Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bonusum canım çok sevindim kocacığınla arayı düzeltmişin boşver azcık keyfini çıkar çitolüm izinli saysın seni

Son düzenleme:

hoşş geldin canım oh oh afiyet bal seker olsun yediklerin yürümeyle erimiştir ya olumunekankayizsmile eşinle iyi olda kilo geli versin iki haftacık nolcak sanki tatilden sonra devam edersin aynı hızla diyete olumunekankayizsmile

Fark Etmeden Kalori Alırsınız!

Bazen salatanın sosuna eklenen bir kaşık mayonez, bazen yemeğe lezzet katsın diye eklenen bir parça tereyağı, aslında kalorinin alındığı ayrıntılardır.

Detayları ihmal etmeye başladığınızda, diyetinizin de faydasını görmezsiniz. Diyet listelerinde yazan kibrit kutusu peynir, ızgara tavuk gibi ana öğünlere uyarken, dikkat noktalarını kaçırırsanız, kilo vermeniz yavaşlar.

Mesela diyet listenizde balık varsa, siz palamut mu, lüfer mi yiyorsunuz? Aralarında fark olmadığını düşünüyorsanız, yanılırsınız. 50 kalorilik bir fark var. Bu da bir dilim kepek ekmeğine eş değer. Ayrıntılar, diyetinizi bozmanıza, kilo vermenizin aksamasına ve bu yüzden moral bozukluğu yaşamanıza sebep olur.

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Biraz da kahvaltı keyfi sevenlerdenseniz, diyet yaparken biraz kendinize iltimas geçiyor olabilirsiniz. Keyifli yapacağınız o kahvaltılarda, yine detaylara dikkat etmeniz gerekir. Omletin içine kaşar peynir yerine, yağsız beyaz peynir koyun. Bu size 160 kalori kazandırır. Salam yerine jambon tercih ederek, 160 kalori daha elde etmiş olursunuz.

Diyet listelerinde sıklıkla balık karşınıza çıkacaktır. Denizden ne çıksa yiyemezsiniz çünkü bu diyetinizi yavaşlatır. Palamut, lüfer ve levreğe oranla 60 kalori fazla olduğundan, palamut yemezseniz, bu kaloriler artı hanenize yazılmış olacaktır.

Tavuk, sağlıklı ve ucuz bir besindir. Diyet yapan ve yapmayan çok kişinin mutfağında sıklıkla pişer. Üstelik pratik bir yemek olduğu için, özellikle yoğun tempodaki bireylerin tercihleri arasındadır. Tavuk pişirirken, but kısmı yerine, göğüs kısmını tercihe derseniz. Buradan da kalori kazancınız olacaktır.

Salata, diyetlerin olmazsa olmaz yemeğidir. Vücudun ihtiyacı olan önemli vitamin ve mineralleri içerdiğinden, tüm diyet listelerinde yer alır. Eğer sürekli salata yiyor ancak kilo veremiyorsanız, salataya eklediğiniz soslara biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Salata sosuna eklediğiniz o bir tatlı kaşığı mayonez, tam 38 kaloridir. Sadece mayonezden vazgeçince bile, 38 fazla kaloriden kurtulmuş olursunuz. Mayonez yerine, 2 kalorilik sirke kullanabilirsiniz.

Diyet sırasında canınız elbette tatlı isteyebilir. En masum tatlı olarak dondurmayı seçerseniz, burada da çeşidine özen göstermeniz gerekiyor. Kaymaklı dondurma yerine meyveli dondurmayı tercih etmelisiniz. 100 gram kaymaklı dondurma 220 kaloridir. 100 gram meyveli dondurma ise, 160 kaloriye denk geliyor. Bu sayede 60 kalori daha kazanç hanenize yazılmış oluyor.
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

yaaaa canım acayip tatlı istiyoo uuuuufff dayanamıcamm sanırımmmmafoldumben

ayy ben fıstıklı çikolata yemek üzereyim biri bana dur desiiinnnnneyvahedigeldismilecokacimcoook:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenklava:

ayy ben fıstıklı çikolata yemek üzereyim biri bana dur desiiinnnnneyvahedigeldismilecokacimcoook:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenklava:

cheryyy bırak o çikolatayı çabuk klava: klava: surda suata kaç gün kaldı doktora rezilmi olmak istiosun hanni sana dcekdi waauuuw bu kiloyu nası verdin hemde yaglardan nolur yalvarırım yöntemi banada söylede hastalarıma uygulayım die dicekdi noldu unuttunmu kötükedihüso klava: klava: bırakdınmı

Paylaşalımmı hıı,aklinialirimsmile:roflol::roflol:

Ayyy çok severim bende..
delikafadulden

Aaaakedeşler,ben yine regl olmadım ufffff..

