ay ay ay kızlarr duyun duyun daha fazla hasara uğramadan kurtulalım benim de ilk başlakarda kalbim sıkışıyordu şimdi bişey kalmadı neyseki.
canım kota dolu ay sonu geliyor ya. şubatta alayım ben onu bir ara
ay bende mi eklesem fotoları ama çok çikin çünkü giycek güzel şeyim yok öle sürünüyorum
dünyanın geleceği - dünyanın akıbeti - kehanetler - tahminler | Türkiyenin en büyük mail grubu
ay inş. gerçekleşmez kefanet gerçi ama korkutmaya yetti
kıss yenoşş bu kadar düşme çocuklarının üzerine ileride kendi iyilikleri içinolumunekankayizsmile ben annemden gördüğüm için söylüorumaklinialirimsmile biz ü.ç kardeş büyüdük 16 yaşında annem yeniden doğurmaya başladı sırnaşık şey o zaman kadar en küçüğümüz olan zehra dışarıda kendisine o kadar az güvenirki biz iki büyük dünyayı dolaşırız ama o asla biyere tek başına gidemez 22 yaşında ve şimdi erkek kardeşimede ayısını yapıyor çocuk ışık olmadan uyuyamıyor bile ama bir büyüğünün maşallahı var yeni bebek olunca diğerini rahat bıraktı anlıcaan sırnaşık şey Allahtan biz varızda fazla ileri gidemiyor:roflol: ben oğluma bebekliğinden beri sadece sözel destek olduk ve öylede olmaya devam edicem şimdi girdiği herdelikten çıkabiliyor maymunumm gerçi biraz fazla özgüvenli oldu ki şimdi beni beğenmiyor :roflol: bu arada bende gördüm ama niye resmi koymuşlar anlamamıştımm delikafadulden sefindirik oldumdelikafaduldenMutlu hafta sonları hepimize...
Kilo veremedim diye,çığrından çıkmış bir durumdayım..mafoldumben
Ama beni sevindiren bir haber, Volkan Konak show tv de program yapıcakmış..Pek bir sevindirik oldum...
Yanlış hatırlamıyosam beysuz ve tursaride seviyodu....pregant bebişe mıncıklı öpücükler..:):)
ben bu testi yapmıştım anoormal çıktım sırnaşık şeygerçi kırmızı çekiçte pek mantıklı gelmedi ama %98 çok büyük bir oranhttp://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/343287-cok-ilginc-eglenceli-test.html
kızlar bir konu aaçtım
eglenceli bir testt
yapın bakalım ne cıkacak
ama cvp yazmayın
ewet hayr diye cvp verin
yok bee inanma böyle şeylere hem o kadar yaşıcağımız ne malum -tatlicadiarzu-dünyanın geleceği - dünyanın akıbeti - kehanetler - tahminler | Türkiyenin en büyük mail grubu
ay inş. gerçekleşmez kefanet gerçi ama korkutmaya yetti
tatlım merhaba ,ben keten tohumunun safra tasını erıttıgını duymustum ahmet marankı den hemen amelıyat olmayın dıordu ıstersen bır arastır...
çok geçmiş olsun canım. benim safra kesemdede çamur var. ilerlerse taşa dönüşüyomuş.
Geçmiş olsun canım....
topikten fisunn diye üyede safra ameliyatı olmuştu sanırım..
tesekkürler canim
:) İki canım..
canım sakın korma ben 18 yasında safra kesemı aldılar.karnımda tam bır karıs dıkış var.ustelık bu karınla da 4 cocuk dogurdum.noldu gayet saglıklıyım şukur. amelıyat oldugumda 18 yıl olmus.sakın ha gecıktırme bence eger safra kesen tıkanırsa curur ve karacıgerede yapısabılır.ben lıse sona gıdıyordum. aralık ayıydı cok acıl amelıyat olmustum.
kıyamammm gız ben sanaa
bişi olmaz inşllahh
allahın izni le kurtulursun
ama hemen yatta masaya başka bir doktr daha falan görsün
zor :1ninca:
geçmiş olsun canım. şu çamur işini de sizden duyuyorum he taşı biliyodum da çamur çok acayip geliyo kulağa. 9ay çekmişsindir valla zor olmuştur. sağlıklı günler dilerim efema.s.evet canım. benim safra kesem çamur dolu. ve hipotiroit var. bu yüzden hamileliğimde 9 ay kustum
ayy canım öyle deme beee. ama helal olsun ne hakkım geçtiyse sanki benim de:) bugündü ameliyatın sanırım şimdiden geçmiş olsun güzelima.s.ha bu arada kilolu kisilerde , bayanlarda , ve internette yaptigim arastirmada düsük kalorili diyet sonucu olusabildigide yaziyor hadi buyrun burdan yakin kas yaparken gözmü cikardim ne bilmiyorumkismile aman dikkat edin kizlar... saka maka hepiniz hakkinizi helal edin:enbuyukkk:
öpüyorum hepicinizi
kızlar günaydın benide aranıza aırmısınız bende katılmak istiyorum
7 ay önce oğlumu doğurdum zaten kiloluydum hamilelikte de 20 kg aldım hiç birini vereediğim gibi üstünede aldım tek başıma diyet girişimlerim hep snuçsuz kaldı burda berbaber bişeyler yapabiliriz belki
neslihan ben bu arada
hyrr efendim yok öyle birşeyy alsanaalsanasmilecanim eger bünye bu tasi üretmisse artik üretecek demektir, buda tekrar tekrar ameliyat demek dedi dr, alinmasindada hic bir sakinca yokmus safra kesesi olmadanda sorunsuz yasabiliyormus insan.
