aslında benim kızım 8 aylıktyı berBER müzigi açar tıpdıs tıpsı spor yapardıgünaydın arkadaşlar
sabah yediklerim
yarım simit ve bir dilim ıspanaklı börek böreği annem getirmiş tutamadım kendimi
peynir
3 siyah zeytin
yeşil çay
birde sabah aç karnına limonlu ılık su içtim akşam kkda okudum bir arkadaş öyle zayıfladığını söylüyor ben limonlu suyu içeyim arkasındanda bir tepsi böreği yiyeyim olmaz tabikide dikkat etmiştir ama ben sabahları bağırsaklarım çalışmadığı için ılık su içiyordum ona limon eklemiş oldum
öğleyede buğdaylı nohutlu mercimekli yoğurt çorbası
akşamada hindiba haşlama ve salata yerim belki birazda öğlenki çorbadan içersem
ben yediklerimi yazma konusunda varım ama sporu zannetmiyorum aslında lesliyi cdye çektirdim ama kızım uyurken yapamam çok sesten etkileniyor uyanır hemen uyanıncada çok yaramaz bütün gün koşturuyorum zaten ama akşama yer hareketlerine inşallah başlayacağım . eşim gelince tuıtar ben yaparım.
alsanaalsanasmileDün yediklerim....
Sabah kalkınca 2 bardak su kayısı ceviz
Kahvaltı ....2 dilim ekmek üstüne kaşar yanında domates salatalık nane
Arada 3 bardak su ve yeşil çay...1 avuç leblebi
Öğlen.....4 tane iri köfte :) bol bol salata
Arada 3 bardak su 6 tane kestane
Akşam 1 kase çorba bir tabak salata
Arada ufak bir bardak süt bir avuç leblebi yatarkende form çayı.....
Dün gayet başarılıydım listeme harfiyen uydum ama bu sabah kafam bozuk olduğu için sanırım çok açtım bir kase kelogs yerine 2 kase yedim :çok üzgünüm: bide yetmemiş gibi oğlumun ekmeğinden bi parça aldım bi parçada peynir şiştim tabi.....
Arada leblebi aradım bulamayınca oğlumun halleyinden yedim bi tane :mymeka:
Bir avuç leblebiyle halley birmi ya :mymeka: su içtim 2 bardak....O halleyi bugün bitmeden eriticem :umursamaz: haa bide yeşil çay....
valla hayatım bi bakım buralara bulamassamcitol'cüm mutfak terazimin markası king..Dandik bişey..
Ama çok işe yarıyo..Arkadaşıımın tefaldi bir süre onu kullanmıştım..Sağolsun eşim yeniyıl hediyesi almış bana..
Fiatı 20-30 lira civarıdır..her markadan vardır sanırım..Eğer bulamazsan..
Ben sana burdan alıp gönderirim..
kısa bir önerigünaydın tobiğin güzel bayanları günlerdir mide ağrısıyla uğraşıyorum devamlı yattım haftasonum zehir oldu ne olduğunu anlayamadık drye de gitmedim çünkü bıktım dr yüzü görmekten bağırsaklarımda problem var çalışmıyor ne yaptıysam olmadı ilaçlarda yan etki yaptı bana bu konuda önerilerinizi bekliyorum.......................mide konusundada göbek kaymasından[düşmesinden] şüphelendim öncedende olmuştu aradan 3 sene geçti malum buralarda böyle şeylere bakan birisini bulmak zor memleketede gitmeme 8 ay var drlarda bundan anlamıyolar yüzüstü yattımmı ağrım oluyo yani benim hafta sonum böyle geçti ne yemek yedim ne spor yapabildim kurallarıda şimdi okudum uyacağım sporada başlayacam inşallah bugün
herkesin yeni haftasının güzel geçmesi ve kilolarının gitmesi ddileğiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende artık yapıyorum bunları....ama sporu yazmayı unutuyorum....haftasonu giremiyorum ve çoğunlukla o günleri hesaba katmıyorum mirmirmirmir
Neyse onuda düzenli yazıcam inşallah....Cumartesi...45...pazar 32 dk. ancak ...aklinialirimsmile YENA dakikaları sayıyorum anlarsın yaa :jeyyar:
olumunekankayizsmile
YENA benimde daktır 4 grssini ya da 6 tane kestane yazmış boshayallersmile
Kelogsa şeker katmıyorum tabükü -tatlicadiarzu- herkes zorla yer bende çok severüm onları almıycam bi süre nefsim terbiye olana kadar :roflol:
Bürüksel ve pazı yapma niyetindesin dimeeek :jeyyar:
Evet ya sıkıldım diğer sebzelerden..Yiyemiyorum artık..En son pırasayı zar zor yemiştim ki kış sebzelerini çok severim..
