Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))

mutlaka kısmanmışlardırkaydirigubbakcemile3 ben sana yollim bisikletini üç tekerlekliydi demeee kaydirigubbakcemile3evett yaa ezel gerçekten sanki yakışmamış atv ye :dilcikar:

ızlemedim ezeli,Onun yerine cnbc de sinema vardı,onu izledik beyimle..:):)

Çok güzeldi film.. Tadı damağımda kaldı..Biliyosunuz 15 yıl önce bugün ben gelinlikleydim..36-38 beden arası birşeydim..

Nefis yemekler yaptım bi güzel yedik..Bugün için planımız dışarı çıkmaktı uzun zamandır hiç başbaşa bir yere gitmedik..Ama hava o kadar soğukki çok üşendik doğrusu..
hatta eşim sahlep içmeye gidelim istersen dedi..Ben ııh boşver borcun olsun dedim..:):)

Bu arada eşimin romantikliğine dikkat..teklifi sadece sahlep içmek..hey Allahım ya..:roflol:

dilencii,hakikaten bravo sana..Demekki sende zeki tembellerdensin..
yerimseniben

Son düzenleme:
heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Tebrik ediyorum canım benim opuyorumnanaktan kıskananlar çatlasın :dilcikar:

ben aksam ablam kardeslerm bide arkadasımı aldım sokaga kar oynamaya çıkdık :roflol: ay 1 saat durduk ama ne güzel eglendik kardan adama niyetlendik ama yapamadık karlar toparlanmıoki toptop olmuolar boshayallersmile aksam sporumu kardopu oynayarak yapdım sayılırmı

ezelide izleyemedim kar oynama sevdasına :

dün aksam bi tabak şehriye çorbası içdim boshayallersmile gündüz yediklerimi yazmısdım zaten

Son düzenleme:
canım merhaba sana ozelden yazacaktım beceremedım senı takıp edıyorum
her verdıgın kıloda cokta mutlu olyorum bende ıkı haftadır ıyıyım kılo verıyorum
enerjımde ıyı ınsaallah hepımız emeklerımızın karsılıgını alırız

mutlaka kısmanmışlardırkaydirigubbakcemile3 ben sana yollim bisikletini üç tekerlekliydi demeee kaydirigubbakcemile3evett yaa ezel gerçekten sanki yakışmamış atv ye :dilcikar:
sağol tursari ay bi hoşuma gidiyo ki bu laflar:)) başarmanın da zevki varmış ya hu ben tembellikten başka zevk bilmediğim içinsalakcinni bisikletim üç tekerli olsun kırmızı sepeti olsun ohh kırda bayırda geziyim çiçek topliyimboshayallersmile
yok bee zeki olsam buralarda ne işim vardı nefret ettiğim bölümde vs. heba ettim valla yıllarımı. çok tebrik ederim yenacım. sahlebin nesini beğenmedin diye de sorarım sana:) sıcak sıcak sohbet ederdiniz. :asigim:

sağol caprice hııh çatlasınlar tabii lülülülülülü ay şu kar mevzusunu çok istiyorum ben de istanbula gidesim geliyo valla.

zayıf kardan adamlar yapıp dilek dileyin. 36 beden olsun:))

Son düzenleme:
slm bacılarım
benimde annem burda oldugu için fazla pc ye geçemiyorum
onunla ilgilenmem lazım yoksa hemen başlıyor söylenmeye
bugun bakıl yedim gölende ama baya yedim şiştimm off
ew kalabalık olunca bide regl olunca iştah yerindee
yazamasamda takipteyim

sağol caprice hııh çatlasınlar tabii lülülülülülü ay şu kar mevzusunu çok istiyorum ben de istanbula gidesim geliyo valla.

