Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

niye ki annem? çocuk gelişimi örtmeni mi lazım? ben yabancı dil[/QUOTE]

yok kız yena çocuklarıma bişey olcak diye arada sırada kendiini piskopata bağlıyo senide soru yağmuruna boğabilir diye dedim

niye ki annem? çocuk gelişimi örtmeni mi lazım? ben yabancı dil

yok kız yena çocuklarıma bişey olcak diye arada sırada kendiini piskopata bağlıyo senide soru yağmuruna boğabilir diye dedim[/QUOTE]

haaaa yok benim bilgilerim 11 aylık annelik tecrübelerimden ibaret. ama bende de oluyo bu tür şeyler

Mutlu hafta sonları hepimize...

Kilo veremedim diye,çığrından çıkmış bir durumdayım..mafoldumben

Ama beni sevindiren bir haber, Volkan Konak show tv de program yapıcakmış..Pek bir sevindirik oldum...

Yanlış hatırlamıyosam beysuz ve tursaride seviyodu....

pregant bebişe mıncıklı öpücükler..:):)

Son düzenleme:

demin bende gördüm sevindim vallahii kuzeyin oğlu

Ben Seferihisar da oturuyorum abla. Şehirdışı yani:sinifsinif: Şehre çok uzak ama çok güzel bir yer seviyorum burayı bazen sıkılsam da yine de tam bana göre bi yer sengözlerimebaksanab

Hımmmm tutmadı tahminlerim...Sayfiye yerindesin yani..:):)

Yazın işim düşebilir oralara..:))

citol, hadi yine 70 olalım..:)

hiç gülesim yoktu:)) ilk kez senden duyuyorum herkes kendine güvensene biraz der:)) dur ben de izleyeyim o filmi. bunalıyorum kendimi dinlememem lazım üçer beşer film seyretçem artık. eyvahedigeldismile

bu arada dün tıkabasa yedim iki kilo almış görünüyorum:)) tee allam yaa giderken gram gram, gelirken allah allaaaahh diye geliyo kilolar:) neyse bi kaç güne geri gönderirim umarım.

herkese iyi haftasonlarıa.s.

Son düzenleme:

Hahahaha gerçektenmi..e burdan bayağı bi öyle görüyorum seni..kaydirigubbakcemile3

filmi izlersen yorumunu bekliyorum
..yerimseniben

günaydin arkadaslar, citolum dün kilo bildirimi yapamadim sabah mide siyaketiyle hastaneye gittim safra kesemde tas cikti acil ameliyat dedi dr, sok oldum . ben mide sanarken ne cikti. hemen hastaneye yatircaz dediler ben hemen istemedim pazar günü hastanaye yaticam ... reglimde var tartilmayi düüsnmüyorum...bana dua edin cok korkuyorum((

tatlım merhaba ,ben keten tohumunun safra tasını erıttıgını duymustum ahmet marankı den hemen amelıyat olmayın dıordu ıstersen bır arastır...

allahım ne moral bozucu bir durum ben kıyafet almayalı çoooooooook zaman oldu çok utanıyorum

sağol canikom. senin 3 müydü çocuk

çok geçmiş olsun canım. benim safra kesemdede çamur var. ilerlerse taşa dönüşüyomuş.

Geçmiş olsun canım....

topikten fisunn diye üyede safra ameliyatı olmuştu sanırım..

sağol canikom. senin 3 müydü çocuk

:) İki canım..

Hahahaha gerçektenmi..e burdan bayağı bi öyle görüyorum seni..kaydirigubbakcemile3

filmi izlersen yorumunu bekliyorum
..yerimseniben
canım bu yeni bir filmmiş siz cd den mi seyrettiniz? dur bakayım çarşıda varsa alırım hemen bulamıyorz herşeyi. bi de net kotalı olunca:)

çok geçmiş olsun fıstık hiç korkma yav sakin ol kafanı dağıt film kitap falan. düşünme.

kızlar bu kilodan kaynaklanıyor mu acaba?? kilolu kişilerden daha çok duydum da.. off atalım şu lanet kiloları artık yaa zaten kıyafet bulamadığımız vs yetmiyo bi de hastalık da bizi vuruyo ayy-tatlicadiarzu-

evet canım sanırım beslenme bozukluğuyla ilgili olabiliyor. doktor ban oyle demişti. çok yağlı ve aburcubur yemekten olmuş benimki

Canım ben sana indirdiğim sitenin linkini özelden yollarım bi ara..

Eğer filmi almadıysan..

yaşları uzun olsun. kız erkek?

Büyüğü kız, küçüğü erkek..

canım sakın korma ben 18 yasında safra kesemı aldılar.karnımda tam bır karıs dıkış var.ustelık bu karınla da 4 cocuk dogurdum.noldu gayet saglıklıyım şukur. amelıyat oldugumda 18 yıl olmus.sakın ha gecıktırme bence eger safra kesen tıkanırsa curur ve karacıgerede yapısabılır.ben lıse sona gıdıyordum. aralık ayıydı cok acıl amelıyat olmustum.

evet canım sanırım beslenme bozukluğuyla ilgili olabiliyor. doktor ban oyle demişti. çok yağlı ve aburcubur yemekten olmuş benimki
ay ay ay kızlarr duyun duyun daha fazla hasara uğramadan kurtulalım benim de ilk başlakarda kalbim sıkışıyordu şimdi bişey kalmadı neyseki.
Canım ben sana indirdiğim sitenin linkini özelden yollarım bi ara..

Eğer filmi almadıysan..

..[/B]

canım kota dolu ay sonu geliyor ya. şubatta alayım ben onu bir ara

kıyamammm gız ben sanaa
bişi olmaz inşllahh
allahın izni le kurtulursun
ama hemen yatta masaya başka bir doktr daha falan görsün
Hımmmm tutmadı tahminlerim...Sayfiye yerindesin yani..:):)

Yazın işim düşebilir oralara..:))

citol, hadi yine 70 olalım..:)
zor :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…