Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın

yurduşum

bende kızımı okula bırakıp geldim bi simit yiyip bilgisayarın başına oturdum bizim afacanlar uyanmadan

günaydın bende geldim, 40 dk önce sandaloz sakızı elma sirkesi bir bardak sıcak su içtim, benim canım yine kahvaltı yapmak istemiyor az sonra gidip küçük yağsız bir tost yapıcam(

Günaydın hanımlar, güzel bir gün geçirmenizi diliyorum HEPİNİZE!......
günaydınlarrrr canım ablam nasılsın opuyorumnanaktan

yoklama yapmışın ablam yerimsenibenben geldim burdayımmm ablacım bizde seni kucaklıyoruz Şenizsevgiler Şeniz

Merhaba hepinize a.s.

citol söylenecek çok şey var ama benden yorum yok :)) anlarsın sen...

YENA öpüyorum seni kocaman ve bu kadar hassas olmak zorunda değilsin hatırlatmak istiyorum...Bu benim hiç işime yaramadı da -tatlicadiarzu-

Diyetim iyi gidiyo şükür bu hafta iyice alıştım sevgili listeme :ecrin_bebek:

Dün yediklerimi yazim mesela...

Sabah 2 dilim ekmek ve yumurta

Arada su kayısı

Öğlen 9 kaşık kıymalı taze fasulye yarım dilim ekmek ( aslında 6 kaşıktı ama annem o kadar güzel yapmıştıki dayanamadım 3 kaşık daha koydum ekmeğimin kalanını yemedim :kedi:)

Arada ufak bi muz 4 tane bisküvi ve yeşil çay

Akşam 1 kase çorba, 6 kaşık fasulye :))) 1 dilim ekmek

Yatmadan önce 2 tane kayısı 1 ceviz bir fincan süt

Yaz yaz bitmedi beyaa -tatlicadiarzu-

Yarın kontrole gidiyorum sabahtan 1 kg eksik görünüyorum inşallah o eksik yağdan giden bir eksikliktir.

Yarın görücez artık :) citol ben gelmeden yapma listeyi lem kaydirigubbakcemile

İnşallah bir daha yaşamazsınız canım..Kolay değil yaşadıkların,etkisinden kurtulman zaman alıcaktır..

BEYZUS'cum çok haklısın..

Ben kullandım canım.Çok faydasını gördüm ama sonucunda ülser oldum.Midene dikkat et....

Bende bir kaç kez denedim,sorunlu midemi iyice sorunlu hale getirdi..

Birde doktorlar programında,mideye çok zararlı olduğunu söylemişlerdi..

mmmmm afiyet olsun..:)) (biskrem)

Bizde seni kocaman kucaklıyoruz..:))

Yarın kontrole gidiyorum sabahtan 1 kg eksik görünüyorum inşallah o eksik yağdan giden bir eksikliktir.

Yarın görücez artık :) citol ben gelmeden yapma listeyi lem kaydirigubbakcemile

Hadi bakalım
goster kendiini...:))
Bi bakarsın iki kilo eksik çıkarsın..

seçil'cim dün aldığım kalori 900 küsur falan..

Hiçde fena diil..Bir önceki gün 1200'ün üzerindeydi o bakımdan şeyettim..:))

Ama sen yinede bayan tecrübe olarak uyar hepimizi ok..:))

Kızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz

Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...

Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim

Son düzenleme:
Arkadaşlar netde bişey keşfettim,kilotakibi.com

yediklerimi,içtiklerimi,yapılan egsersizleri,istenirse günlük kilomu giriyorum..
Bir nevi günlük gibi bişey,hem ne kadar tükettiğimi görüyorum,hemde yiyeceklerin kalorilerini öğrenmiş oluyorum..
Süper bişey..

Hedef kiloma geldiğimde istersem çıktısını alıp millete gösterip havamı atabilirim..:))

selamlar
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği 2 fincan şekersiz cay 6 tane küçük kaşar 1 kk kadar beyazpeynir 3 4 çatalda yağda yumurta
herkeslere kolay gelsin

İşte bu listede ben sık sık birinci oluyodum..

Aslında bu programı cimcimeden rica etsek ya çok güzel..

Birde aylık yapmıştı son dönem..Ayın birincisini belirliyodu..

Bonus,on kilo eksiksin alkış..:))

Ben o pirogramı bilmiyodum o zaman öyle yazdım o daha hoştu tabiki...Cimcimeden rica etme konusuna gelincede...Kendilerine kırgınım çünkü msn de kaç kere karşılaştık o kadar şey yazdım ve hiç cevap vermedi.

Ama ona minnetarım onun sayesinde buraya geldim ben.

bonus'cum sınavlar nasıl gidiyo..??

bonus'cum sınavlar nasıl gidiyo..??

İlk sınavın sonuçları iyi gibi çalışabildiğim derslerden geçtim :)) ama kaldıklarım var onlarıda 2. sınavda inşallah verebilirim. Martta olucak 2. sınav birinden ders almam lazım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…