Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim ya demek eşine dedin gardiyanım ol diye ben kimseye diyemedim maalesef o kadar utanıyorumki bir şey olacak sanki yiyince ayıplıyacaklar zannediyom ama fazla yemiyorum ya artık yeter diye bayadır oldu duymadım kaydirigubbakcemile3

allah uzun sağlıklı ömür versin canım. sen 70lerde sabitlenince ikinciyi düşünürsün bu sefer belki daha kolay olur.

ay benim 3.ay dönümü yemek içmek festivalim bana pahalıya maloldu:) hala atmaya çalışıyorum. hala çizelgedeki kiloya dönemedim:) bi de sporu çok artırdım şişti kaslar sanırım. ab rocketim geldi.sevdim ya baya zorluyor, callenetics öldürüyor bi de yürü allah yürü yok ben öldümlaelaelaelaelae

yenoşş yaa sende kaloriferli evdemisin ben hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum eve sende varmı memnunmusun bilmiyorumkismile daha aklıma başka soru gelirse böyle sıralayabilirmiyimsırnaşık şey
canım teyzemin kızı aldı 1 yaşında bebeği var onada dr önermişti çok memnun aldığı gün farketmiş çocuğun çok rahat uyuduğunu eskisi gibi uyanmadığını söylüyor

90 kilo üstü hamile kalırsanız 5. ayınızdaki haliniz kıslarr
teyzeleri sizlede paylaşayım dedimmm
kızzz bonus senin paçalı donuna sığarmıyım ki doğumdan sonraaaa[/QUOTE]
:roflol::roflol::roflol: bikini giycen kıs ne paçalı donu şaka bir yana hiçte abartılı bir görüntün yok dert etme kendine hayırlısıyla bir doğurda verirsin kilo da neymiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bende bende volkan konak hayranıyımboshayallersmileboshayallersmile
canımm çok geçmiş olsun hiçç korkma korkulacak birşey yok geçtiğimiz temmuz bende oldum ameliyat safra kesemi aldılar şimdi çok iyiyim şimdi kapalı ameliyat yapıyolar 3 ,4 delikle işi hallediyolar yerimsenibensengözlerimebaksanab

:roflol::roflol:

ay zaten yediğim yok. kenarınds bi ısırık alıyım diyom canım çekti diyom olmaz diyo -tatlicadiarzu-

günaydın kızlarrrrrrr tükkanı açtım nerdesiniz huusırnaşık şey hayırlı haftalar bol karlı buzzzz gibi bir istanbul sabahından günaydın herkese.... beni sorarsanız ölüyorum hastayım işe geldim ama izin alabilirsem kaçarım.... ctesi dr gittim bir poşet iğne ilaç verdi çok fena üşütmüşüm

Bana Gelen Bütün Yolar Kapalı mı?
Günlerden Pazar, her yanımızı kar kaplamış. Dışarı çıkılmıyor, beyaz bir engelimiz var. İstanbul üşüyor.

İçimi garip bir sıkıntı kapladı. Aslında en çok karı severim ama bu sefer durum farklı. Yar yolu gözlerken, kar ancak hasreti arttırıyor.

Pazar günü, herkes evinde, ailesiyle, sevgilisiyle oturuyor. Şarkıdaki gibi; bir ben uykusuz, bir ben huzursuz, bir ben çaresiz, bir ben sensiz…

Gelemezsin biliyorum, bana gelen bütün yollar kapalıdır. Biliyorum da, aklıma takılan şu; açık olsaydı gelecek miydin? Ne kadar çok bahanen var artık. Gelmesen de kusur bulunamaz.

İçim parçalanıyor yalnız geçirdiğim, o koyu ve soğuk gecelerde. Tenini, sesini, kokunu bile özlüyorum. Tuhaf değil mi? Herkesin farklı bir kokusu var. Yatağa, yorgana, yastığa sinecek kadar da güçlü üstelik.. O yüzden artık yatakta uyumuyorum. Salondaki koltuk daha konforlu değil ama en azından senin kokunu taşımıyor.

