Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neden kaydedince bozuluyo bu hala anlayamadım ohaoldumsmile

her hafta onur tabloısuna girmek de güzel oluyo canııımmmm zemuszemus bayanssulusmile sırnaşık şey

burdan beni destekleyen spor hocama ve diyetisyenime sevgilerimi gönderiyorum...

Tüm manyak ve şişko anneler toplanmışız desene..

Kuzuya geçmiş olsun,benim ikiside sümüklü böcek şeklinde dolaşıyolar..

''manyak ve şişko'' :roflol:
kızlar çok yaşayın emi. valla aynı ben de sizler gibiyim.

Son düzenleme:
umarım ben de yapabilmeye başlarım hareketleri. yaptığın zaman faydasını gördün mü peki?? bi de senin bu dediğine"re-feed" diyorlar bi 4-5 gün çok delirmeden ama bariz bi şekilde artırark ye. metabolizmayı şaşırt ve tekrar diyete döndüğünde vermeye başlarsın. yalnız senin vücudun ne kadar sürede şaşırır onu bilemiyom işte:) ben bi 3 gün yiyorum en az makarnalar falan.
efferimm gııı sarkık markık dedin bozdun moralini ama bak verdin gene kiloları alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol canım. darısı başına:kedi:
allahımm ölmek istiyorumm
bu kızı tutana aşkk olsunn olumunekankayizsmile
yeeeyyt tutmayın nan beniiidelikafadulden kafaya koydum artık üni. deki son senemde salınıcam bi de ek işe gircem annemin yükünü azaltcam diye. işle ne alaka derseniz anca kafelerde iş var bize buralarda onlara da çıtırları alıyolar sanki ben iki tane çayı götüremiycekmişim gibikötükedihüso yaa işte ondan bu sefer bu kadar inatçıyım sanırım. ama bugün iyiki dedim. iyiki buraya kadar geldin. öyle sorunlar oldu ki ben daha önce böyle olduğunda yazardım elime alıp zayıflıycam yeni bi hayata başlıycam para biriktircem diye. bu sefer bi baktım ki zayıflıycam yazmıyorum zaten başlamışım. iyi ki başlamışım... hayatımı değiştircem artık! ammann öyle uzatıyorum ama kötüydüm bugün de...
ay ne tatlı annesin yena yaa:) yalnız o sınav sonucu açıklanırken hissettikleri hele de bu yaşta yani işsizlik öss gibi stresleri yokken abartılı geldi bana. bir fikir alın bi uzmandan. bu hırs nereden kaynaklanıyor neden bu kadar heyecanlanıyor diye. ileride daha stresli durumlarda daha kötü olmasın şimdiden önelemini alın. diğer konularda ise, sen canını sıkma o karda kışta zaman zaman hoşuna gitçek birileri, eğleneceği arkadaşları olacak ve sen fark etmesen de o zevkle gideceka.s kendi öğrenciliğini düşün. o kadar zormuydu? annem evde oturuyo ben gidiyorum lafını ne kadar ettin ki kendine. o da etmez rahat ol:smiley-cool:
DıLENCı birinci olucm demişdi olduda valla tebrik ederim opuyorumnanaktan
bende ikinci olmusum :1rolleyes:

citolcüm ellerine saglık vereliniortak resimler süper bu arada hihoyyyt hihoyyyt
tebrik ederim canım seni de. valla bu hafta öyle demiyorum ağırdan alıcam biraz..

nursena gayet hoşsun bacakların falan da öyle abartı iri değil. maşşallah bebişe

Son düzenleme:
ay çitol emeğine sağlık bu arada.

bugün berbat bi gündü benim için. gözlerim şiş hep.

tam 3 ay önce bugün 99.2 kiloydum aranıza da ertesi günü katılmıştım. şimdi hem kötü bi gün geçirdiğim için hem de ödül olarak bugün tonlu makarna yedim iki tabak. kahvaltı öğle yok tabi sıkıntıdan. akşama da meyve ve kuruyemişler eşliğinde film seyredicem:) acımıycam valla:) bu hafta da maksimum 1.5 vericem. daha azı olur ama daha fazla vermiycem. hızlı gitmeme gerek yok artık iyi hissediyorum. sabırlı olmak lazım. öpücükler size:*

dilencii,sen neden üzgünsün..?? Yada banamı öyle geldi..

Kızım aslında çok hırslı diil,sadece yenilgiye alışkın diil..sebebide yine benim..Çünkü o kadar koruyarak büyüttümki onu,annemi erken yaşta kaybetmem nedendir bu davranışıma..
Örneğin kızım ıki yaşındayken falan işi bıraktım sırf onunla olmak için her anında yanında olmak için..

