günaydınlarrrr canım ablam nasılsın opuyorumnanaktanGünaydın hanımlar, güzel bir gün geçirmenizi diliyorum HEPİNİZE!......
günaydın topikin tatlı,zarif, bir o kadarda tontuş bayanalrı, nasılsınız?
SAğ salim işe geldik,bilgisayarın başına geçtik.
Şu bir haftayı da atlatıesak biraz rahatlayacağız inşallah.
Beyzus,
YENA,
ambrosia2007
nevra73,
secil00[
glikoz,
tursari,
nursena,
yagmurgozlum,
dilencii,
ekim2009
haydi kızlar nerdesiniz?
Hepinizi kucaklıyorum.Sevgilerim, yolluyorum./COLOR]
günaydın hanımlar ben geldim ama kimseler yok nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
herkese teşekkür ediyorum canlrımm hepiniz geçmiş olsun demişsiniz sağolun. hatta yurdusum aplam ve seçilim aradılar beni çok duygulandım çok sağolsunlaropuyorumnanaktan ya daha atlatamadım sinirlerim çok bozulmuş kaç gündür hiçbir işe elim kalkmıyordu hatta birara açtım sizin yazdıklarınızı okudum yazmak bile zor geldi.mafoldumben ya ben önceden olayları çabuk atlatırdım yani ertesi gün normale dönerdim herkes iyiyse ama bu ya çok ağır geldi yada yaşlanıyorum artık sinirlerim o kadar sağlam deği:sinifsinif: neyse bunada şükürler olsun çokçok daha iyiyim Allahıma şükürler olsun. bide şer diye gördüklerimizin bize hayır olarak döndüğünü görmekte beni çok etkiledi. neyse bitti gitti Rabbim kimseciklere göstermesin inşallah.:Saruboceq:
Vicdansız...Allahsız...Kitapsızlar...Yıllar sonrada bana bakmak zorunda evlat yetiştirdim diye yanına yerleşip kızın hayatını zindan eder.Allah müstahakını versin.Şu an çok şeyler söylemek istiyorum ama topik kapanır...
Ben kullandım canım.Çok faydasını gördüm ama sonucunda ülser oldum.Midene dikkat et....
iyi geceler hanımlar
yediklerimi yazayım
saat4 gibi yogurtla kereviz ekmeksiz sade 1 tatlı kaşığı sağ zeytinyağı gezdirdim üzerine
aksam 7 de bi tabak pirinc pilavı ve haslama tavuk oda yine ekmeksiz
saat 9 gibi sinameki cayı ictim arkasındanda yarım fincan normal cay şekersiz tabi
yememem gereken birkac biskrem stick yedim cok kızdım kendime bilmiyorum nolcak bu çikolataya düşkünlüğüm :1no2:
günaydın topikin tatlı,zarif, bir o kadarda tontuş bayanalrı, nasılsınız?
SAğ salim işe geldik,bilgisayarın başına geçtik.
Şu bir haftayı da atlatıesak biraz rahatlayacağız inşallah.
Beyzus,
YENA,
ambrosia2007
nevra73,
secil00[
glikoz,
tursari,
nursena,
yagmurgozlum,
dilencii,
ekim2009
haydi kızlar nerdesiniz?
Hepinizi kucaklıyorum.Sevgilerim, yolluyorum./COLOR]
Yarın kontrole gidiyorum sabahtan 1 kg eksik görünüyorum inşallah o eksik yağdan giden bir eksikliktir.
Yarın görücez artık :) citol ben gelmeden yapma listeyi lem kaydirigubbakcemile
nursenaaaa çok sevindim yaaaa hariksınnn helal olsun sanaaaaaaaa alkışlarr senin için gelsin:):):)
hepinizi tbrk ediyorum arkadaşlar ben fazla çıkarım diyodum ama bende sevindim 300 gram vermişim:):):)
cimcimem yaz güzelim 102,3 :):):)
Kızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz
Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...
Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim
İşte bu listede ben sık sık birinci oluyodum..
Aslında bu programı cimcimeden rica etsek ya çok güzel..
Birde aylık yapmıştı son dönem..Ayın birincisini belirliyodu..
Bonus,on kilo eksiksin alkış..:))
Ben kullandım canım.Çok faydasını gördüm ama sonucunda ülser oldum.Midene dikkat et....
bonus'cum sınavlar nasıl gidiyo..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?