Geceleri kabuslar görüyorum. Hep sana bir şey oluyor. Başına kötü şeyler geliyor. Neden böyle rüyalar gördüğümü bulmaya çalışıyorum. Sanırım bana ihtiyacın olmasını diliyorum. Hastalansan kim bakar? Ben!

Yeni yılın yeni zamanlarındayız. Seneye nasıl girersen öyle geçermiş. Ben sensiz girdiğime göre…. Şimdi bütün yılı böyle hasretle mi geçireceğim? Olsun yakında doğum günüm var. Pastamı üflerken dilek tutarım. Elimde kalan son kozum bu. Kabul olursa ne ala!

Bazı şeyleri ne kadar çok istesek de, olmamasını nasıl yorumlamalıyız? Bizim için hayırlı değil mi? Daha kötü gelişecek olayların ön engeli mi? Evren hep bizim iyiliğimiz için mi çalışıyor?

Bu sorular insanın kafasını karıştırsa da, kalbe pek etkili olmuyor. Aslında iki çeşit insan var. Amerika’yı tekrar keşfetmeye ihtiyaç duymayan, büyük lafı dinleyen, daha önce aynı yoldan geçmişlerin öğütlerine kulak verenler var. Bir de, gidip duvara çarpmadan anlamayan, mutlaka kendi yaşayıp anlayan, acı çekmeden öğrenemeyenler var. Ben ikinci gruba dahilim.

İleride yaşayacağımız daha kötü şeyler olsa da, seni yaşamadan tüketemiyorum. Aklımın, kalbim üzerinde hükmü yok. Hatta çoğu zaman kalbim var da, aklım hükümsüz. Mantığı saymıyorum bile!Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Ben hep seni diliyorum. Dualarımı seninle yaşlanılacak bir yaşam için ediyorum. Sonunda ya duama cevap, ya belamı bulacağım. Yaşayıp göreceğiz ama kar şimdilik yüreğimi sakinleştirdi. Nasılsa bana gelen bütün yollar kapalıdır…
senağlamasenağlamasenağlama

Günaydın zarif hanımlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize...
Hüzün cüm geçmiş olsun canım hiç korkma Allah beterinden esirgesin.
Yağmur Gözlüm sanada geçmiş olsun canım.Havalar çok soğudu heryer bembeyaz.Allah yardımcımız olsun.

günaydın ablacımm çok teşekkür ederim o senin zarifliğin opuyorumnanaktan

slm kızlar
topikte in cin top oynuyor sanırım
topikimiznn civcivleride kartopuu
bizim buradada gece kar baya yagdı ama
şimdi hafif hafif erimeye başladı
ama baya soguk var

Oyyy geçmiş olsun..ığne ha..Nasıl becerdin o kadar kötüleşmeyi..

ış yerin soğukmu..?? Dikkat canım..Umarım izin alabilirsin..

Selam Arkadaşlar,

aranızda demek ki en kilolu yani şişko benim :)))

106,5 bugun ben red pepper'a zayıflama ilacına başladım daha önce bu red pepper kullanan var mı diye merak ediyorum...

Selam canım..ılk defa duyuyorum bu ilaç ismini..

slm kızlar
topikte in cin top oynuyor sanırım
topikimiznn civcivleride kartopuu
bizim buradada gece kar baya yagdı ama
şimdi hafif hafif erimeye başladı
ama baya soguk var

Ben buranın bu kadar soğuk olduğunu hatırlamıyorum fecii yani..birde bulunduğumuz yerin rüzgarı meşhurdur.. Nasııııl esiyo sesli sesli..

Klimanın hiiç bir faydası yok,kendi kendine üfleyip duruyor
..