Yaptığım bana bazen yanlış bazende amaan iyiki böyle olmuş diyorum..Ana sınıfı çağı geldiğinde öğretmeni dediki kızınıza sorumluluk vemelisiniz..Çünkü kendini resmen prenses hissediyo..:roflol:
Yaşam masal gibi diil dedi:roflol: çünkü ben ona birde hiç bir olumsuzluğu yansıtmadım..

Sonra öğretmen arkadaşım beni pedagog arkadışıyla tanıştırdı..Herşey konuşuldu,normale döndüm bende..:):):1rolleyes:

Sınav stressine gelince evet abartılı,yapıyla ilgili yengeç burcu kendisi dolayısıyla hassas ve duygusal..

Maalesefki devlet büyüklerimizin SBS diye ortaya çıkardıkları küçücük çocukların hemde ailelerin psikolojilerini bozdukları bir durum..

Şöyleki ilkokul 4 ve 5 ten itibaren çocuk başlıyo dersaneye gitmeye ve yıl sonu olan sınavdan iyi not almalısın diye başlıyolar yarış atı olmaya..

Şu an kızımın sınıfında iki veya üç kişi gitmiyo dersaneye kızımda dahil..ıstemedim hem bişeyleri desteksiz kendi başarsın hemde çocukluğunu yaşasın istedim..

Seneye belki gider isterse..Anlatabildimmi neden bu kadar stress yaptığı..:):)

Bi görseniz çocukları hafta sonu dersane hafta içi etüt,artı okuldaki dersler..berbat yani..Birde ateş pahası dersaneler..Paran varsa güzel bir liseye gidicen yoksa kenar liselerde puanın tutarsa okuycan..

yenoşş yaa sende kaloriferli evdemisin ben hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum eve sende varmı memnunmusun bilmiyorumkismile daha aklıma başka soru gelirse böyle sıralayabilirmiyimsırnaşık şey

Canım kilmayla ısınıyoruz..dahada kuru oluyo ortam..Geçen yıl almıştık soğuk buhar makinası..Sıcağı zararlıymış çünkü..

Ama sen citolün dediği gibi eviniz kaloriferli peteklerin üstüne su koyabilirsin çok daha iyi..veya Islak bir havlu sürekli ıslak olucak ama..Çok daha iyi..

Yaa sonuna kadar okudum çok tatlısın yena abla yaa. Şeniz

Ama şişene kadar yeme konusunda bi daha düşün bence ucunda pişman olmak var çünkü eyvahedigeldismile

nur'cum valla yedim,ama keşke zeytinyağlı yapsaydım diyorum..Çünkü et pek sevmiyorum ama çocuklar için arada yapıyorum böyle.

Sen nerede oturuyosun..?? Tahmin edeyimmi..hatay veya bostanlı veya yeşilyurt..:):)

her hafta onur tabloısuna girmek de güzel oluyo canııımmmm zemuszemus bayanssulusmile sırnaşık şey

burdan beni destekleyen spor hocama ve diyetisyenime sevgilerimi gönderiyorum...

Sevin valla hakediyosun..Tebrikler..

90 kilo üstü hamile kalırsanız 5. ayınızdaki haliniz kıslarr
teyzeleri sizlede paylaşayım dedimmm
kızzz bonus senin paçalı donuna sığarmıyım ki doğumdan sonraaaa[/QUOTE]

Çok güzel olmuşsun maşallah..Çok orantılı..Kolların fala hiç kilolu diil..

Sağlıkla doğurursun inşallah..Pek bi özendim,kırkıma gelmeden üçüncüyüde doğursammı acep..hahaha ben bu hassaslıkla verem olurum herhalde o zaman..Allah korusun..:):)

[

Son düzenleme:
pregant sen öğretmenmisin..??

çitolcüm eline sağlık...
kilo veren tüm arkadaşları ebrik ediyorum... kendimi de...
veremeyenlere ise "ha gayret" diyorum.. hep beraber vereceğiz inşallah....
bu gün ne yedim:
sabah:
1 bardak süt ve biraz kellogs................................................270 kal
ara:
1 galeta................................................................................75 kal
öğle:
karışık ızgara, ekmek, ayran, tereyağlı sos...........................525 kal
arayı atladım bu gün
akşam:
1,5 kıymalı pide ve ayran.....................................................740 kal
TOPLAM............................................................................1600 kal
12 bardak su

bugün ne yedim:

sabah 1 kepekli hamburger ekmeğine peynir sıkıp çayla yedim.

