Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@YENA: aman güzelim doktoru ihmal etme! bir de beni :)))
bir ara sabit bir numara yolla bana uzun uuzn konuşalım cepten uzun sohbet olmuyor :roflol: :roflol:

@ yagmurgozlum:hem geçmiş olsun hem yardımın lazım. benim hastalık kesinleşti. bu sabah itibarıyla ilaç kullanmaya başladım... mafoldumben anlayacağın mutsuzum....

@fisun : sana ne oldu??? ne depresyonu arkadaşım ne yapabilirim senin için???

canım bence ne güzel amelyat olmususn ya patlasaydı daha kötü şeyler olsaydı.hayat boş degil emin ol biz bazen boş görmek isteriz okadar oda geçecektir.güçlü ol.yaşadıgın için şükret ve kendine gel

Bilmiyorum kızlar yaaa bu amelıyat acıl sekılde apar topar oldu yaa ondanmı bılmıyorum neden kendımı mjutsuz hıssedıyorum ....toparlayamıyorum 10 ay önce sezaryen bır kesık ondan bu amelıyat 3 delık kılo verelım dıye ugrasırken bırden tekrar kortızonlu suruplar , yenılen serumlar amelıyat sonrası 6-7 kılo almak hepsı ust uste daha yasım 39 kendımı 50 gıbı hıssetmeye basladım

Merhabalarrrrrr güzel hanımlar;
Şişman olduğuna bin pişman tombul kuşunuz geldiiiii.....
Hepinizi çok özledim ve öpüyorum canlarım......
Eşimin taşını kırdırdık ;hala döküyor...Allahtan ağrı sancı kalmadı çok şükür.
Bu arada ben kim vurduya gittim kızlar.Özellikle stresli ve üzüntülü olduğum zamanlar çok yerim.Yine bu aralar çok yedim...Kilo aldım.Ne kadar olduğunu söylemeye utanıyorum.
Hele hele bana bu konuda çok güvenen Yenacığımdan çok utanıyorum....:kedi::kedi:

Geçmişi okuyamadım daha bakayım neler kaynattınız.......Bu ara ben izinli olayım kilo konusunda arkadaşlar;ama artık buradayım Allahın izniyle......ŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam herkeze ben aldım başımı gidiyorum ne oldu bana bilmiyorum biri bana dur desin hatta dövsün beni belki gaza gelirim tekrardan depresyonamı giriyorum neeee sürekli evde bebeğimle ilgileniyorum hava soğuk hiçbiryere çıkamıyorum bebeğim çokmu çok huysuz eve salıncak bile kurduk uyutmak için biran önce toparlanmam lazım birde bu sıralar kayınvalideler ile beraber yiyoruz mantıydı su böreğiydi bugün mesela su böreği yapmış bir sürüde misafir var aşağıda tabikide bol çeşit var yemekte gelde yeme şimdi kayınvalidede beni öldürecek ye ye kızım yağlı değil mantı börek yağsız yapıyorum ben allahım yarabbim anlatamıyorumkadına HAMUR sonuçta

ay canım korkuttun beni. ama benim sırt ağrım filan olmuyor ki. yine de bir göstereyim bakalım ne alemde.

Canım,neden bu kadar etkilendin acaba..Kendine bile itiraf edemediğin başka bir nedenimi var..?? Düşündünmü hiç..?

Çok şanslı görmen gerek kendini zamanında yapılan bir müdahele ile sağlıklısın bebeğinlesin,seni seven eşinlesin..Birde genç kız annesisin..

Kız evladının olması bile seni çok şanslı kılıyor bence.. Kızlar daha duyarllı,anneye daha düşkünler o bakımdan söylüyorum..

Ben örneğin kendimi şanslı görüyorum o konuda..Heleki büyük çocuk kızsa..Çifte şans..:):)

Kiloları dert etme..bi şekilde öyle veya böyle gidecek o kilolar,eli mahküm..El birliği ile def edicez..

Kilolar bizim köpeğimiz olsun..:):) -( dilencii mucuxx benim favori lafım oldu artık hehehehe )

kendine çok iyi bak..Sık sık buraya takılki seni merak etmeyelim..
opuyorumnanaktan

:):) ihmal etmem bebeğem..Sahi ne güzel konuştuk diimi..Ama konu yine çocuktu..

Bu arada geçmiş olsun..Sendemi tiroid hastası kervanına katıldın..

Allahım kimler gelmiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam..Hoşgeldin..a.s.

Sen yoktun diye YURDUSUM'da yoktu..Sanırım bizi beğenmiyor..:):):roflol:

Eşine çok sevindim..Dilerim rahat rahat def eder o pis taşları..:roflol:

Ben hala sana çok güveniyorum..Elinde olmayan sebeblerden konsantre olamadın..ıstesen ooo ne yağlar eritirsin..
a.s

Derin'cim senin şu kayınvalden beni bile sıkmaya başladı yaw..

