Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bazı insanlar sanslı oluyor derincigim ne kadar yeselerde gram almıyolar malesef biz onlardan değiliz :çok üzgünüm:

bu arada sogukdan donuyorum ellerim ayaklarım buz tuttu resmen yazamıyorum bile bi msj yazayım dedim teelefonda ellerim uyusmus yazamadım bile mafoldumben hof bıkdım bu soguk iş yerlerinden eski çalısdıgım yerde buz gibiydi burasıda buz gibi :çok üzgünüm: birde dogalgazcı yız he mafoldumben eski iş yerimde hiç deilse elektrikli soba vardı yakıyordum onu yanımda bacaklarım ısınıodu burda oda yok bigün zatüre olucam ama ne zmn bakalım. boshayallersmile

capriice evet canım biz su içsek yarıyor eşim tığ gibi ben onun yediklerini yesem bir bu kadar daha olurum çok üzlüyorum halime sürekli dikkat etmek zorundayız

çok sağol hayatım... içim ferahladı azıcık da olsa...
bugünlerde bunalımdayım da yakında geçer sanırım. boshayallersmile

yok yok sakın sıkma canını bende çok takıyodum yok kilo veremicem yok başka yerlerimi de etkilicek flan derken deliye dönmüştüm oku oku ne kadar doktor arkadaşım var beyinlerini yiyodumkaydirigubbakcemile3 çok iyi anlıyorum ben seni ama hiç merak etme aldığımız ilaç vücutta salgılanan hormonun birebir aynısı ve dozu ayarlandığı sürece hiçbir yan etkisi yok sadece tiroidimiz tembellik yapıyo biz de senin canın sağolsun diyip onun yerine sabahları ufacık bi hap alıyoruz bu kadar kaydirigubbakcemile3 hem bak metabolizman hızlanacak kilo vermene çok faydası olacak inşallaholumunekankayizsmile sabahları genelde aynı saatte almaya çalış ilacını aç karnına ve kahvaltıdan en az 20 dk yarım saat flan önce almış ol yapman gereken bu kadarcık sakın sıkma canını olur mu? hastalık gibi de düşünme kadınların % 60 ından bile fazlasında var bu a.s opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba bahsettıgınız hap nedır? adını ögrenebılırmıyıım?

kızlar selam fazla giremiyom işte fırsat buldum da yazayım dedim.
geçmişi okuma fırsatım olamıyor akşamları da giremiyorum bu ara.
citolüm cuma bildirimi için kilom 74 .3 kilo vermişim..zemuszemus
bu galiba bol sebze ve bol hareketin zaferi.haftasonu iyi spor yaptım.ayy son kilolar kaldı inşallah devamı gelir.

Amin canım saolasın..
opuyorumnanaktan

oyyy masallah nası da yakısıklı yav :) gözlere bak masallah allah uzun ömürler versin yenacım olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan

günaydın bayanlar...
nasılsınız??

@YENA : kuzucuğunu öp benim yerime... birde kendi fotoğrafını koy kumanla birlikte olsa daha iyi olur :roflol:

trioid kervanına katıldığım doğru mafoldumben

namem hatun,kuma diye kimden bahsediyosun,anlamadım..
fisfisfis

Canım,ben şaka yaptım..İş dışında bile nelerle uğraştığını az buçuk biliyorum..

Seni hafifte olsa gülümsetmekti amacım..Umarım gücenmemişsindir..
opuyorumnanaktan

maşşalh çok tatlı oğlun var allah bağışlasın

dr a gittik göstermedi gene cinsiyetini 3 lü test sonucu naomal çıktı allaha şükürler olsun iyi kilo vermeler hepicinize

Allah gönlünüze göre versin..
:Saruboceq:

Prensesinide pusete koyar yürürsün..o kadar iyi geliyorki inan..

Hem daha fazla enerji harcıyo insan..Puseti iktirerek..Şimdi benim oğlum büyüdü artık sıkılıyo uzun süre kalınca..

En iyisi sen şu küçük fanlardan al..Çünkü çok soğuklar var...

