Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese. Ben de yaptım kahvaltımı.
1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir bi fincan çay

Ayy annem sabah dedi nur göbeğin baya farketmiş nasıl mutlu oldum yaaa:kedi::kedi:

bende bekarkenee 70 kilo idim
bizim herifle çıkmaya başlayınca 3-4 kilo kadar aldım
ta o zamandan belliydi adamın ne oldugu yaw akannehir
sonra biraz bi ayrılık yaşadık tam ewlencek dönem 68 düşmüştüm
o bile o kadar fark ediyodu kii
beni görüncee kurumuşun derdimden dediydi ohaoldumsmile boshayallersmile

günaydın lar.

2 dilim kepek ekmegine krem peynir sürdüm
bir bardak süt içtim
bitanede yumurta yedim

ya krem peynr normal peynirdan daha çok kalorilidir dimi *-) ama ben daha çok seviyorumm ya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın lar.

2 dilim kepek ekmegine krem peynir sürdüm
bir bardak süt içtim
bitanede yumurta yedim

ya krem peynr normal peynirdan daha çok kalorilidir dimi *-) ama ben daha çok seviyorumm ya

ewet daha kalorili
ama yedigin peynirin arkasında kalorisi ve gramajı yazar hesalayabilirsin
ne kadar kalori aldıgını
yada şöle yaparsın
bir kibrit kutusu beyaz peynir e
yarım kibrit kusutundan biraz fazla krempeynir denk gelir sanırım
100 grm krem peynir 349
100 grm beyaz peynir 235
100 grm kaşar peynir 404

hof ne güzel zayıfmıssın senin vermen daha kolay olur ozmn canım aslında
çünkü ben kendimi bildim bileli hep şişkoydum lisede 70 lerdeydim yani düsün 32 beden kot giyiniyodum zımba gibi sıkıyodu beni.
arkadaslarım daha 24 26 beden ken ben çokdan xxl lere baslamısdım mafoldumben tabandan kilolu olduugm için de versemde hemen geri ala bilmek gibi bi yetenege sahibim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel işte enişte kilolu hatun sevio çok asırı zayıflamazsan bile olur saglık için biraz versen yeticek sana olumunekankayizsmile

boshayallersmile bimden almısdım zaten iki bıçak bişey sürüyorum koca ekmege ( yuvarlak kepeklilere ) arkasınada bakdım dün sabah her tarafına bakdım ama cıx yazmıyo kalorisi anca gramajı yazıyo boshayallersmile zaten bi onu yiyorum baska bişey de yemiyorum ki zeytin hiç sevmem anca kırk yılda bi canım isterse yerim oda ya yesil tombul zeytin yada burusuk siyah zeytin olcak çok seçiciyim zeytin konusunda boshayallersmile baska seyleride hazırlamaya zamanım olmuyo ekmek üstü yapıp çıkıyorum boshayallersmile

kızz bende zayıf deyildim
1.56 boya 70 kilo ne demek
bende arkadaşlarımın arasından sıyrılıydum bir ok gibii
110 kiloyum kıyafet bulamıyorum
o zaman 70 le gene bulamıyodum nasıl iş anlamıyorum -tatlicadiarzu-

kızlar gunaydınlar. bursada felaket kar yagıyor .hadı gelın kartopu oynayalım.cok guzel buraları.guzel olmayan kıloların gıtmıyo kızlar ıyıce moralım bozulmaya basladı.yemıyorum.aslında.fakat su ıcemıyorum.akannehir

bence güzel yapıyosun
sürdügünde zaten zeren kadardır
bişe olmazzolumunekankayizsmile

geçen bir doktor dediki
nasıl benzinsiz araba çalışmassa
su suzda metobolizmamız çalışmaz
yagların parçalanmasında suyun çok çok önemi var dedii boshayallersmile

geçen bir doktor dediki

haklısın bırtanem ama buda benım özurum.onun ıcınde yedıgım her lokma yarıyor.farkındayım.insan üc gun su ıcmezmı ya ben oyleyım ucgun ıcmesem aklıma gelmıyo.ohaoldumsmile

haklısın bırtanem ama buda benım özurum.onun ıcınde yedıgım her lokma yarıyor.farkındayım.insan üc gun su ıcmezmı ya ben oyleyım ucgun ıcmesem aklıma gelmıyo.ohaoldumsmile

lmaz:
şimdi senle bir anlaşma yapalım
her saat başı yarım bardak su içelim
ne dersin boshayallersmile

oleyy bayılıtım ben kartopu oynamaya kardan adamda yaparmıyız :uhm: yaparsak hemen geliyorum :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bence güzel yapıyosun
sürdügünde zaten zeren kadardır
bişe olmazzolumunekankayizsmile

evet ya zaten az sürüyorum iki kepek ekmege anca 1 kibrit kutusu kadar gelir yani o derece :uhm: en azından karnımı doyurup çıkyorum buraada yaglı yaglı börek pogça yemekten daha iyidir boshayallersmile

geçen bir doktor dediki

evet su çok önemliymiş ama bende çok az içiyorum ya yazın içiyorumda kısın hiç içemiyorum gündüz yarım litre içiyorum ama aksam çok içmeye çalısıyorum.
birde annem debi doktordan duymus ama adını hatrlamıyorum şu içdigimiz çay yesilçay kahve felanda su yerine geçe biliyomus boshayallersmile ne kadar dogrudur acaba eger dogruluk varsa günde 1 bardak kahve 2 bardak yesil çay 1 bardakda siyah çay içiyorum ben ohaoldumsmile

kıyafet ço k sıkıntı ya bende hiç bulamıyorum anca lcv da felan oluyo hele geçen gün bi beyaz bogazlı badi almaya gittim L beden vardı ki winmax ın badilerinde L beden bana çok rahat oluyor birde hırka içine giyinicegim için gayet iyi aslında kız bana bakıp sadece L bden varmıs boshayallersmile dedi gerizekalı zayıf bücür nolcak :dilcikar: bende tamm zaaten L beden olur bana dedim aldım ama çok sinir oldum :mymeka:

tamam caprııce hemen gel tatlım. 10cm oldu kar kalınlıgı.lutfen canım sende söz ver su içelım.cıtolcugum söz tatlım icicem bana guvenebılırsın.olumunekankayizsmile

amaninnn sen çocuk gözünün önünde bölesin hamileyken napıyodun eve ultrasyon falanmı aldıydın dakka bi bakıyomuydun yaşıyomu diye aman allah olanlara can sağlığı versin bu devirde 2 yeter bile

çocuk gelişimi öğretmeniysen yenadan çekecen var:teselli:[/QUOTE]

niye ki annem? çocuk gelişimi örtmeni mi lazım? ben yabancı dil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…