Davul misali bir durumdayım..

Bu Olay tabi çok yüksek olan duygu durumumuda yerle bir ediyo..yerimseniben

Sonra ne oluyo..?? saçmalıyorum yeme konusunda..Canımı çok sıkıyo,doktora gitme cesaretini bi toplasam..Ama korkuyorumda sanki kötü bişey olucakmış yada duyucakmışım gibi bi hisse kapılıyorum..Utanması cabası tabii..

Paylaşalımmı hıı,aklinialirimsmile:roflol::roflol:

Ayyy çok severim bende..
delikafadulden

YEDİMMMMMMmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben FISTIKLI ÇİKOLATA 227 KALORİCİK..!! YANINDA NESCAFE NEİDÜÜÜ BELİRSİZ, BIRAKTIĞI PİŞMANLIK PAHA BİÇİLEMEZ... klava:mafoldumbenmafoldumben

ya ihmal etme git. bişi çıkmaz Allahın izniyle içini rahatlatmış olursun hem de...olumunekankayizsmile

canım doktor yemeklerden sonra hafıf yuruyuslerden baska
spora ızın vermıyor oda emılım ıcın yedıklerımızı enerjıye cevırsın dıye
spor kalorılerı yakıyor yagları ne yakacak sen genede sor
canan dıye 20 kılo veren arkadas vardı ınanmıyacaksın ama manken gıbı
oldu onunla konusmustum ılk basta dr soylemeden spor kulubune yazıldım dedı
sonra dr ogrenınce ıptal ettırmıs

ama böyle bi problemin varsa gidmelisn utanma cesaretini topla çal doktorun kapısını yada biri tutsun kolundan seni götürsün doktora kaydirigubbakcemile

hmmm ya yemeklerden sora hafif yürüyüsümü zaten yapıorum ama aksam yemeginden sonra yürüyüs imkanı olmuyor onun yerinede kosu yapar gibi zıplasıyorum ewde bi zararı olucagını sanmam okadarının ki birde migdem rahatlayınca bırakıyorum zaten.

canım ihmal etme lütfen kötü bişey çıkacağını sanmıyorum asıl sen böyle ihmal ettikçe kötü olacakolumunekankayizsmile

:mymeka::mymeka::mymeka:

Bende diyet egzersizle desteklenirse iyi sonuç alınır diye biliyorum..

Zaten hiçbirimizin yaptığı spor diil,olamazda..

Çünkü tek başına aç kalarak,yada tek başına egsresiz yaparak sadece kilomuzu koruruz..

Ben demiyorum uzmanların söyledikleri bunlar..
yerimseniben

evet canım. benim safra kesem çamur dolu. ve hipotiroit var. bu yüzden hamileliğimde 9 ay kustum

sevgili arkadasım gecmişi cok takıp edemedım ama anladıgım kadarıyle safra kesesınde çamur oldugunu bahsetmıssın... benımde su an 10 ayını doldurmus bır oglum var hamılelıgım benımde bulantılarla gectı ....sonra asırı sırt bel agrıları son zamanlarda bulantılar dr gıt gel acıllere tasın en sonunda patlama asamasındayken acıl amelıyata alınarak safra kesem alındı safra kesesınde çamur varmıs ıltıhap yapmıs ve acılen amelıyat olmasaydım patlama asamasında hayatı tehlıkedeymısım dahılıyeyey kontrole gıttım kendımı amelıyat masasında buldum psokolojım alt ust oldu...karnımda üç delikle uyandım...su an bedenen toparlandım ama ruhen cok ıyı degılım durup durup aglıyorum kafam karısıkmutsuzum....amelıyat dedılerse erteleme heen ol hayatı tehlıkesı var bunun...
diger tüm arkdaslarıma selamlar cok gıremıyorum hayattan kopmus durumdayım depresyondayım kızlar bana yardım edın hayat bom boşşş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…