Kömür sobanın yerinide hiç bişey tutmuyo valla..Yine şükür halimize Rusya ve Çinde gördünüzmü..?? bazı köylerde evler görünmüyo karlar kapatmış..Hava yoluyla erzak dağıtımı yapıyolarmış evleere....rrrrrrrrrr

hafta sonu ipin ucunu kaçıranlardanım cumartesi patronum saolsun yolladı öglende eve sorun olur gitmen erken çık dedi zemuszemus evde olunca dayanamıo insan bunu anladım allah evde durup diyet yapanlara yardım etsin valla bilmiyorumkismile gerçi elimden geldigi kadar tadımlık aldım herseyden ama genede yapmamam lazımdı

bu sabah bir yumurta biraz peynir bir bardak süt içdim

öglende bi avuç fındık
bi tabak patlıcan
bi kase yogurt
bi tabak salata yedim

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam hanımlar bugünkü kalvaltım
1 pak diet bisküvi ile kk kadar beyaz peynir 7 tane siyah zeytin 3 brd tek şekerli çay 1 tane salatalık ve birkaç catal yağda yumurta
yazması bile uzun sürdü kimbilir kac kalori bunlar
bu hafta hiç değilse 1 kg zayıflamayı umut ediyorum 3 haftadır tık yok çünkü bende bana ne oluyor anlamadım :1no2:

ahh ah bilmezmşiyim ne sıkı ntılar verdiğini anlık zevkleriimzin heryönden böylemeselef:gitme: bende zzaten o akdar yemek dürtüsüyle yazdıktan sonra çokk güzel başettim çok şükür en güzeli uyumaktı gittim yattım kaydirigubbakcemile3
canımcım geçmiş olsun ufak bi operasyon diyelim buna biz yaa zaten olmuşsundur artıkın geçmiş gitmiştirAllahın izniylen tekrar geçmiş olsunnnolumunekankayizsmile

hoşgeldinnn olumunekankayizsmile

zanımm gözlerimi kapattım gittim yattım ben en güzelini yaptım yanii bazen geliyorlar bana nerden geliyorlar bilmiyorum ama geliyorlar işte lmaz:
canım teyzemin kızı aldı 1 yaşında bebeği var onada dr önermişti çok memnun aldığı gün farketmiş çocuğun çok rahat uyuduğunu eskisi gibi uyanmadığını söylüyor
bu sabah elime ulaştı sipariş verdim netten geldi iki günde eve temiz bir hava getirdi gerçekten sabahtan beridir kullanıyorum bende çocuğun boğazı yumuşadı resmen benimde dilim damağım kurumadı bugün iyiki almışım dedim yani bugün ondanmıdır bilmem evin içinde uyuklamadığımıda farkettim :lepi:ben kaloriferle beraber bide ufo yakıyorum benim oturduğum yer biraz soğuk bebeme görede o uyuklatıyordu beni acayip bir sinirde yapıyor ama onsuzda üşür çocuk ben bile üşüyorum bazen ama bu güzel temiz bir hava yaptı bakalım eğer bu hafta böyle geçerse tam not bendenede :lepi:[/U]

üzülme duraklamaya girmişsin hatta çıkmak üzeresin gibime geldi veririsin bu hafta olmadı haftaya mutlakaolumunekankayizsmile

heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))

Yok artık..Oha falan oldum yani...akannehir

O zaman sana en gocumanından öpücük..:):)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yok artık..Oha falan oldum yani...akannehir

O zaman sana en gocumanından öpücük..:):)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy yenaa çok mutlu ettin beni:)) işte beklediğim tepki bu:) bi kaç kişiye söledim artık kıskandılar mı nedir "hımm iyi bakalım" falan diyolar yaa benim göbeğim çatladı normal dönem dersleri 6-7 tane olur bi kaç tane gene de kalır insan, şimdi 12 tane vermişim tepki yok:) bi annem sevindi işte. hemen şımardım bi de, bisiklet alın karne hediyesi diye:)) ödülle desteklemezseniz ikinci dönem çalışmam haa falan diyorum:)) bi de ben ezelden beri tembel olduğum için ailede büyük şaşkınlık yarattı bu durum. ay ezel demişken atv de hiç beğenmedim renkleri sesleri yaa! reklam bitti sanırım gidip bakıyım

heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis afferinn gııı tepriklerrrrrrrr kocamannnnnn kocamannn :lepi::lepi::lepi: eee sen tuttuğunu koparan bi kıssın sendende bu beklenirdi :1closedeyes:yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…