sevgili arkadasım gecmişi cok takıp edemedım ama anladıgım kadarıyle safra kesesınde çamur oldugunu bahsetmıssın... benımde su an 10 ayını doldurmus bır oglum var hamılelıgım benımde bulantılarla gectı ....sonra asırı sırt bel agrıları son zamanlarda bulantılar dr gıt gel acıllere tasın en sonunda patlama asamasındayken acıl amelıyata alınarak safra kesem alındı safra kesesınde çamur varmıs ıltıhap yapmıs ve acılen amelıyat olmasaydım patlama asamasında hayatı tehlıkedeymısım dahılıyeyey kontrole gıttım kendımı amelıyat masasında buldum psokolojım alt ust oldu...karnımda üç delikle uyandım...su an bedenen toparlandım ama ruhen cok ıyı degılım durup durup aglıyorum kafam karısıkmutsuzum....amelıyat dedılerse erteleme heen ol hayatı tehlıkesı var bunun...
diger tüm arkdaslarıma selamlar cok gıremıyorum hayattan kopmus durumdayım depresyondayım kızlar bana yardım edın hayat bom boşşş yaaa
sevgili arkadasım gecmişi cok takıp edemedım ama anladıgım kadarıyle safra kesesınde çamur oldugunu bahsetmıssın... benımde su an 10 ayını doldurmus bır oglum var hamılelıgım benımde bulantılarla gectı ....sonra asırı sırt bel agrıları son zamanlarda bulantılar dr gıt gel acıllere tasın en sonunda patlama asamasındayken acıl amelıyata alınarak safra kesem alındı safra kesesınde çamur varmıs ıltıhap yapmıs ve acılen amelıyat olmasaydım patlama asamasında hayatı tehlıkedeymısım dahılıyeyey kontrole gıttım kendımı amelıyat masasında buldum psokolojım alt ust oldu...karnımda üç delikle uyandım...su an bedenen toparlandım ama ruhen cok ıyı degılım durup durup aglıyorum kafam karısıkmutsuzum....amelıyat dedılerse erteleme heen ol hayatı tehlıkesı var bunun...
diger tüm arkdaslarıma selamlar cok gıremıyorum hayattan kopmus durumdayım depresyondayım kızlar bana yardım edın hayat bom boşşş yaaa
@YENA: aman güzelim doktoru ihmal etme! bir de beni :)))
bir ara sabit bir numara yolla bana uzun uuzn konuşalım cepten uzun sohbet olmuyor :roflol: :roflol:
@ yagmurgozlum:hem geçmiş olsun hem yardımın lazım. benim hastalık kesinleşti. bu sabah itibarıyla ilaç kullanmaya başladım... mafoldumben anlayacağın mutsuzum....
@fisun : sana ne oldu??? ne depresyonu arkadaşım ne yapabilirim senin için???
Merhabalarrrrrr güzel hanımlar;
Şişman olduğuna bin pişman tombul kuşunuz geldiiiii.....
Hepinizi çok özledim ve öpüyorum canlarım......
Eşimin taşını kırdırdık ;hala döküyor...Allahtan ağrı sancı kalmadı çok şükür.
Bu arada ben kim vurduya gittim kızlar.Özellikle stresli ve üzüntülü olduğum zamanlar çok yerim.Yine bu aralar çok yedim...Kilo aldım.Ne kadar olduğunu söylemeye utanıyorum.
Hele hele bana bu konuda çok güvenen Yenacığımdan çok utanıyorum....:kedi::kedi:
Geçmişi okuyamadım daha bakayım neler kaynattınız.......Bu ara ben izinli olayım kilo konusunda arkadaşlar;ama artık buradayım Allahın izniyle......ŞenizŞenizŞenizŞeniz
selam herkeze ben aldım başımı gidiyorum ne oldu bana bilmiyorum biri bana dur desin hatta dövsün beni belki gaza gelirim tekrardan depresyonamı giriyorum neeee sürekli evde bebeğimle ilgileniyorum hava soğuk hiçbiryere çıkamıyorum bebeğim çokmu çok huysuz eve salıncak bile kurduk uyutmak için biran önce toparlanmam lazım birde bu sıralar kayınvalideler ile beraber yiyoruz mantıydı su böreğiydi bugün mesela su böreği yapmış bir sürüde misafir var aşağıda tabikide bol çeşit var yemekte gelde yeme şimdi kayınvalidede beni öldürecek ye ye kızım yağlı değil mantı börek yağsız yapıyorum ben allahım yarabbim anlatamıyorumkadına HAMUR sonuçta
oyyy yerim ben o kuzuyu bee..!!!
Kuzunun annesinede mucukkopuyorumnanaktanMaşaAllah BarekAllah:Saruboceq:
Analar neler doğuruyo görüyomusunuz..:):)
Yarın silicem ona göre..
günaydın bayanlar...
nasılsınız??
@YENA : kuzucuğunu öp benim yerime... birde kendi fotoğrafını koy kumanla birlikte olsa daha iyi olur :roflol:
trioid kervanına katıldığım doğru mafoldumben
Analar neler doğuruyo görüyomusunuz..:):)
Yarın silicem ona göre..
çok sağol hayatım... içim ferahladı azıcık da olsa...Bende de hipotirodi var 6 aydır ilaç kullanıyorum napalım Allah başka dert keder vermesin sıkma canını ilacını aldığın sürece hiçbi sıkıntı çekmezsin inşallaholumunekankayizsmileopuyorumnanaktan ve kesinlikle internetten bu konuyla ilgili bişiler okuma çok hafif derecesini yaşanlar da çok ağır yaşayanlar da var kimseyle kıyaslama kendini ben psikopat gibi okudum aylarca bi doktor kadar bilgim vardır heralde artık kontrole gittiğimde ben söylüyorum şu lazım mı bu lazım mı şöyle olmuş mu böyle olmuş mu diye kadın da garip garip bakıyo suratıma yapma bu kadar telaş önemli değil diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?