Gunaydınnn hatun kişilerrr :)))
Karlı bir İstanbul dan hepinize sevgiler falan filan -tatlicadiarzu- ( karlar erimeye başladı valla inanmayın bağa :roflol: )
Giremiyorum kusuruma bakmaıyın emi örtmen eşi olduğum içün tatil süresince sadece çocuk değil kocada evde -tatlicadiarzu-
Cuma gününden beri at gibi yürüyorum ama bi o kadarda yiyorum ( frambuzlı pasta, kestane şekeri, kestane kebap ve bilimum kuruyemiş alsanaalsanasmile)
Ya ama napim yaaa hak verin bana kırk yılın başı eşimle arayı düzelticez çay ısmarlıyo yanına pasta alıyo bende yemicem mi diyim adama -tatlicadiarzu- heç sevmem hayır demeyi :roflol:
:kedi: Ama valla çok yürüdüm o kadar yürüdümki ne kadar olduğunu ben bile hatırlamıyorum...:roflol:
Az bi vakit buldum girim didim cuma günü giremezsem nurla haber göndertirim aklinialirimsmile
Veremedimde bari almasam dimi sempatiksalakcinni ( ay bu ne güzel bişeyy )
günaydın fıstıklar 2 gündür hastaydım yokluğum pek farkedilmemiş :gitme:
günaydın fıstıklar 2 gündür hastaydım yokluğum pek farkedilmemiş :gitme:
ayy ben fıstıklı çikolata yemek üzereyim biri bana dur desiiinnnnneyvahedigeldismilecokacimcoook:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenklava:
ayy ben fıstıklı çikolata yemek üzereyim biri bana dur desiiinnnnneyvahedigeldismilecokacimcoook:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenklava:
cheryyy bırak o çikolatayı çabukklava: klava: surda suata kaç gün kaldı doktora rezilmi olmak istiosun hanni sana dcekdi waauuuw bu kiloyu nası verdin hemde yaglardan nolur yalvarırım yöntemi banada söylede hastalarıma uygulayım die dicekdi noldu unuttunmu kötükedihüso klava: klava: bırakdınmı
Paylaşalımmı hıı,aklinialirimsmile:roflol::roflol:
Ayyy çok severim bende..delikafadulden
Aaaakedeşler,ben yine regl olmadım ufffff..
Davul misali bir durumdayım..
Bu Olay tabi çok yüksek olan duygu durumumuda yerle bir ediyo..yerimseniben
Sonra ne oluyo..?? saçmalıyorum yeme konusunda..Canımı çok sıkıyo,doktora gitme cesaretini bi toplasam..Ama korkuyorumda sanki kötü bişey olucakmış yada duyucakmışım gibi bi hisse kapılıyorum..Utanması cabası tabii..
canım doktor yemeklerden sonra hafıf yuruyuslerden baskaya canım ama bu spor deilmi boshayallersmile sporun ne gibi bi zararı ola bilir ki yani ben spor diye ilgileniyorum bu seyle fazla spor yapmanın bi zararı olurmu sence ? yarın doktor günüm bir sorarım doktorada zaten ben aksamları kendi çapımda spor yapıyorum on onbes dakka kaydirigubbakcemile2 ama sıkılasarak küçüldügüm çok dogru göbegim yukarı çekiliyor artık sarkmıyor en güzel yanıda bu sanırım bu tedavinin sarkmıyorum
Aaaakedeşler,ben yine regl olmadım ufffff..
Sonra ne oluyo..?? saçmalıyorum yeme konusunda..Canımı çok sıkıyo,doktora gitme cesaretini bi toplasam..Ama korkuyorumda sanki kötü bişey olucakmış yada duyucakmışım gibi bi hisse kapılıyorum..Utanması cabası tabii..
canım doktor yemeklerden sonra hafıf yuruyuslerden baska
spora ızın vermıyor oda emılım ıcın yedıklerımızı enerjıye cevırsın dıye
spor kalorılerı yakıyor yagları ne yakacak sen genede sor
canan dıye 20 kılo veren arkadas vardı ınanmıyacaksın ama manken gıbı
oldu onunla konusmustum ılk basta dr soylemeden spor kulubune yazıldım dedı
sonra dr ogrenınce ıptal ettırmıs
canım ihmal etme lütfen kötü bişey çıkacağını sanmıyorum asıl sen böyle ihmal ettikçe kötü olacakolumunekankayizsmileAaaakedeşler,ben yine regl olmadım ufffff..
canım ihmal etme lütfen kötü bişey çıkacağını sanmıyorum asıl sen böyle ihmal ettikçe kötü olacakolumunekankayizsmile
Bu hafta hiçç kilo verememişim mesela...
evet canım. benim safra kesem çamur dolu. ve hipotiroit var. bu yüzden hamileliğimde 9 ay kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?