amaninnn sen çocuk gözünün önünde bölesin hamileyken napıyodun eve ultrasyon falanmı aldıydın dakka bi bakıyomuydun yaşıyomu diye aman allah olanlara can sağlığı versin bu devirde 2 yeter bile
çocuk gelişimi öğretmeniysen yenadan çekecen var:teselli:
niye ki annem? çocuk gelişimi örtmeni mi lazım? ben yabancı dil
Mutlu hafta sonları hepimize...
Kilo veremedim diye,çığrından çıkmış bir durumdayım..mafoldumben
Ama beni sevindiren bir haber, Volkan Konak show tv de proram yapıcakmış..Pek bir sevindirik oldum...
Yanlış hatırlamıyosam beysuz ve tursaride seviyodu....
Ben Seferihisar da oturuyorum abla. Şehirdışı yani:sinifsinif: Şehre çok uzak ama çok güzel bir yer seviyorum burayı bazen sıkılsam da yine de tam bana göre bi yer sengözlerimebaksanab
bende bekarkenee 70 kilo idim
bizim herifle çıkmaya başlayınca 3-4 kilo kadar aldım
ta o zamandan belliydi adamın ne oldugu yaw akannehir
sonra biraz bi ayrılık yaşadık tam ewlencek dönem 68 düşmüştüm
o bile o kadar fark ediyodu kii
beni görüncee kurumuşun derdimden dediydi ohaoldumsmile boshayallersmile
Demek yatılı okul ha...Hayatla bayağı erken tanışmışsın..Tavan yapmış özgüveninden anlamalıydım..yerimseniben
Eşimle gerilim izledik..ıki kase çekirdek eşliğinde Ayu diyebilirsiniz bana kızmam..:roflol:Biraz saçmaydı,iyi başladı final fiyaskoydu..
Başka semtin çocukları diye birde türk filmi izledik..Şahane idi..:)
hiç gülesim yoktu:)) ilk kez senden duyuyorum herkes kendine güvensene biraz der:)) dur ben de izleyeyim o filmi. bunalıyorum kendimi dinlememem lazım üçer beşer film seyretçem artık. eyvahedigeldismile
bu arada dün tıkabasa yedim iki kilo almış görünüyorum:)) tee allam yaa giderken gram gram, gelirken allah allaaaahh diye geliyo kilolar:) neyse bi kaç güne geri gönderirim umarım.
herkese iyi haftasonlarıa.s.
günaydin arkadaslar, citolum dün kilo bildirimi yapamadim sabah mide siyaketiyle hastaneye gittim safra kesemde tas cikti acil ameliyat dedi dr, sok oldum . ben mide sanarken ne cikti. hemen hastaneye yatircaz dediler ben hemen istemedim pazar günü hastanaye yaticam ... reglimde var tartilmayi düüsnmüyorum...bana dua edin cok korkuyorum((
oleyy bayılıtım ben kartopu oynamaya kardan adamda yaparmıyız :uhm: yaparsak hemen geliyorum :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
evet ya zaten az sürüyorum iki kepek ekmege anca 1 kibrit kutusu kadar gelir yani o derece :uhm: en azından karnımı doyurup çıkyorum buraada yaglı yaglı börek pogça yemekten daha iyidir boshayallersmile
evet su çok önemliymiş ama bende çok az içiyorum ya yazın içiyorumda kısın hiç içemiyorum gündüz yarım litre içiyorum ama aksam çok içmeye çalısıyorum.
birde annem debi doktordan duymus ama adını hatrlamıyorum şu içdigimiz çay yesilçay kahve felanda su yerine geçe biliyomus boshayallersmile ne kadar dogrudur acaba eger dogruluk varsa günde 1 bardak kahve 2 bardak yesil çay 1 bardakda siyah çay içiyorum ben ohaoldumsmile
kıyafet ço k sıkıntı ya bende hiç bulamıyorum anca lcv da felan oluyo hele geçen gün bi beyaz bogazlı badi almaya gittim L beden vardı ki winmax ın badilerinde L beden bana çok rahat oluyor birde hırka içine giyinicegim için gayet iyi aslında kız bana bakıp sadece L bden varmıs boshayallersmile dedi gerizekalı zayıf bücür nolcak :dilcikar: bende tamm zaaten L beden olur bana dedim aldım ama çok sinir oldum :mymeka:
Mutlu hafta sonları hepimize...