Canım benim,araştırmamı yaptın benim için..:):)olumunekankayizsmile
Konu yemek olunca tabii..:))
Ben kaçıyorum,işler bekliyor oğlan uyancak ben bööle sanal alemlerdeyim..:roflol::roflol:
Slm kızlar nasılsınız öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum ben 25 yaşında 8 yıllık evli ( bebek yok) Eskişehir Anadolu üni. İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ve öğrenciliğim dolayısıyla Eskişehirde kalmaktayım ve eşimden ayrıyım ....
Boyum 1.70 evlendiğimde taş çatlasın 64-65 kiloyken zamanla bu rakamlar arttı ve şuan tartılara cıkamayacak kadar korkuyorum 90 gectiğimden de eminim gecen yıl karaciğerimde yağlanma cıktı ve onu araştırırken şeker hastası olduğum ortaya cıktı ailemde kimsede olmadığı için gecme ihtimali var dediler ama bunu için de 15-20 kilo vermem gerekiyor...
Sizlere baktım başarı öykülerini okudum bazılarınızın cetvellerini inceledim aranıza katılırsam kendimi daha kolay motive edebileceğime inanıyorum... Sizlerdeki o bağlılık ve azim inanın burda yazdıklarınızı okurken beni etkiledi ve kilo vermeye karar verdim daha önce bunun benim hayatımın geri kalanı için kaçınılmaz bi son olduğunu düşünüyordum ama kendime ve başkalarına bunun bu şekilde olmayacağını göstermek istiyorum...Herşeryden önce sağlığıma tekrar kavuşmak istiyorum kendimi güzel hissetmek ve alışverişişe cıktığımda eve dönerken elim boş ve gözlerimde yaşlar olsun istemiyorum ...
Ama başlamadan önce bi doktora danışmak benim için daha yararlı olacaktır sanırım cünkü normal şartlarda biraz fazla hareket ettiğimde hemen şekerim düşüyor kendimi kötü hissediyorum ellerim titriyor gözlerim kararıyor bayılacakmışım gibi oluyorum işte bu halde olunca kendimi yemekten alıkoyamıyorum ve durduramıyorum ...Biliyorum ki zayıflamanın birincil ve en önemli şartı spor yapmak da istiyorum ama yapamıyorum şeker ile ilgili fazla bilgimde olmadığı için yanılgılara düşüyorum ayın 22 sinde memleketime gidiyorum ve hemen bi doktora gidip onun bilgisi ve ışığı altında ve sizlerin de yardımlarıyla fıstık gibi hatun olacağıma inanıyorum desteklerinizi bekliyorum
Bu defa karaklıyım ve dönmeyeceğim bu yolun zorlu bir yol olduğunu biliyorum ama zorlukların da beraber üztesinden gelebileceğimizi biliyorum yanımda olursanız zorlandığım noktalarda daha kolay yol alacağımı düşünüyorum
Az önce itibariyle kendime ve yediklerime dikkat etmeye başladım bile kahvaltı olarak karışık salata 3 dilim ekmek ve çay içtim
Yardımlarınızı bekliyorum
ya kizlar bana el ativerin nolur cok ihtiyacim var yapamiyorum baslayamiyorum... kacirmiyorum fazla ama önceki gibide SIKI yapamiyorum cok bunaldim nolur yardim edinn delircem yoksa ... beni bi gaza getirin senağlama
arkadaslar protein diyetine baslamayi düsünüyorum nasil sizce ? bana günlük kalori miktari biraz cok geldi ben normalde bukadar kalori almiyorum bile!!!
Sabah : Bir tabak doğal yoğurt/veya, 200-250 ml süt /veya 100 gr yağsız beyaz peynir/veya 2 parça jambon, 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), tatlandırıcılı çay veya kahve
Öğle : 150 gr et veya 200 gr balık yağsız balık veya 4 parça pişmiş jambon, veya 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gr sebze yemeği, Yeşil salata, domates, havuç, salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam : 150 gr et veya (1-2 parça soğuk et) 200 gr buğulama balık veya 3-4 parça somon füme 200 gr haşlanmış sebze; (patlıcan, mantar, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz
900 kalori günlük.
7 gün boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?