Hahahahah bayıldım resimlere,üstteki çakma Sharon Stone galiba..:roflol::roflol:
Tüm manyak ve şişko anneler toplanmışız desene..
Kuzuya geçmiş olsun,benim ikiside sümüklü böcek şeklinde dolaşıyolar..
umarım ben de yapabilmeye başlarım hareketleri. yaptığın zaman faydasını gördün mü peki?? bi de senin bu dediğine"re-feed" diyorlar bi 4-5 gün çok delirmeden ama bariz bi şekilde artırark ye. metabolizmayı şaşırt ve tekrar diyete döndüğünde vermeye başlarsın. yalnız senin vücudun ne kadar sürede şaşırır onu bilemiyom işte:) ben bi 3 gün yiyorum en az makarnalar falan.Ben bi türlü açamadım şu lessli ablanın linkini ya bi zamet banada şettirsenizz
Ayy çok güldüm yaa valla bende başlarda azx küfretmedim alışınca daha rahat yapıyorsun ben bayadır bıraktım yapamıyorumm
Yeniden bi neyetlencem bakalım diete du bakalım ilham gelsin diye bekliyorumm
Bana kızcaksınız biliyorum ama yazmasam çatlarımm
nerdeyse takıldım 4 aydır 85 teyim yine aynı şekilde yiyorum az aynı aralıklarla yiyorum yok anam inmiyo kilo takıldı sabitledi baskül belkim dedimtartı bozuk laelaelaelaelae1
bide bünye alıştı az az yimeye artıkın depolara bakmaz oldu aldını yakıyo Anam bi fullemişim valla tartı bozulmamış iki satte 1,500 fark etti :roflol::roflol::roflol:
Annem çıldırıyo napıyonkızım diye karışma anne yicem ya delirdim tartıda bi harket görmem lazım inemiyom bari çıkım dedim ya :roflol::roflol:
Cidden ama belki biraz ters bişiler yaparak yeniden yakmayı sağlayabiliriz daha az yiyemem ölürüm Valla yaa spor yapamıyorumama evde yerimde de durdugum yok dört dönüyorum tırtlattımm yanii
sabaha yine aynı rakamları gördügüme çok mutlu oldum şimdi ne yalan söliiim yalancıktan kilo verdim
sağol canım. darısı başına:kedi:efferimm gııı sarkık markık dedin bozdun moralini ama bak verdin gene kiloları alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yeeeyyt tutmayın nan beniiidelikafadulden kafaya koydum artık üni. deki son senemde salınıcam bi de ek işe gircem annemin yükünü azaltcam diye. işle ne alaka derseniz anca kafelerde iş var bize buralarda onlara da çıtırları alıyolar sanki ben iki tane çayı götüremiycekmişim gibikötükedihüso yaa işte ondan bu sefer bu kadar inatçıyım sanırım. ama bugün iyiki dedim. iyiki buraya kadar geldin. öyle sorunlar oldu ki ben daha önce böyle olduğunda yazardım elime alıp zayıflıycam yeni bi hayata başlıycam para biriktircem diye. bu sefer bi baktım ki zayıflıycam yazmıyorum zaten başlamışım. iyi ki başlamışım... hayatımı değiştircem artık! ammann öyle uzatıyorum ama kötüydüm bugün de...allahımm ölmek istiyorumm
bu kızı tutana aşkk olsunn olumunekankayizsmile
ay ne tatlı annesin yena yaa:) yalnız o sınav sonucu açıklanırken hissettikleri hele de bu yaşta yani işsizlik öss gibi stresleri yokken abartılı geldi bana. bir fikir alın bi uzmandan. bu hırs nereden kaynaklanıyor neden bu kadar heyecanlanıyor diye. ileride daha stresli durumlarda daha kötü olmasın şimdiden önelemini alın. diğer konularda ise, sen canını sıkma o karda kışta zaman zaman hoşuna gitçek birileritursari sendemi kilo veremedin..