Kilo veremedim diye,çığrından çıkmış bir durumdayım..mafoldumben
Ama beni sevindiren bir haber, Volkan Konak show tv de program yapıcakmış..Pek bir sevindirik oldum...
Yanlış hatırlamıyosam beysuz ve tursaride seviyodu....
pregant bebişe mıncıklı öpücükler..:):)
günaydin arkadaslar, citolum dün kilo bildirimi yapamadim sabah mide siyaketiyle hastaneye gittim safra kesemde tas cikti acil ameliyat dedi dr, sok oldum . ben mide sanarken ne cikti. hemen hastaneye yatircaz dediler ben hemen istemedim pazar günü hastanaye yaticam ... reglimde var tartilmayi düüsnmüyorum...bana dua edin cok korkuyorum((
sağol canikom. senin 3 müydü çocuk
canım bu yeni bir filmmiş siz cd den mi seyrettiniz? dur bakayım çarşıda varsa alırım hemen bulamıyorz herşeyi. bi de net kotalı olunca:)Hahahaha gerçektenmi..e burdan bayağı bi öyle görüyorum seni..kaydirigubbakcemile3
filmi izlersen yorumunu bekliyorum..yerimseniben
Geçmiş olsun canım....
topikten fisunn diye üyede safra ameliyatı olmuştu sanırım..
:) İki canım..
canım bu yeni bir filmmiş siz cd den mi seyrettiniz? dur bakayım çarşıda varsa alırım hemen bulamıyorz herşeyi. bi de net kotalı olunca:)
çok geçmiş olsun fıstık hiç korkma yav sakin ol kafanı dağıt film kitap falan. düşünme.
kızlar bu kilodan kaynaklanıyor mu acaba?? kilolu kişilerden daha çok duydum da.. off atalım şu lanet kiloları artık yaa zaten kıyafet bulamadığımız vs yetmiyo bi de hastalık da bizi vuruyo ayy-tatlicadiarzu-
canım bu yeni bir filmmiş siz cd den mi seyrettiniz? dur bakayım çarşıda varsa alırım hemen bulamıyorz herşeyi. bi de net kotalı olunca:)
çok geçmiş olsun fıstık hiç korkma yav sakin ol kafanı dağıt film kitap falan. düşünme.
kızlar bu kilodan kaynaklanıyor mu acaba?? kilolu kişilerden daha çok duydum da.. off atalım şu lanet kiloları artık yaa zaten kıyafet bulamadığımız vs yetmiyo bi de hastalık da bizi vuruyo ayy-tatlicadiarzu-
yaşları uzun olsun. kız erkek?
ay ay ay kızlarr duyun duyun daha fazla hasara uğramadan kurtulalım benim de ilk başlakarda kalbim sıkışıyordu şimdi bişey kalmadı neyseki.evet canım sanırım beslenme bozukluğuyla ilgili olabiliyor. doktor ban oyle demişti. çok yağlı ve aburcubur yemekten olmuş benimki
Canım ben sana indirdiğim sitenin linkini özelden yollarım bi ara..
Eğer filmi almadıysan..
..[/B]
kıyamammm gız ben sanaagünaydin arkadaslar, citolum dün kilo bildirimi yapamadim sabah mide siyaketiyle hastaneye gittim safra kesemde tas cikti acil ameliyat dedi dr, sok oldum . ben mide sanarken ne cikti. hemen hastaneye yatircaz dediler ben hemen istemedim pazar günü hastanaye yaticam ... reglimde var tartilmayi düüsnmüyorum...bana dua edin cok korkuyorum((
zor :1ninca:Hımmmm tutmadı tahminlerim...Sayfiye yerindesin yani..:):)
Yazın işim düşebilir oralara..:))
citol, hadi yine 70 olalım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?