canım, ben de nasıl sabrediyorum bilemesin. misafirlerim var, daha doğrusu kardeşlerim geldi. gece gündüz kalorili şeyler tıkınıyolar kaarşımda. ama ben yemiyorum. çünkü yersem biliyorum ki o an yediklerimden aldığım mutluluk, mideme indikten sonra pişmanlığa ve üzüntüye dönüşücek. değmez yani. aslında yiyeceklerin bize verdiği mutluluk saniyeler sürerken, pişmanlık aylar yıllar sürüyor. ben 70 kiloyu görmeden yeme içme olayıma geri dönmemeyi düşünüyorum. 70 i gördükten sonra da herşeyden yeyip az yicem ve spora devam edicem. şu an diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum. haftada 3 gün de step- aerobik kursum var. eşimi de tembihledim gardiyan gibi başımda bekliyo yemiyim diye.
sağol canım. valla ben de bilmiyordum ilk doktordan duydum. taş kum neyse de çamurmuş benimkisi. kesin yediğim cipslerdendir. hamşileliğimde çok çektim ama dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. tabi ikinci hamilelik beni korkutuyor.
canım teyzemin kızı aldı 1 yaşında bebeği var onada dr önermişti çok memnun aldığı gün farketmiş çocuğun çok rahat uyuduğunu eskisi gibi uyanmadığını söylüyoryenoşş yaa sende kaloriferli evdemisin ben hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum eve sende varmı memnunmusun bilmiyorumkismile daha aklıma başka soru gelirse böyle sıralayabilirmiyimsırnaşık şey
QUOTE=nursena;11174247][URL=http://img35.imageshack.us/i/cimg0235i.jpg/][IMG=http://img35.imageshack.us/img35/1665/cimg0235i.th.jpg][/IMG][/URL]buda benim koca göbüşüm
bende bende volkan konak hayranıyımboshayallersmileboshayallersmileMutlu hafta sonları hepimize...
Kilo veremedim diye,çığrından çıkmış bir durumdayım..mafoldumben
Ama beni sevindiren bir haber, Volkan Konak show tv de program yapıcakmış..Pek bir sevindirik oldum...
Yanlış hatırlamıyosam beysuz ve tursaride seviyodu....
pregant bebişe mıncıklı öpücükler..:):)
canımm çok geçmiş olsun hiçç korkma korkulacak birşey yok geçtiğimiz temmuz bende oldum ameliyat safra kesemi aldılar şimdi çok iyiyim şimdi kapalı ameliyat yapıyolar 3 ,4 delikle işi hallediyolar yerimsenibensengözlerimebaksanabgünaydin arkadaslar, citolum dün kilo bildirimi yapamadim sabah mide siyaketiyle hastaneye gittim safra kesemde tas cikti acil ameliyat dedi dr, sok oldum . ben mide sanarken ne cikti. hemen hastaneye yatircaz dediler ben hemen istemedim pazar günü hastanaye yaticam ... reglimde var tartilmayi düüsnmüyorum...bana dua edin cok korkuyorum((
canım benim ya demek eşine dedin gardiyanım ol diye ben kimseye diyemedim maalesef o kadar utanıyorumki bir şey olacak sanki yiyince ayıplıyacaklar zannediyom ama fazla yemiyorum ya artık yeter diye bayadır oldu duymadım kaydirigubbakcemile3
canım benim ya demek eşine dedin gardiyanım ol diye ben kimseye diyemedim maalesef o kadar utanıyorumki bir şey olacak sanki yiyince ayıplıyacaklar zannediyom ama fazla yemiyorum ya artık yeter diye bayadır oldu duymadım kaydirigubbakcemile3
Günaydın zarif hanımlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize...
Hüzün cüm geçmiş olsun canım hiç korkma Allah beterinden esirgesin.
Yağmur Gözlüm sanada geçmiş olsun canım.Havalar çok soğudu heryer bembeyaz.Allah yardımcımız olsun.
günaydın kızlarrrrrrr tükkanı açtım nerdesiniz huusırnaşık şey hayırlı haftalar bol karlı buzzzz gibi bir istanbul sabahından günaydın herkese.... beni sorarsanız ölüyorum hastayım işe geldim ama izin alabilirsem kaçarım.... ctesi dr gittim bir poşet iğne ilaç verdi çok fena üşütmüşüm
Selam Arkadaşlar,
aranızda demek ki en kilolu yani şişko benim :)))
106,5 bugun ben red pepper'a zayıflama ilacına başladım daha önce bu red pepper kullanan var mı diye merak ediyorum...