Burada yağmur ve şiddetli rüzgar var..Çok soğuk,balkonu yıkamaya çıktım,çamaşır asıcam çünkü..ellerim buz kesti..
Kızım bu soğukta okula gitti,Oğlumla birlikte camdan ona baktık bi an o kadar üzüldümki,daha küçücük sırtında çanta elinde şemsiye tek başına dışarıda soğukta..Sanki ona haksızlık yapıyomuşuz gibi oldum bi an.. Kardeşiyle birlikte sıcacık evdeyiz oysa o tek başına kalabalık sınıfta,sürekli mücadele halinde..Biliyorum manyaklık ama hep şunu düşünmüşümdür,keşke sürekli çocuklarımın yanında olsam her şekilde onları korusam..Onu üzen arkadaşlarının saçını başını yolsam..:):)Herkes böylemi bilmiyorum ama annelik beni çok manyaklaştırdı..:):)Okulumuzun çok yakın oluşu büyük avantaj tabii..Çıkışına muhakak giderim çünkü bu yıla kadar her karnede yanındaydım..
Geçende kızımla konuşuyoruz,dedimki öğretmen sınav sonuçlarını açıklarken ne hissediyosun..Midem bulanıyo,karnım ağrımaya başlıyo ve kalbim hızlı hızlı çarpıyo dedi..Al işte benim kızım neden bunları yaşasın..
Şımdi etli lahana sarması yapıcam ve şişinceye kadar yiycem..
tebrik ederim canım seni de. valla bu hafta öyle demiyorum ağırdan alıcam biraz..DıLENCı birinci olucm demişdi olduda valla tebrik ederim opuyorumnanaktan
bende ikinci olmusum :1rolleyes:
citolcüm ellerine saglık vereliniortak resimler süper bu arada hihoyyyt hihoyyyt
QUOTE=nursena;11174247][URL=http://img35.imageshack.us/i/cimg0235i.jpg/][IMG=http://img35.imageshack.us/img35/1665/cimg0235i.th.jpg][/IMG][/URL]buda benim koca göbüşüm
90 kilo üstü hamile kalırsanız 5. ayınızdaki haliniz kıslarr
teyzeleri sizlede paylaşayım dedimmm
kızzz bonus senin paçalı donuna sığarmıyım ki doğumdan sonraaaa
yenoşş yaa sende kaloriferli evdemisin ben hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum eve sende varmı memnunmusun bilmiyorumkismile daha aklıma başka soru gelirse böyle sıralayabilirmiyimsırnaşık şey
Yaa sonuna kadar okudum çok tatlısın yena abla yaa. Şeniz
Ama şişene kadar yeme konusunda bi daha düşün bence ucunda pişman olmak var çünkü eyvahedigeldismile
her hafta onur tabloısuna girmek de güzel oluyo canııımmmm zemuszemus bayanssulusmile sırnaşık şey
burdan beni destekleyen spor hocama ve diyetisyenime sevgilerimi gönderiyorum...
QUOTE=nursena;11174247][URL=http://img35.imageshack.us/i/cimg0235i.jpg/][IMG=http://img35.imageshack.us/img35/1665/cimg0235i.th.jpg][/IMG][/URL]buda benim koca göbüşüm
pregant sen öğretmenmisin..??
:roflol::roflol:Şimdi farkettim zaten öğretmen yazıyo..PEki ne öğretmenisin,örtmenim..sırnaşık şey
teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim süper istikrarlı gidiyorsunselamlar,
citolüm ellerine sağlık.dilenci birinci olmuşsun yine tebrik ederim...:lepi:
dilencii,sen neden üzgünsün..?? Yada banamı öyle geldi..
Kızım aslında çok hırslı diil,sadece yenilgiye alışkın diil..sebebide yine benim..Çünkü o kadar koruyarak büyüttümki onu,annemi erken yaşta kaybetmem nedendir bu davranışıma..
Örneğin kızım İki yaşındayken falan işi bıraktım sırf onunla olmak için her anında yanında olmak için..
