Kızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz
Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...
Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim
slm kızlar ben 90 kılo degılımmm ama olmam az kaldı 86 kıloydummm enson tartıldıgımmmda ben duzenlı yemek yemdıgımm ıcınnn kılo alıyorummm sabah kavltısını alıstırdımm bu aralar kendımı duzenlı olarak yapıyorummm oylen yemıyommm aksam yıyorummm bu sfer oylen yesem aksam yemıyommm bı turlu duzenlı yemek yemeyı basaramadımmm bende zaayıflama ıstıyorummm yasıma gore cokk kıloluyummm bana yardımcı olcak bırını arıyorummm dıyetısyene de gıtttımmm ıse yaramadı
SECİL00'im nasılsın canım
ekranda seni canım
seçil'cim dün aldığım kalori 900 küsur falan..
Hiçde fena diil..Bir önceki gün 1200'ün üzerindeydi o bakımdan şeyettim..:))
Ama sen yinede bayan tecrübe olarak uyar hepimizi ok..:))
iiyim ablam sen nasılsınnn :):) çok duygulandım yaaaaa kendimin bile hala inanamadığım birşeyi bana bonusum gösterdiii acaip duygusallaştım sanırım dürttü beni bu kız:):):)
bugün canım çok sıkkın arkadaşlar ya eşimi türkiyeye gönderdim ne yapcam ben 1 hafta onsuz canım yemek bile istemiyor:gitme:
canım sağlıcakla gidip gelsin inşallah, sende bu aralar diyeti hızlandırısın.opuyorumnanaktan
bugün canım çok sıkkın arkadaşlar ya eşimi türkiyeye gönderdim ne yapcam ben 1 hafta onsuz canım yemek bile istemiyor:gitme:
ablacığım nasıl kullandın ben yarın başlayalı bir hafta olcak yarın görcez kilolarımızıhihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım sabah aç karnına 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke ve 1 yemek kaşığı bal karıştırıp içiyordum.Bazen akşamlarıda içiyordum.Dediğim gibi diyetime çok destek oldu ama midemde hiç sorun yokken ülser oldum ve artık düzenli olarak mide ilacı kullanmak zorundayım.Herkese aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabii ama sonuçta sirke bir asittir.
Bir süre dene istersen ama mide çok etkileniyor.Çok kişiden bu şikayeti duyuyoruz.Dikkatli ol...
BEYZUS,
BONUS,
SECİL00
İYİSİNİZDİR İNŞALLAH.
Bizler patlayacak bomba gibiyiz şu an.
Şu 6 günde hayırlısı ile bir bitse, günlük işlerimize başlarız artık.
şimdilik bir problemim yok yarın anlayacağım bana etki ettimi diye daha önceden elma krom kullandım tık yok yarını sabırsızlıkla bekliyorum
zemuszemusbirde bana çok kötü bişey söyleyinki çikolatadan vazgeçeyim tatlısız yapamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?