Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay fıstıklar özledim burayı ve resmen diyet yemeklerimi bile özledim şu sınavlarım bitse de tam gaz devam etsem. geçmişi okuyamadım birazdan sınava gidicem bir selam çakmak istedim sadece:) herkesi öpüyorum:)

buyrunnnnnnnnn Bende sana çakıyorum :mymeka: :roflol: sınavda başarılar

Dilencii ayrıca Mazhar Osman imajı sana uymamış la o resim pek hüzünlü gelir bana bu topicte hüzüne yer yok lemm -tatlicadiarzu-

Kolaylıklar diliyorum kilo vermende..:))

BEYZUS'çum çok geçmiş olsun..Allah hayırlı şifalar versin..

sağlık en önemlisi..ınşallah bir an önce eşin iyileşirde aramıza dönersin..

ıznini fazla uzatmamaya çalış lütfen..
:1hug:

Bizde seni özledik kuzum..:):)

Kolay gelsin sana..300 gramın daha gitmiş,farkında olmadığımı sanma..

Acaip kıl oluyorum haberin olsun..
:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bizde seni özledik kuzum..:):)

Kolay gelsin sana..300 gramın daha gitmiş,farkında olmadığımı sanma..

Acaip kıl oluyorum sana haberin olsun.. :roflol::roflol:

YENA bi şımartma şunu allasen özlemediğimizi anlasın :roflol: bende kıl ve kılçık oluyorum ona -tatlicadiarzu-

YENA bi şımartma şunu allasen özlemediğimizi anlasın :roflol: bende kıl ve kılçık oluyorum ona -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: diimi ama,birde her seferinde rakamını değiştiriyor..

Yani veren var veremeyen var..kilo vermek babında..:roflol:

dipnot:Ben şu babında kelimesini çok severim,uysada kullanıyorum uymasada kullanıyorum,bilginize..
sırnaşık şey

Bonus'çum nasılsın iyisin diimi..?

Azıcıkta olsa,iyi ol..:)

Oyy geçmiş olsun ablam Şeniz Benimde eşim düşürmüştü bilirim ne sıkıntılı olduğunu Allah kolaylık versin hem ona hem sana :Saruboceq:
Sağol canım.Gerçekten çok zor.Doğum sancısı çeker gibi....

aaaa beyzus ablam gelmişşşşşşşşşşşşşş bende diyorum nerdeeeee ::):):)):)
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Sağol canım.Biliyorum çok ağrı çekecek ;ama eşime biraz ağrı çekeceksin diyorum.Umarım kırılırda çektiği ağrıya değer.....

İnşallah YENACIĞIM.....

Bu izin normal izin gibi iyi gelmiyor.Sonunda kilo verememek var......

geçmiş olsun beyzus;
böbrek ve mesane taşı gerçekten çok ağrılı düşüyor. taş kırma yöntemini en zararsız yöntemlerden biri. ama taşlar küçük ise kırılamayabiliyor. taş oluşmaması için hayvansal protein ve kalsium içeren gıdalardan uzak durmak ve bol sıvı almak gerekir. ama maden sularının kalsium içerenlerinden de uzak durmalı.
Maydanoz ve kekik çayı çayının iyi geldiğini duymuştum. malum her ikisi de diüretik etkili.
bunun dışında sulu meyvalar ve lahana gibi diüretik etkili gıdalar da böbrek taşı atılımında ve oluşmasının önlenmesinde yararlı diye biliyorum.
tekrar geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun diliyorum allah acil şifalar versin inşallah:Saruboceq:

canım hoşgeldinnnn ben 1 senedir burdayımmmm sende bizi bırakmazsannn 5 aya kadar sende bebek haberiniz verirsin bizeeeee :):):) detaylarııı anlatırım ben sanaaaa zayıflama sırrım bu topictekilerrrrrrrr canlarım benim:):)

oh oh vallaaa bendeee iyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Pzara gününden beri çok iyiyim şükür YENA cığım sağolasın. Ben çok çabuk kırılıp aynı çabukta mutlu olan bi insanım. Barıştık artık sanırım Allah bozmasın

ablacığım geçmiş olsun acil şifalar dilerim bende babamdan bilirim çok kötü olduğunu............

merhaba kızlar. ben yarışmacı olmaya başvurdum ama, sizlerin de aranıza katılabilir miyim?

butun tombışlerimı kocaman öpüyorum
kızlar yenı yılınız kutlu ve mutlu olsun inş...
beyzusum gecmış olsun
rabbım derman şifa versin,
kızlar sızler neler yapıyorsunuz unutttunuz mu benııı??????

aranızda kendimi çok iyi hissediyorum kızlar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…