Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de kış saatinde değişiyor şükürr o da zatenn değişssin yaa hava birden kararııyor sizinde öyledir ama değil mi
yok canım biz sırayla akşam 5-7 arasında bir kişi mesai yapacağız.
ama ben karda kışta 7 ye kadar kalamam gebzede, evde falan çalışırım öyle olunca.servisten inince de yürüyorum çünkü

Geçmiş olsun zeynepcim
Allah acil şifalar versin
Ankara da çok sıcak kipirdamak bile mesele

Sağol ablacım...

Aleykum selam canım tekrardan imkanın varsa başka bir dr mı götüraen canım büyük geçmiş olsun.Tez zamanda şifasına kavuşur inşallah

Sağol canım inş...
Sağol tuğbacım..

Sağol canım sizede çok geçmiş olsun...

Iyi aksamlar

Yolcu gecmiş olsun

Sağol canım...

Sağol ablacım...

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah...

Teşekkür ederim canım...

Gününüz aydın olsun arkadaslar...

---------

zeynepçim cok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.
sana hhastaneye götür demiştim demeyeceğim :).
Sağol yenacım ama ben zaten hastaneye götürdümkii...ama devlete gitmem hataydı belki bilmiyorum özele gücümüz yetmiyo buara...

Zeynepcim iyi bir devlet hastanesi özelden daha iyi
Ozellere pek guvenemiyorun ben

aslında bende öyle düşünüyorum ama bu hastanedeki doktorlar pek ilgisiz baştan savıyo gibiler yada ben öylelerine denk geldim bilmiyorum oyüzden acaba özele götürmemekle hatamı ettim diye düşündüm...bugun daha iyi gibi oğlum inş dahada iyi olucak...

arkadaşım doğum yapmııışş.
hiç bilmediğim için soruyorum, hastaneye gideceğim de ziyaretine elimiz boş gitsek ayıp olur mu , hazırlıksız oldu biraz :)
hastaneye çiçek yolladık bu arada .
Allah analı babalı büyütsün canım yakın arkadaşınsa sorabilirsin geleceğim istediğin eksik gdeik bir şey avr mı diye.

Gunaydin kizlarrr

Hasibe hosgeldin. Iznin bitti demek.
sut iznini toplu kullansaydin keşke ..

Hosbulduk cnm
5saat calisiyorum 3 saat sut izni kullaniyorum. Toplu kullanmaya izin vermiyolar malesef

Bu arada ben bu mesaji sabah iste yazmistim ama cevaplaya basmayi unutmusum sonrada anca simdi alabildim telefonu elime

Simdi pazara gitcez aksam yatmadan yine bakarim insallah

Aleyküm selam sağol canım...bugun daha iyi çok şükür...
hayriye bayadır yok bende merak ediyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…