zayıf kardan adamlar yapıp dilek dileyin. 36 beden olsun:))

haha ay karlar bi top top olmadıki olsalar dimdik duran 36 beden kardan kadınlar yapcakdım ama olmadı işte ama kilolu olmanın avantajını yasadım aksam beni kara yatıramadılar ben bütün çirozları yerlere serdim :sm_cool: :sm_cool:

hangi bölümde okuosun sen canım :hulya: offfff sen gelene kadar kar fln kalmıcak ortalıkta :teselli:

arkadaşlar merhaba ben 10 gün önce 93.7 idim bu sırada soğan kürü yaptım ve şimdi 91.8 im.soğan kürü ise şöyle sabah akşam yemeklerden önce bir soğanı dörde bölüp yarım litre suda kaynatıp beş dk demliyosunuz.suyunun içine biraz limon sıkıp ılık olarak tüketiyorsunuz.soğan suyunu içtikten en az 10 dk bekleyip yemek yiyorsunuz.şunu da ekleyim idrarınızdaki yağları görünce şok olacaksınız :):lepi:

hmm hızlı verilen kilolar çabuk alınıyor ama ya bu tür kürler saglıklımı ki iki katı olarak geeri almak var ucunda insallah basarılı olursun bidaha geri almazsın. olumunekankayizsmile

merhaba kızlar
ben yaz bası 97 kiloydum suan 86 en azından evdeki tartı onu gösteriyo.
iki hafta kendimi kastım 2 kilo verdim sonra diyetisyene gittim bir ay 5,5 civarıda öyle verdim.sonra bisey yapmadanda gitti 3-4 kilo 86 altıyım.
buarada acayip inceldim tabi.ama o zaman acayip kendimi kasmıstım konstre olmustum şimdi olamıyom.65-70 olmak istiyom etim cok sıkı sarkma felan yok fizigimde abartı degil orantılı yağlarımın dağılımı kötü bi görüntüye sahip degilim.
ama şmdi konstre olmaıyom
keten tohumlu yeşil cayı denicem bu arada birazda spor ve diyet yapmayı düşünüyorum ama destege ihtiyacaım varrr

Kısa sürede iyi kilo vermişsiniz..

ıdrarda yağ olduğunu nasıl anlıyosunuz,onu anlamadım..
fisfisfis

Hoşgeldin,a.s.

Hedef kilona pekde bişey kalmamış..Bizde ite kaka yapıyoruz bişeyler..:)

günaydııınnnn bacılarımm... opuyorumnanaktan

kısa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim efenimolumunekankayizsmile

tostumu evde unutmuşum bugün :1no2: yarımdan biraz az poğaça yedim bide 3 tane şu parmak galetalardan şimdi de çayımı içiyorum :hulya:

kilo verenleri tebrik ederimmmopuyorumnanaktan 3 şubat'ı merakla bekliyorum bende hala tartılmadım değişiklik hissediyorum ama kaydirigubbakcemile2 artık 100 ün altına düşmüş olayım yaa lütfeennnn :Saruboceq::Saruboceq:

yaa bu arada dün öğle yemeğinde patates yemeği vardı güya patates yasak diye yemedim sonra gözüm döndü 5 tane koca koca çikolata yedim çokonat çikolatalı gofret cocostar flan gibi bide kafamçokkarıştı ya ilk defa böyle oldum gözüm döndü diyet yapmıyoken bile yiyemem o kadar ama bi yedim bi yedim şeker komasına giriyodumkafamçokkarıştı güya patates yemedik kar ettik peeeeehhhh!!klava:klava:

gunaydın kızlar.bırkac gundur sıteye gırmedım ama yazılarıokudum yenı arkadaslar hosgelmıs.kılo verenlerıde tebrık ederım.benım ıyıce moralım bozuldu kızlar kılo veremıyorum..cherry canım insallah 100 un altına ınmıssındır.:Saruboceq:guzel haberlerını beklıyorum tatlım.alkisalkisalkis

ayy inşallah bacımmm hayırlısıyla düşeyim de haberleri koşa koşa veririm zaten kaydirigubbakcemile3

moralini bozma bende uzun süredir veremiyorum ama gitcek inşallah kaçarı yok:lepi:
5 çikolata yedikten sonra bunu söylemem biraz garip mi oldu ne:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…