hakkaten naptın kız sennGünaydın hanımlar
günaydın citol'um
kilo 90
( baskülün yalancısıyım)
aferin sanadaa veriyosunGünaydınnn :))
Yağmurum gözüm geçmiş olsun bende ses falan gitti ne zaman gelcek belli değil :roflol:
Citol o izleyemdiğim iğrenç videon için merci guzum bunlar sana yol su olarak geri dönecek aklinialirimsmile
Tursari :1hug:
Dün annemdeydim bütün gün yattım desem yalan olmaz...giderayak biraz ütü neyin yaptım kadına faydam dokunsun diye -tatlicadiarzu-
Sabah 2 dilim ekmek biraz menemen...
Öğlen çorba ve karnıbahar...ve ne gereği varsa 2 tane kurabiye...
Akşam...yemek yiyemedim yeşil çayla kurabiye yidim yine...kaydirigubbakcemile
Yatarkende acıktım biraz peynir yedim üstünede çikolata yedim...pişman bir şekilde yattım...
Citol yaz bebem 86.4....hihoyyyt
hahahahaha bonuss aldınmı nann cevabınıı çürük karıı :roflol:günaydın canım hadi ben buz gibi havada sabahın kör vaktinde duraklarda otobüs beklerken üşüdüm sana noldu kıs ayy etlerim kesiliyor sankim boğazım ayrı bir felaket burnumun vanası tutmuyor kendi bildiğince akıyor evimde olmak istiyorum sıcak su torbamı alıp vurup kafayı yatmak istiyorum boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
ohh aferindeaaaa oldu mu şimdi ben verdim 15 günde kosskoooocaaaaa 1,400 gram. istirham edeceğim yağmurgözlüü hanımm :dilcikar:
allahım bende bugun abdest aldım bi namaza niyaza başlayım dedim içimden geldinormal günlerde selavatları rasulullaha melekler iletirmiş.fakat canlarım cuma ve sela arası rasulullah selavatları ümmetınden dırek alırmıs.cennette mahser gunu bır grup insan inciden tahtlarla tasınacakmıs merak edenler soracakmıs rasullullahta onlar dunyada bana cokca salavat getırenler dıyecekmıs.cumanız mubarek olsun...:Saruboceq:
ewett cnmm yazmıştım bendee ogün hemencikk Şenizcitolcüm ben kilomu yazmıştım dün ama çok gerilerde kaldı. 88 idim 87 oldum. 1000gr verdim. tartılma zamanıyla ilgili yazıyı okuyunca çok sevindim. çünkü reglken tartıldığım halde 1 kg vermişim. haftaya demek ki daha fazla vericem hihoyyyt
aynen cnmm beni bi tek sen anlaıdn ondada sanırım dogru anladın lülülülülülücitol nen nereye kayboldun hani öğlene kadar liste bitçekti pehhhhlmaz:
Karne almaya mı gittin yoksa kızkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun a.s.2 dilim çavdar ekmeği biraz beyaz penir birazda köy peyniri yedim...
Göz muaynesine gidiyorum şimdi ordanda okula falan filan :)))
Herkeşlere kolay gelsin...buyrunnnnnnnnn
yollayım nan sanaCanım köy peyniri çekti lennnkaydirigubbakcemile
allahımm ölmek istiyorummgeç kaldım di mi? 84.8 dim 82.6 oldum =2.2 kg verdim. işim çok şimdi sonra gelip okuycam.. sevgiler..
tursari sendemi kilo veremedin..
Burada yağmur ve şiddetli rüzgar var..Çok soğuk,balkonu yıkamaya çıktım,çamaşır asıcam çünkü..ellerim buz kesti..
Kızım bu soğukta okula gitti,Oğlumla birlikte camdan ona baktık bi an o kadar üzüldümki,daha küçücük sırtında çanta elinde şemsiye tek başına dışarıda soğukta..Sanki ona haksızlık yapıyomuşuz gibi oldum bi an.. Kardeşiyle birlikte sıcacık evdeyiz oysa o tek başına kalabalık sınıfta,sürekli mücadele halinde..Biliyorum manyaklık ama hep şunu düşünmüşümdür,keşke sürekli çocuklarımın yanında olsam her şekilde onları korusam..Onu üzen arkadaşlarının saçını başını yolsam..:):)Herkes böylemi bilmiyorum ama annelik beni çok manyaklaştırdı..:):)Okulumuzun çok yakın oluşu büyük avantaj tabii..Çıkışına muhakak giderim çünkü bu yıla kadar her karnede yanındaydım..
Geçende kızımla konuşuyoruz,dedimki öğretmen sınav sonuçlarını açıklarken ne hissediyosun..Midem bulanıyo,karnım ağrımaya başlıyo ve kalbim hızlı hızlı çarpıyo dedi..Al işte benim kızım neden bunları yaşasın..
Şİmdi etli lahana sarması yapıcam ve şişinceye kadar yiycem..
Tüm manyak ve şişko anneler toplanmışız desene..
Kuzuya geçmiş olsun,benim ikiside sümüklü böcek şeklinde dolaşıyolar..
yenoşş yaa sende kaloriferli evdemisin ben hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum eve sende varmı memnunmusun bilmiyorumkismile daha aklıma başka soru gelirse böyle sıralayabilirmiyimsırnaşık şey
tursari sendemi kilo veremedin..
Burada yağmur ve şiddetli rüzgar var..Çok soğuk,balkonu yıkamaya çıktım,çamaşır asıcam çünkü..ellerim buz kesti..
Kızım bu soğukta okula gitti,Oğlumla birlikte camdan ona baktık bi an o kadar üzüldümki,daha küçücük sırtında çanta elinde şemsiye tek başına dışarıda soğukta..Sanki ona haksızlık yapıyomuşuz gibi oldum bi an.. Kardeşiyle birlikte sıcacık evdeyiz oysa o tek başına kalabalık sınıfta,sürekli mücadele halinde..Biliyorum manyaklık ama hep şunu düşünmüşümdür,keşke sürekli çocuklarımın yanında olsam her şekilde onları korusam..Onu üzen arkadaşlarının saçını başını yolsam..:):)Herkes böylemi bilmiyorum ama annelik beni çok manyaklaştırdı..:):)Okulumuzun çok yakın oluşu büyük avantaj tabii..Çıkışına muhakak giderim çünkü bu yıla kadar her karnede yanındaydım..
Geçende kızımla konuşuyoruz,dedimki öğretmen sınav sonuçlarını açıklarken ne hissediyosun..Midem bulanıyo,karnım ağrımaya başlıyo ve kalbim hızlı hızlı çarpıyo dedi..Al işte benim kızım neden bunları yaşasın..
Şİmdi etli lahana sarması yapıcam ve şişinceye kadar yiycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?