selam
elma sirkesini duydunuzmu kızlar bende onu yapıyorum ama 1 ay oldu pek anlıyamadım sanki bir kilo falan verdim neden veremiyorum midemi mahfedecem diye korkuyorum aranızda yapan varmı elma sirkesini
ciddimisin
elma sirkesi göbek eritiyorsa çok sevindim benim her yerim çok zayıf gibiyim ama bir göbek var dokuz ay hamile gibi neden anlamıyorum safra kesesi ameeliyatı oldum karnı şişirip yapıyorlar ya hani yeni yöntemde ve sanki karnım daha da bir büyüdü ve öylece kaldı
canım ben bu elma sirkesini çok okudum aç karnına bir çay kaşığı bal ve bir yemek kaşığı sirke diye yazmışlar benim mide zaten hasta onun için ben mide hapımı lansör ü içiyorum ondan sonru sirkeyi içiyorum sakın öyle korumasız mideye içmeyin bakalım azimle içecem bir ay oldu
anaaaaamm ben acayip gaza geldim şu callanetics'e başlıcamm inşallah :teytey::teytey:
sabahtan beri okuyorum sonuçları süper yaa ayy hadi inşallah kaydirigubbakcemile2
ya bu arada dikkatimi çeken bişi var bu kol sarkmasına çözüm yok mu nedir callanetics yapanlarda bile olmuş kollar sarkmış hep :1no2: huuuuf tek çözüm ameliyat mıdır nedir :uhm:
dilenci bacım hangisini yapıyosanız siz bana da link atar mısınız özelden? katılayım bende size :)
herkese günaydınn;
nerelerdesiniz bayanlar??? bir kaç gündür pek ses seda yok sizlerde???
olaya fransız kaldım one one akannehir banada anlat bakembende link isterim kaydirigubbakcemile3
şekerim pilates gibi bişi sanırım ama süper 21 günde acayip sıkılaştırıyomuş flan hatta diyo ki hiç kilo vermeden 2 beden incelebilirsiniz kaydirigubbakcemile2 tabi kilo da vercez bizolumunekankayizsmile ama çok zormuş du bakalım bi link atsınlar da hangisini yapıyolarsa bikaç video var çünkü başlayalım hep beraber birbirimizi gaza getiririzkaydirigubbakcemile5
hatta dur bi link atayım da gör süper süperzemuszemus
CALLANETICS BEFORE & AFTER PHOTOS - Low Carb Friends
ayyyyyyy 2 beden mi 21 gündemi kaydirigubbakcemile3 tamamdır bende baslıyorum demekki bu şeye sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: bi inceleyim bakem neymmiş bu sositososito sositososito
namemm günaydın canım evet ya bu aralar çok boş buralar kimseler yok mafoldumben mafoldumben
yok 21 günde 2 beden mi onu bilmiyorum da işte o derece sıkılaştırıyomuş diyolar kaydirigubbakcemile3
ama 21 güne tamamlayan çok az kafamçokkarıştı
ayy ingilizce ya o site bişe anlamadım kiya bi beden de incelsem yeter bana canım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile ayda bi beden incelmede hiç fena olmaz hani aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ayy ingilizce ya o site bişe anlamadım kiya bi beden de incelsem yeter bana canım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile ayda bi beden incelmede hiç fena olmaz hani aklinialirimsmile aklinialirimsmile
caprıse doktor boyle seylere ızın vermıyor senın kalorı yakmaman lazım
kalorıler yaglarını yakmalı sen zaten sıkılasacaksın kılo verdıkce
sımsıkı ıncelmıs olacaksın zaten bu tedavı yontemının en guzel yanı
kuculerek zayıflamak bak ben 15 kılo verdım 25 kılo vermısım
gıbı duruyor
günaydın fıstıklar 2 gündür hastaydım yokluğum pek farkedilmemiş :gitme:
caprıse doktor boyle seylere ızın vermıyor senın kalorı yakmaman lazım
kalorıler yaglarını yakmalı sen zaten sıkılasacaksın kılo verdıkce
sımsıkı ıncelmıs olacaksın zaten bu tedavı yontemının en guzel yanı
kuculerek zayıflamak bak ben 15 kılo verdım 25 kılo vermısım
gıbı duruyor
günaydın fıstıklar 2 gündür hastaydım yokluğum pek farkedilmemiş :gitme:
ne tedavisi bu acaba?:uhm:
günaydııınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun... iyileştin inşallah?
tatlım karboksipunktur tedavisi yerimseniben bayramdan sonra baslamısdım çok iyi gidiyor çok sükür inceliyorum hemde hiç aç kalmıyorum yediklerimi yazıyorum görüyosun tıka basada yiyorum ögle yemekleri et agırlıklı oluyor et yiyemezsem fındık yiyorum ama ben genelde her ögle yemeginde fındık yiyorum aksam daha çok çorba yada sebze yemegi yiyorum kahvaltıda zaten hersey serbes öyle bişey işte :)))) olumunekankayizsmile
Gunaydınnn hatun kişilerrr :)))
Karlı bir İstanbul dan hepinize sevgiler falan filan -tatlicadiarzu- ( karlar erimeye başladı valla inanmayın bağa :roflol: )
Giremiyorum kusuruma bakmaıyın emi örtmen eşi olduğum içün tatil süresince sadece çocuk değil kocada evde -tatlicadiarzu-
Cuma gününden beri at gibi yürüyorum ama bi o kadarda yiyorum ( frambuzlı pasta, kestane şekeri, kestane kebap ve bilimum kuruyemiş alsanaalsanasmile)
Ya ama napim yaaa hak verin bana kırk yılın başı eşimle arayı düzelticez çay ısmarlıyo yanına pasta alıyo bende yemicem mi diyim adama -tatlicadiarzu- heç sevmem hayır demeyi :roflol:
:kedi: Ama valla çok yürüdüm o kadar yürüdümki ne kadar olduğunu ben bile hatırlamıyorum...:roflol:
Az bi vakit buldum girim didim cuma günü giremezsem nurla haber göndertirim aklinialirimsmile
Veremedimde bari almasam dimi sempatiksalakcinni ( ay bu ne güzel bişeyy )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?