Yaptığım bana bazen yanlış bazende amaan iyiki böyle olmuş diyorum..Ana sınıfı çağı geldiğinde öğretmeni dediki kızınıza sorumluluk vemelisiniz..Çünkü kendini resmen prenses hissediyo..:roflol:
Yaşam masal gibi diil dedi:roflol: çünkü ben ona birde hiç bir olumsuzluğu yansıtmadım..
Sonra öğretmen arkadaşım beni pedagog arkadışıyla tanıştırdı..Herşey konuşuldu,normale döndüm bende..:):):1rolleyes:
Sınav stressine gelince evet abartılı,yapıyla ilgili yengeç burcu kendisi dolayısıyla hassas ve duygusal..
Maalesefki devlet büyüklerimizin SBS diye ortaya çıkardıkları küçücük çocukların hemde ailelerin psikolojilerini bozdukları bir durum..
Şöyleki ilkokul 4 ve 5 ten itibaren çocuk başlıyo dersaneye gitmeye ve yıl sonu olan sınavdan iyi not almalısın diye başlıyolar yarış atı olmaya..
Şu an kızımın sınıfında iki veya üç kişi gitmiyo dersaneye kızımda dahil..İstemedim hem bişeyleri desteksiz kendi başarsın hemde çocukluğunu yaşasın istedim..
Seneye belki gider isterse..Anlatabildimmi neden bu kadar stress yaptığı..:):)
Bi görseniz çocukları hafta sonu dersane hafta içi etüt,artı okuldaki dersler..berbat yani..Birde ateş pahası dersaneler..Paran varsa güzel bir liseye gidicen yoksa kenar liselerde puanın tutarsa okuycan..
listeye yazayımmı seni cicimm
ne dersin
yoksa ilhamiyimi beklicen :roflol: ( kötü espiri oldu)
valla sorun göbek bende bacaklarım almıyoda kocaman göbek var işte normak doğumda böle sezeryan olsam ne olur acep merak ediyommnursena gayet hoşsun bacakların falan da öyle abartı iri değil. maşşallah bebişe
90 kilo üstü hamile kalırsanız 5. ayınızdaki haliniz kıslarr
teyzeleri sizlede paylaşayım dedimmm
kızzz bonus senin paçalı donuna sığarmıyım ki doğumdan sonraaaa
pregant sen öğretmenmisin..??
teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim süper istikrarlı gidiyorsun
yenanın prensesi he iyiymişa.s haklısın canım ben de taa eski sistem mağdurlarındanım hani ilkokuldan sonra direkt anadolu lisesine hazırlananlardan. yani çok iyi anlıyorum kızgınlığını da kızını da. ama dedikleri gibi çok korursan sensiz savunmasız kalır. şöyle düşünü, sen kollarından ona çatı yapmışsın ama bu çatıyı öyle bir yere yapmışsın ki her insanın çocukluğundan itibaren yaşadığı kırıklıklarla öreceği "kendi çatısının" yerine yapmışsın. yani ona, kendini korumasını sağlayacak duvarı örmek için yer yok gibi. ben lisede de yatılı okudum mesela. kimi arkadaşlarım ortaokuldan başladı. bizler çabuk büyüdük belki gerekli değildi bu kadarı ama şimdi kardeşimle aramda dağlar kadar fark var. bi yere gitse gözümüz kapıda olur:) çok zekidir ama tecrübesiz saf deriz yok illa strese gireriz. beni de dünyanın öbür ucuna yollarlar:)
kızınla oğlunla mutluluğun daim olsun yenacımay eşini dahil etmedim onla da onla da:kedi:
evet canım sıkkın biraz ama geçecek umarım.
iki tane sanat filmi seyrettim kafam güzel valla kafamçokkarıştı erken yatarım. iyi geceler herkese..
nur'cum valla yedim,ama keşke zeytinyağlı yapsaydım diyorum..Çünkü et pek sevmiyorum ama çocuklar için arada yapıyorum böyle.
Sen nerede oturuyosun..?? Tahmin edeyimmi..hatay veya bostanlı veya yeşilyurt..:):)
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?