arada 1 bardak süt, 1 galeta

öğlen birazcık omlet ve çay

arada 1 bardak süt 1 galeta ve 1 elma

akşam evde yicek bişi yoktu 1 dilim kepek ekmeği ve 15gr kadar sucuk yedim. yanında 2 slatalık

selamlar,

citolüm ellerine sağlık.dilenci birinci olmuşsun yine tebrik ederim...:lepi:
teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim süper istikrarlı gidiyorsun

yenanın prensesi he iyiymişa.s haklısın canım ben de taa eski sistem mağdurlarındanım hani ilkokuldan sonra direkt anadolu lisesine hazırlananlardan. yani çok iyi anlıyorum kızgınlığını da kızını da. ama dedikleri gibi çok korursan sensiz savunmasız kalır. şöyle düşünü, sen kollarından ona çatı yapmışsın ama bu çatıyı öyle bir yere yapmışsın ki her insanın çocukluğundan itibaren yaşadığı kırıklıklarla öreceği "kendi çatısının" yerine yapmışsın. yani ona, kendini korumasını sağlayacak duvarı örmek için yer yok gibi. ben lisede de yatılı okudum mesela. kimi arkadaşlarım ortaokuldan başladı. bizler çabuk büyüdük belki gerekli değildi bu kadarı ama şimdi kardeşimle aramda dağlar kadar fark var. bi yere gitse gözümüz kapıda olur:) çok zekidir ama tecrübesiz saf deriz yok illa strese gireriz. beni de dünyanın öbür ucuna yollarlar:)

kızınla oğlunla mutluluğun daim olsun yenacım ay eşini dahil etmedim onla da onla da:kedi:

evet canım sıkkın biraz ama geçecek umarım.

iki tane sanat filmi seyrettim kafam güzel valla kafamçokkarıştı erken yatarım. iyi geceler herkese..

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorummmmmmmm

listeye yazayımmı seni cicimm
ne dersin
yoksa ilhamiyimi beklicen :roflol: ( kötü espiri oldu)

Valla çitolcüm İlhanmı gelir ilhamimi bilmem amma az daha beklicem

İlaç kullanıyorum demiştim biber hapı neredeyse 1 aydır onuda kestim içmemle içmemem arasında bi fark yoktu çünki kilom sabitledi yada ben kafamda sabitledim

Hem dr gidim bi karaciger böbrek fonksionlarıma bi baktırım istiyorum ilaçtan kaynaklan bi sorun oluşmuşmu diye

Hemde kontrollü bi şekilde dinlenim Tikkat tikkat nereye kadar martta inşallah tekrar ciddi ciddi başlıcam kendimi sıkmaya hegerçi boş durmuyorumda öle sıkı sıkıda aslımıyorum önceki gibiii

nursena gayet hoşsun bacakların falan da öyle abartı iri değil. maşşallah bebişe
valla sorun göbek bende bacaklarım almıyoda kocaman göbek var işte normak doğumda böle sezeryan olsam ne olur acep merak ediyomm

90 kilo üstü hamile kalırsanız 5. ayınızdaki haliniz kıslarr
teyzeleri sizlede paylaşayım dedimmm
kızzz bonus senin paçalı donuna sığarmıyım ki doğumdan sonraaaa

Çok güzel olmuşsun maşallah..Çok orantılı..Kolların fala hiç kilolu diil..

Sağlıkla doğurursun inşallah..Pek bi özendim,kırkıma gelmeden üçüncüyüde doğursammı acep..hahaha ben bu hassaslıkla verem olurum herhalde o zaman..Allah korusun..:):)

[[/QUOTE]amaninnn sen çocuk gözünün önünde bölesin hamileyken napıyodun eve ultrasyon falanmı aldıydın dakka bi bakıyomuydun yaşıyomu diye aman allah olanlara can sağlığı versin bu devirde 2 yeter bile

pregant sen öğretmenmisin..??

çocuk gelişimi öğretmeniysen yenadan çekecen var:teselli:

Demek yatılı okul ha...Hayatla bayağı erken tanışmışsın..Tavan yapmış özgüveninden anlamalıydım..yerimseniben

Eşimle gerilim izledik..İki kase çekirdek eşliğinde Ayu diyebilirsiniz bana kızmam..:roflol:Biraz saçmaydı,iyi başladı final fiyaskoydu..

Başka semtin çocukları diye birde türk filmi izledik..Şahane idi..:)

günaydın kızlarr
bir uzun kepek ekmegine ( bimde satılan köy ekmegi kepekli)
5 zeytn ve 3 dilim kaşar yedim
çay içtim

bugun öglen gezmeye gidicem
hadi hepinizi muckslarım

Ben Seferihisar da oturuyorum abla. Şehirdışı yani:sinifsinif: Şehre çok uzak ama çok güzel bir yer seviyorum burayı bazen sıkılsam da yine de tam bana göre bi yer sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…