Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:

iki dilim tam buğday ekmek....114 cal.
beyaz peynir...........................92 cal.
zeytin.....................................60 cal.
bal..........................................44 cal.

Ara:
Kefir........................................90 cal.

Allahım yaa yazdım yazdım kilomu yazmadımm geç kaldım dedim ama kalmamışımmzemuszemus benimde kilom aynı bide şu çzelgemi değiştirmemişim 87 yanı aynı :bbo: bu hafta çok ilaç kullandım ben ona bağlıyorum çünkü dikkat ettim ve egzersizde yaptım haftaya inşallah aslında hatta yaptım dinlenmem gerekirken iyi hissettiğimde egzersiz yaptım kötükedihüso şimdi geri döndü tabiki gece baş ağrısından uyandım çok ağrıdı çatlıyordu nerdeyse ilaç aldım bide tülbentle sıktım yattım-tatlicadiarzu-

oglanın karnesini almaya gittik
hemen yapıyorum listeyi bildirmeyenlere bakım bi
siteye giriş saatlerine
ona göre ceza kesicem kötükedihüso

Günaydın hanımlar
günaydın citol'um
kilo 90
( baskülün yalancısıyım)
hakkaten naptın kız senn
ne güzel 80leri görmüşken olmadıı
daha dikkat lütfen kaydirigubbakcemile5
aferin sanadaa veriyosun
tıkır tıkıtrr gidedecek sendendee
dilenciyi yakalamana az kaldıı Şeniz
ben napacam bilmemm eyvahedigeldismile
hahahahaha bonuss aldınmı nann cevabınıı çürük karıı :roflol:
aaaa oldu mu şimdi ben verdim 15 günde kosskoooocaaaaa 1,400 gram. istirham edeceğim yağmurgözlüü hanımm :dilcikar:
ohh aferinde
snei listeye yazalım artık diyorumm

allahım bende bugun abdest aldım bi namaza niyaza başlayım dedim içimden geldi
ama maleseff muyannen günümm oluverdi :kedi:
ewett cnmm yazmıştım bendee ogün hemencikk Şeniz
citol nen nereye kayboldun hani öğlene kadar liste bitçekti pehhhhlmaz:

Karne almaya mı gittin yoksa kızkaydirigubbakcemile3
aynen cnmm beni bi tek sen anlaıdn ondada sanırım dogru anladın lülülülülülü
2 dilim çavdar ekmeği biraz beyaz penir birazda köy peyniri yedim...

Göz muaynesine gidiyorum şimdi ordanda okula falan filan :)))

Herkeşlere kolay gelsin...buyrunnnnnnnnn
geçmiş olsun a.s.
Canım köy peyniri çekti lennnkaydirigubbakcemile
yollayım nan sana
bizde her sene basarız küp peynirii zemuszemus
ben yemem ama börek neyim döktürürüzz gözel olur
geç kaldım di mi? 84.8 dim 82.6 oldum =2.2 kg verdim. işim çok şimdi sonra gelip okuycam.. sevgiler..
allahımm ölmek istiyorumm
bu kızı tutana aşkk olsunn olumunekankayizsmile

tursari sendemi kilo veremedin..

Burada yağmur ve şiddetli rüzgar var..Çok soğuk,balkonu yıkamaya çıktım,çamaşır asıcam çünkü..ellerim buz kesti..
Kızım bu soğukta okula gitti, Oğlumla birlikte camdan ona baktık bi an o kadar üzüldümki,daha küçücük sırtında çanta elinde şemsiye tek başına dışarıda soğukta..Sanki ona haksızlık yapıyomuşuz gibi oldum bi an.. Kardeşiyle birlikte sıcacık evdeyiz oysa o tek başına kalabalık sınıfta,sürekli mücadele halinde..Biliyorum manyaklık ama hep şunu düşünmüşümdür,keşke sürekli çocuklarımın yanında olsam her şekilde onları korusam..Onu üzen arkadaşlarının saçını başını yolsam..:):)Herkes böylemi bilmiyorum ama annelik beni çok manyaklaştırdı..:):)Okulumuzun çok yakın oluşu büyük avantaj tabii..Çıkışına muhakak giderim çünkü bu yıla kadar her karnede yanındaydım..

