirsin geleceğim istediğin eksik gdeik bir şey avr mı diye.
Hasibe hosgeldin. Iznin bitti demek.
sut iznini toplu kullansaydin keşke ..
Selamun aleyküm..y.o.l.c.u zeynep çok geçmiş olsun, tatildeyim çok okuyamıyorum yeni gördüm, inşallah daha iyi olmuştur kuzun.. OGULCUKLARIM hayriye yazmamış galiba gözüme çarpmadı hiç onun oğlu nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?