Selam arkadaşlar nasılsınız

Seelam..

sen demiştin ya hayatım kızım kumam oldu diye hem de hikaye anlatmıştın ben de ona gönderme yaparak demiştim ama anlaşılmadım galiba :))) :kedi:

citol'cüm benim kilom aynı diyelim..Aslında fazla bile görünüyorum..

Ama o kadar şişimki anlatamam..Alyansımı bile çıkardım o derece yani. Ellerim falan,parmaklarım dolma gibi görünüyor..:):)

Soğan küründen bahsedilmişti bir ara..Onun tarifini bulayımda yapayım bari..Foruma bakınıyorumda ne çok adet düzensizliği şikayeti olan var..

Yalnızlıktan aklını oynattı. Mastürbasyon yapmak için parkta demir bir bankı seçti. Ancak her şey istediği gibi gitmeyince devreye sağlık ekipleri girdi.

Hong Kong’da yılın en tuhaf vakalarından biri gerçekleşti. Soyadı verilmeyen Xing adındaki adam, gece geç saatlerde Hong Kong’un LanTian parkında geziniyordu. Uzun süreden beri yalnız olan ve ruhsal dengesi bozuk olduğu belirtilen adam, parkta demir bir bankın üzerine oturarak, mastürbasyon yapmayı denedi. Ancak cinsel organı demir banktaki deliklerden birine sıkışınca olaya sağlık ekipleri müdahale etti.

KURTARMAK 4 SAAT SÜRDÜ
Xing’e yardım için gelen polis ve sağlık ekipleri önce kısa süreli bir şaşkınlık geçirdi. Adamın acı içinde kıvrandığını görünce müdahale başladı. Ruhsal dengesi bozuk adamın sıkışına cinsel organını çıkaramayacaklarını anlayan yardım ekipleri çareyi bankı sökmekte buldu. Adamı demir bankla hasteneye kaldırdılara ama bu durum bile penisin kopmasını önleyemedi. Hastanede penis yeniden dikilerek kanama durduruldu.
Kaynak:Hürriyet

Gülermisin,ağlarmısın denilen durum bu sanırım..:):)

Hayırlı cumalar bayanlar
kilo verenleri simdiden tebrik ederim
Ben aynıyım hala 85 regli oldum belki ondanda sislik var of off listeye simdilik alma citol cüm yakinda bana gelcekler ya hepten sıyırcam yada hedefime ulasıcam

günaydın
bende yogun geen bir haftannın sonundaa kilo almış durumdayım
aslında 4 kere çıktım tartıya 4 ündede farklı gösterdi
annem burda
yeniliyor içiliyor mafoldumben
sıkıntı sitres içindeyim
kilo vermek istiyorum ama
gayret ve çaba yok
ne yapsamm bilemiyorum yani

yenacım
bende bir ara zayıflamak için içmiştim
sogan suyu
bir soganı cezveye koyuyor üstüne su çekioy
kynayınca sarı bi suyu çıkıyodu
hafif ılıyıncada içiydum 3 ay kadar içtim ( 6 sene önce 20 kio vermiştim 81 e düşmüştüm)
ama diyette yapıyorsum o zaman
sanırım adetimde çok düzen içindeydi ( demekki sogan suyundanmış)
ve eşim askerden döndüü ve ben hemen hamile kalmıştımki
kilodan dolayı dıktorum hemen hamile kalmamı beklemiyodu sanırım
oda sogan suyundan

fakat hamile bir kişide içerse sogan suyunu
düşüge neden olabiliyomuş
aklımagelmişkene hepsini yazım dedim sempatiksalakcinni

bursa16
bonus
capriice
citol
derin
egedenizi03
ekim2009
fısun
guide
mmuti
seçil
tursari
yagmurgözlü
tombili
zalimi
ewett 1 şubatta herkesten ölçüleri istiyorum kızlar
adı geçenler geçen ay vüzüt ölçülerini verenler
yenilerini ayın 1 de istiyorum
vay ben duymaım vay ben görmedim demeyşm aklinialirimsmile

Bonus a da 87 kilo yazar mısın. Ayrıca dakikasını hatırlamadığı kadar da yürüyüş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…