Geçende kızımla konuşuyoruz,dedimki öğretmen sınav sonuçlarını açıklarken ne hissediyosun..Midem bulanıyo,karnım ağrımaya başlıyo ve kalbim hızlı hızlı çarpıyo dedi..Al işte benim kızım neden bunları yaşasın..

Şımdi etli lahana sarması yapıcam ve şişinceye kadar yiycem..

ne güldüm yaa
sadece manyaklaşan sen deyilsin
bende soguk günlerde karşılama çıkarım
sabah babası götürüyo ikisinide
bizede okul yakın
aslında benim daha farklı manyaklıklarım var eyvahedigeldismile
bazen o kadar saçma düşünmeye başlıyorumki
kafayı ya oynatıyorum ya oynattım diyorum
bu kadar takılmamak lazım
her daim onların yanındayız işte
ama büyüdükçe bizden ayrı bir hayatları daha olacak bende o kısma çok takılıyorum
amann yazcak çok şey varda cümleleri bulamıyorum inan yena

evet yenoş yaa daha veremedim bi veriyom iki hafta üst üste sonra kalıyom en son yarım kilo vermiştim aman almiyimde geriye en çok ondan korkuyom eyvahedigeldismile

DİLENCİ birinci olucm demişdi olduda valla tebrik ederim opuyorumnanaktan
bende ikinci olmusum :1rolleyes:

citolcüm ellerine saglık vereliniortak resimler süper bu arada hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
ayy oğluşumu bi görseniz yavrum benim yaa burnu akıyor akkii akkii diye yanıma koşuyor ama her iki dakka da bir yanımda kaydirigubbakcemile3:asigim: bu arada yenoş bütün anneler böyle yaa ben bazen aklıma kötü şeyler geliyor bazıları zarar veriyor diye -tatlicadiarzu- valla o anda nolsa zarar veririm gibime geliyor parçalarım herhalde. çocuklar arasına karışmam nede olsa oda bi çocuk bide onunda annesi var sonuçta :hulya: ama büyük birisi olsa gerçekten parçalarım kötükedihüso

Tüm manyak ve şişko anneler toplanmışız desene..

Kuzuya geçmiş olsun,benim ikiside sümüklü böcek şeklinde dolaşıyolar..

Tüm manyak ve şişko anneler toplanmışız desene..

Kuzuya geçmiş olsun,benim ikiside sümüklü böcek şeklinde dolaşıyolar..

yenoşş yaa sende kaloriferli evdemisin ben hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum eve sende varmı memnunmusun bilmiyorumkismile daha aklıma başka soru gelirse böyle sıralayabilirmiyimsırnaşık şey

yenoşş yaa sende kaloriferli evdemisin ben hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum eve sende varmı memnunmusun bilmiyorumkismile daha aklıma başka soru gelirse böyle sıralayabilirmiyimsırnaşık şey

amann sende boşa para tuzagı onlarr bi tanee tasın içine ( tas demir olcak)
suyu koyy içinede bi kaç damla parfüm
koy üstüne işte
al sana dogal nemlendirici :roflol:

nott : ne kadar işe yarar bilmiyorum :roflol:/B]

Yaa sonuna kadar okudum çok tatlısın yena abla yaa. Şeniz

Ama şişene kadar yeme konusunda bi daha düşün bence ucunda pişman olmak var çünkü eyvahedigeldismile

emeklerine sağlık citol um herhafta zahmetler veriyoruz tşkler
kendimi esefle kınıyorum (bu ara sıgarayı bıraktım belkim ondan) daha dikkatli olcam söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…