Ne bu sürekli hamur hamur..Merak ediyorum onlar kaç kilo..??

Şimdi bide zayıflarmış,gelde kahrolma..Benimkiler öylede o bakımdan..
eyvahedigeldismile:roflol:

[

Son düzenleme:
.....

Son düzenleme:
.....

Son düzenleme:
Analar neler doğuruyo görüyomusunuz..:):)

Yarın silicem ona göre..

Son düzenleme:
oyyy yerim ben o kuzuyu bee..!!!
Kuzunun annesinede mucukkopuyorumnanaktanMaşaAllah BarekAllah:Saruboceq:

Ahh bego'cum saol canım..zemuszemus

Burayada takılsan ya arada..gerçi sen bizim yarımız kadarsındır,ağırlık bakımından..:)

Bende ergenlerine öpücüklerimi yolluyorum..
zemuszemus

Günaydınn hanımlarr...opuyorumnanaktan

YENA; ooyy maşallah çok tatlı , Allah hayırlı evlat nasip eylesin inşallaah, analı babalı büyütsün opuyorumnanaktan harbi analar neler doğuruyo vay beeaklinialirimsmile keşke yaşımız yakın olsaymış naniknanik:icecream:

günaydın bayanlar...
nasılsınız??

@YENA : kuzucuğunu öp benim yerime... birde kendi fotoğrafını koy kumanla birlikte olsa daha iyi olur :roflol:

trioid kervanına katıldığım doğru mafoldumben

Günaydın topikin güzel ve çıtır bayanları, nasılsınız bakalım.
YENA'm bizi beğenmiyor diye bir laf etmiş, sakın öyle yorumlama,
bu aralar benimde kendime göre(evimdekilerle değil) sıkıntılarım var.
Bu sıkıntılar aynen bana kilo olarak geri döndü.
Herkes mutlu ve huzurlu olur inşallah
HEPıNıZı SEVıYORUM CANLAR, UNUTMADIM SıZı.

günaydın bayanlar...
nasılsınız??

@YENA : kuzucuğunu öp benim yerime... birde kendi fotoğrafını koy kumanla birlikte olsa daha iyi olur :roflol:

trioid kervanına katıldığım doğru mafoldumben

Bende de hipotirodi var 6 aydır ilaç kullanıyorum napalım Allah başka dert keder vermesin sıkma canını ilacını aldığın sürece hiçbi sıkıntı çekmezsin inşallaholumunekankayizsmileopuyorumnanaktan ve kesinlikle internetten bu konuyla ilgili bişiler okuma çok hafif derecesini yaşanlar da çok ağır yaşayanlar da var kimseyle kıyaslama kendini ben psikopat gibi okudum aylarca bi doktor kadar bilgim vardır heralde artık kontrole gittiğimde ben söylüyorum şu lazım mı bu lazım mı şöyle olmuş mu böyle olmuş mu diye kadın da garip garip bakıyo suratıma yapma bu kadar telaş önemli değil diye :)

Son düzenleme:
Analar neler doğuruyo görüyomusunuz..:):)

Yarın silicem ona göre..

maşşalh çok tatlı oğlun var allah bağışlasın

dr a gittik göstermedi gene cinsiyetini 3 lü test sonucu naomal çıktı allaha şükürler olsun iyi kilo vermeler hepicinize

çok sağol hayatım... içim ferahladı azıcık da olsa...
bugünlerde bunalımdayım da yakında geçer sanırım. boshayallersmile

günaydın arkadaşlar

yena maşallah yakışıklıya canım ne kadarda güzel bakıyor

canım benim kayınvalide tığ gibi kayınpederde öyle bunlarda genetik heralde hepsi incecik kayserili bunlar her şeyleri hamur yemeği bile börekle yiyorlar akşam birsürü yemek vardı börek bitti ekmekler olduğu gibi duruyor . bizde ailece iri yapılıyız boyuna posuna hepsi var mübarek babamla annem malzemeden hiç çalmamışlar. şaka bir yana iki haftadır çok canım sıkkın aynı evde sayılırız alt üst oturuyoruız kızım çok huysuz güya yardıma geliyor zaten anlaşamıyoruz bende stresten sürekli yiyorum ama bugün inşallah dur dedim kendime ki sabahtan ber, yeşil çaylar sıcak sular çünki tam bir kilo fazlayım bugün tartıldım şu bahar bir gelsede yürüyüşlere başlasam benim anca sporla desteklendimi gidiyor offff offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…