saol canim. sanada cok gecmis olsun
elimde degil ilk defa ameliyat olucak .. narkozdan cok korkuyorum.. ama eskisi gibi öyle derin kesikler dikiz iz vs yokmus karin bölgesinden 3 delikle müdahele edilicek...
:gitme: citolcüm 1 bashekim ve 1 cerrah , ve birde ic hastaliklari uzmani bakti safra kesesi doluymus patlamasi halinde hayati tehlikem varmis.. birakmiyorlardi herseyi kabulleniyorum diye imza atip ciktim hastaneden ama yarin gidip teslim olcam:ecrin_bebek: ameliyattan baska bir tedvasi yokmus:gitme:
ha bu arada kilolu kisilerde , bayanlarda , ve internette yaptigim arastirmada düsük kalorili diyet sonucu olusabildigide yaziyor hadi buyrun burdan yakin kas yaparken gözmü cikardim ne bilmiyorumkismile aman dikkat edin kizlar... saka maka hepiniz hakkinizi helal edin:enbuyukkk:
öpüyorum hepicinizi
ha bu arada kilolu kisilerde , bayanlarda , ve internette yaptigim arastirmada düsük kalorili diyet sonucu olusabildigide yaziyor hadi buyrun burdan yakin kas yaparken gözmü cikardim ne bilmiyorumkismile aman dikkat edin kizlar... saka maka hepiniz hakkinizi helal edin:enbuyukkk:
öpüyorum hepicinizi
kızlar günaydın benide aranıza aırmısınız bende katılmak istiyorum
7 ay önce oğlumu doğurdum zaten kiloluydum hamilelikte de 20 kg aldım hiç birini vereediğim gibi üstünede aldım tek başıma diyet girişimlerim hep snuçsuz kaldı burda berbaber bişeyler yapabiliriz belki
neslihan ben bu arada
yaa bu arada deli gibi yiyesim var uzun zamandır böyle olmamıştım alışmıştım ama nasıl canım tıkınmak istiyor anlatamam gıcık oluyorum bu hale yaa sonra kilo almasak nolur yaa hofff hergüzel şeyin hüsranlı sonu gibi :gitme: bu arada yani iki gündür çok dikkat etmedim açıkcası geçen hafta iyiydi ama kilo veremedim egzeersizde yaptım ama bu hafta farkedecek inşallah ama şu boğazımı tutabilirsem:bbo: aslında ideal kilomuza bir inebilsek böyle durumlarda abartmadan bir iki kilo bile alsam toparlarım diye düşünüyorum ama şimdi olmamalı yoksa motivasyon yerlerde oluyormafoldumben
geçmiş olsun canım. şu çamur işini de sizden duyuyorum he taşı biliyodum da çamur çok acayip geliyo kulağa. 9ay çekmişsindir valla zor olmuştur. sağlıklı günler dilerim efema.s.
ayy canım öyle deme beee. ama helal olsun ne hakkım geçtiyse sanki benim de:) bugündü ameliyatın sanırım şimdiden geçmiş olsun güzelima.s.
hoşgeldin aramıza boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun falan azcık anlata.s.
yaa bu arada deli gibi yiyesim var uzun zamandır böyle olmamıştım alışmıştım ama nasıl canım tıkınmak istiyor anlatamam gıcık oluyorum bu hale yaa sonra kilo almasak nolur yaa hofff hergüzel şeyin hüsranlı sonu gibi :gitme: bu arada yani iki gündür çok dikkat etmedim açıkcası geçen hafta iyiydi ama kilo veremedim egzeersizde yaptım ama bu hafta farkedecek inşallah ama şu boğazımı tutabilirsem:bbo: aslında ideal kilomuza bir inebilsek böyle durumlarda abartmadan bir iki kilo bile alsam toparlarım diye düşünüyorum ama şimdi olmamalı yoksa motivasyon yerlerde oluyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?