heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))
ayyy yenaa çok mutlu ettin beni:)) işte beklediğim tepki bu:) bi kaç kişiye söledim artık kıskandılar mı nedir "hımm iyi bakalım" falan diyolar yaa benim göbeğim çatladı normal dönem dersleri 6-7 tane olur bi kaç tane gene de kalır insan, şimdi 12 tane vermişim tepki yok:) bi annem sevindi işte. hemen şımardım bi de, bisiklet alın karne hediyesi diye:)) ödülle desteklemezseniz ikinci dönem çalışmam haa falan diyorum:)) bi de ben ezelden beri tembel olduğum için ailede büyük şaşkınlık yarattı bu durum. ay ezel demişken atv de hiç beğenmedim renkleri sesleri yaa! reklam bitti sanırım gidip bakıyım
ayyy yenaa çok mutlu ettin beni:)) işte beklediğim tepki bu:) bi kaç kişiye söledim artık kıskandılar mı nedir "hımm iyi bakalım" falan diyolar yaa benim göbeğim çatladı normal dönem dersleri 6-7 tane olur bi kaç tane gene de kalır insan, şimdi 12 tane vermişim tepki yok:) bi annem sevindi işte. hemen şımardım bi de, bisiklet alın karne hediyesi diye:)) ödülle desteklemezseniz ikinci dönem çalışmam haa falan diyorum:)) bi de ben ezelden beri tembel olduğum için ailede büyük şaşkınlık yarattı bu durum. ay ezel demişken atv de hiç beğenmedim renkleri sesleri yaa! reklam bitti sanırım gidip bakıyım
heyooooooooo 12 dersi firesiz verdim çalsın davullarr!! :)))
canım merhaba sana ozelden yazacaktım beceremedım senı takıp edıyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Tebrik ediyorum canım benim opuyorumnanaktan kıskananlar çatlasın :dilcikar:
ben aksam ablam kardeslerm bide arkadasımı aldım sokaga kar oynamaya çıkdık :roflol: ay 1 saat durduk ama ne güzel eglendik kardan adama niyetlendik ama yapamadık karlar toparlanmıoki toptop olmuolar boshayallersmile aksam sporumu kardopu oynayarak yapdım sayılırmı
ezelide izleyemedim kar oynama sevdasına :
dün aksam bi tabak şehriye çorbası içdim boshayallersmile gündüz yediklerimi yazmısdım zaten
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis afferinn gııı tepriklerrrrrrrr kocamannnnnn kocamannn :lepi::lepi::lepi: eee sen tuttuğunu koparan bi kıssın sendende bu beklenirdi :1closedeyes:yerimseniben
sağol tursari ay bi hoşuma gidiyo ki bu laflar:)) başarmanın da zevki varmış ya hu ben tembellikten başka zevk bilmediğim içinsalakcinni bisikletim üç tekerli olsun kırmızı sepeti olsun ohh kırda bayırda geziyim çiçek topliyimboshayallersmilemutlaka kısmanmışlardırkaydirigubbakcemile3 ben sana yollim bisikletini üç tekerlekliydi demeee kaydirigubbakcemile3evett yaa ezel gerçekten sanki yakışmamış atv ye :dilcikar:
yok bee zeki olsam buralarda ne işim vardı nefret ettiğim bölümde vs. heba ettim valla yıllarımı. çok tebrik ederim yenacım. sahlebin nesini beğenmedin diye de sorarım sana:) sıcak sıcak sohbet ederdiniz. :asigim:ızlemedim ezeli,Onun yerine cnbc de sinema vardı,onu izledik beyimle..:):)
Çok güzeldi film.. Tadı damağımda kaldı..Biliyosunuz 15 yıl önce bugün ben gelinlikleydim..36-38 beden arası birşeydim..
Nefis yemekler yaptım bi güzel yedik..Bugün için planımız dışarı çıkmaktı uzun zamandır hiç başbaşa bir yere gitmedik..Ama hava o kadar soğukki çok üşendik doğrusu..
hatta eşim sahlep içmeye gidelim istersen dedi..Ben ııh boşver borcun olsun dedim..:):)
Bu arada eşimin romantikliğine dikkat..teklifi sadece sahlep içmek..hey Allahım ya..:roflol:
dilencii,hakikaten bravo sana..Demekki sende zeki tembellerdensin..yerimseniben
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Tebrik ediyorum canım benim opuyorumnanaktan kıskananlar çatlasın :dilcikar:
ben aksam ablam kardeslerm bide arkadasımı aldım sokaga kar oynamaya çıkdık :roflol: ay 1 saat durduk ama ne güzel eglendik kardan adama niyetlendik ama yapamadık karlar toparlanmıoki toptop olmuolar boshayallersmile aksam sporumu kardopu oynayarak yapdım sayılırmı
ezelide izleyemedim kar oynama sevdasına :
dün aksam bi tabak şehriye çorbası içdim boshayallersmile gündüz yediklerimi yazmısdım zaten
sağol caprice hııh çatlasınlar tabii lülülülülülü ay şu kar mevzusunu çok istiyorum ben de istanbula gidesim geliyo valla.
zayıf kardan adamlar yapıp dilek dileyin. 36 beden olsun:))
slm caprııse nasılsın canım
arkadaşlar merhaba ben 10 gün önce 93.7 idim bu sırada soğan kürü yaptım ve şimdi 91.8 im.soğan kürü ise şöyle sabah akşam yemeklerden önce bir soğanı dörde bölüp yarım litre suda kaynatıp beş dk demliyosunuz.suyunun içine biraz limon sıkıp ılık olarak tüketiyorsunuz.soğan suyunu içtikten en az 10 dk bekleyip yemek yiyorsunuz.şunu da ekleyim idrarınızdaki yağları görünce şok olacaksınız :):lepi:
arkadaşlar merhaba ben 10 gün önce 93.7 idim bu sırada soğan kürü yaptım ve şimdi 91.8 im.soğan kürü ise şöyle sabah akşam yemeklerden önce bir soğanı dörde bölüp yarım litre suda kaynatıp beş dk demliyosunuz.suyunun içine biraz limon sıkıp ılık olarak tüketiyorsunuz.soğan suyunu içtikten en az 10 dk bekleyip yemek yiyorsunuz.şunu da ekleyim idrarınızdaki yağları görünce şok olacaksınız :):lepi:
merhaba kızlar
ben yaz bası 97 kiloydum suan 86 en azından evdeki tartı onu gösteriyo.
iki hafta kendimi kastım 2 kilo verdim sonra diyetisyene gittim bir ay 5,5 civarıda öyle verdim.sonra bisey yapmadanda gitti 3-4 kilo 86 altıyım.
buarada acayip inceldim tabi.ama o zaman acayip kendimi kasmıstım konstre olmustum şimdi olamıyom.65-70 olmak istiyom etim cok sıkı sarkma felan yok fizigimde abartı degil orantılı yağlarımın dağılımı kötü bi görüntüye sahip degilim.
ama şmdi konstre olmaıyom
keten tohumlu yeşil cayı denicem bu arada birazda spor ve diyet yapmayı düşünüyorum ama destege ihtiyacaım varrr
gunaydın kızlar.bırkac gundur sıteye gırmedım ama yazılarıokudum yenı arkadaslar hosgelmıs.kılo verenlerıde tebrık ederım.benım ıyıce moralım bozuldu kızlar kılo veremıyorum..cherry canım insallah 100 un altına ınmıssındır.:Saruboceq:guzel haberlerını beklıyorum tatlım.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?