slm kızlar
topikte in cin top oynuyor sanırım
topikimiznn civcivleride kartopuu
bizim buradada gece kar baya yagdı ama
şimdi hafif hafif erimeye başladı
ama baya soguk var
günaydın hanımlaar nasılsınız :)
yagmur gözlü yazı çok üzel okurken içime dokundu :gitme:
ahh ah bilmezmşiyim ne sıkı ntılar verdiğini anlık zevkleriimzin heryönden böylemeselef:gitme: bende zzaten o akdar yemek dürtüsüyle yazdıktan sonra çokk güzel başettim çok şükür en güzeli uyumaktı gittim yattım kaydirigubbakcemile3canım, ben de nasıl sabrediyorum bilemesin. misafirlerim var, daha doğrusu kardeşlerim geldi. gece gündüz kalorili şeyler tıkınıyolar kaarşımda. ama ben yemiyorum. çünkü yersem biliyorum ki o an yediklerimden aldığım mutluluk, mideme indikten sonra pişmanlığa ve üzüntüye dönüşücek. değmez yani. aslında yiyeceklerin bize verdiği mutluluk saniyeler sürerken, pişmanlık aylar yıllar sürüyor. ben 70 kiloyu görmeden yeme içme olayıma geri dönmemeyi düşünüyorum. 70 i gördükten sonra da herşeyden yeyip az yicem ve spora devam edicem. şu an diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum. haftada 3 gün de step- aerobik kursum var. eşimi de tembihledim gardiyan gibi başımda bekliyo yemiyim diye.
canımcım geçmiş olsun ufak bi operasyon diyelim buna biz yaa zaten olmuşsundur artıkın geçmiş gitmiştirAllahın izniylen tekrar geçmiş olsunnnolumunekankayizsmilecanim eger bünye bu tasi üretmisse artik üretecek demektir, buda tekrar tekrar ameliyat demek dedi dr, alinmasindada hic bir sakinca yokmus safra kesesi olmadanda sorunsuz yasabiliyormus insan.
saol canim. sanada cok gecmis olsun
elimde degil ilk defa ameliyat olucak .. narkozdan cok korkuyorum.. ama eskisi gibi öyle derin kesikler dikiz iz vs yokmus karin bölgesinden 3 delikle müdahele edilicek...
:gitme: citolcüm 1 bashekim ve 1 cerrah , ve birde ic hastaliklari uzmani bakti safra kesesi doluymus patlamasi halinde hayati tehlikem varmis.. birakmiyorlardi herseyi kabulleniyorum diye imza atip ciktim hastaneden ama yarin gidip teslim olcam:ecrin_bebek: ameliyattan baska bir tedvasi yokmus:gitme:
ha bu arada kilolu kisilerde , bayanlarda , ve internette yaptigim arastirmada düsük kalorili diyet sonucu olusabildigide yaziyor hadi buyrun burdan yakin kas yaparken gözmü cikardim ne bilmiyorumkismile aman dikkat edin kizlar... saka maka hepiniz hakkinizi helal edin:enbuyukkk:
öpüyorum hepicinizi
hoşgeldinnn olumunekankayizsmilekızlar günaydın benide aranıza aırmısınız bende katılmak istiyorum
7 ay önce oğlumu doğurdum zaten kiloluydum hamilelikte de 20 kg aldım hiç birini vereediğim gibi üstünede aldım tek başıma diyet girişimlerim hep snuçsuz kaldı burda berbaber bişeyler yapabiliriz belki
neslihan ben bu arada
zanımm gözlerimi kapattım gittim yattım ben en güzelini yaptım yanii bazen geliyorlar bana nerden geliyorlar bilmiyorum ama geliyorlar iştemaden suyu iç gözlerini kapa hayal kur zayıflama telkini etkili olabilir bendede aynı sorun vardı gerçi ben 4 senedir kilolarla vercem diye cebelleşiyorum ama depresyon tanısıyla bitiriyorum herşeyi yine depresyona girmişim ama atlattım allahtan ama tekrarlıyor işte benimkisi ödüm kopuyor yine olcak diye çok acı çekiyorum çünkü bende en büyük belirtisi nefes alamama veya verememe oluyor 2 ay sonunda atlattım çok şükür
bu sabah elime ulaştı sipariş verdim netten geldi iki günde eve temiz bir hava getirdi gerçekten sabahtan beridir kullanıyorum bende çocuğun boğazı yumuşadı resmen benimde dilim damağım kurumadı bugün iyiki almışım dedim yani bugün ondanmıdır bilmem evin içinde uyuklamadığımıda farkettim :lepi:ben kaloriferle beraber bide ufo yakıyorum benim oturduğum yer biraz soğuk bebeme görede o uyuklatıyordu beni acayip bir sinirde yapıyor ama onsuzda üşür çocuk ben bile üşüyorum bazen ama bu güzel temiz bir hava yaptı bakalım eğer bu hafta böyle geçerse tam not bendenede :lepi:[/U]canım teyzemin kızı aldı 1 yaşında bebeği var onada dr önermişti çok memnun aldığı gün farketmiş çocuğun çok rahat uyuduğunu eskisi gibi uyanmadığını söylüyor
selam hanımlar bugünkü kalvaltım
1 pak diet bisküvi ile kk kadar beyaz peynir 7 tane siyah zeytin 3 brd tek şekerli çay 1 tane salatalık ve birkaç catal yağda yumurta
yazması bile uzun sürdü kimbilir kac kalori bunlar
bu hafta hiç değilse 1 kg zayıflamayı umut ediyorum 3 haftadır tık yok çünkü bende bana ne oluyor anlamadım :1no2:
heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))
Yok artık..Oha falan oldum yani...akannehir
O zaman sana en gocumanından öpücük..:):)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?