çok sağol hayatım... içim ferahladı azıcık da olsa...
bugünlerde bunalımdayım da yakında geçer sanırım. boshayallersmile
Allahım kimler gelmiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam..Hoşgeldin..a.s.
Sen yoktun diye YURDUSUM'da yoktu..Sanırım bizi beğenmiyor..:):):roflol:
Eşine çok sevindim..Dilerim rahat rahat def eder o pis taşları..:roflol:
Ben hala sana çok güveniyorum..Elinde olmayan sebeblerden konsantre olamadın..İstesen ooo ne yağlar eritirsin..a.s
Merhaba Yenacığım;
Her zaman ki sıcaklığınla karşıladın beni.İçim ısındı sağol.Tesellinde pek iyi geldi vallahi....
Eksikliğinizi çok hissediyorum.Umarım daha sık gelebilirim.Kilo verme işinden çok koptum.
Toparlanmayı bekliyorum canım...
Günaydın topikin güzel ve çıtır bayanları, nasılsınız bakalım.
YENA'm bizi beğenmiyor diye bir laf etmiş, sakın öyle yorumlama,
bu aralar benimde kendime göre(evimdekilerle değil) sıkıntılarım var.
Bu sıkıntılar aynen bana kilo olarak geri döndü.
Herkes mutlu ve huzurlu olur inşallah
HEPİNİZİ SEVİYORUM CANLAR, UNUTMADIM SİZİ.
Yurdusum; aşkım nasılsın bakayım.Bende epeydir giremedim sizleri çok özledim.
İş sıkıntıların var gibi anladım.Sakın kendini bu sıkıntılara esir etme canım.Sonra Allah korusun tansiyonun yükseliyor.Dikkat etmek lazım ama hayatın içinde de öyle anlar varki ne akıl ne fikir ne öngörü bir işe yaramıyor.Sıkılacaksan sıkılıyorsun.İnşallah en kısa zamanda rahatlarsın canım....
Allahım kimler gelmiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam..Hoşgeldin..a.s.
Sen yoktun diye YURDUSUM'da yoktu..Sanırım bizi beğenmiyor..:):):roflol:
Eşine çok sevindim..Dilerim rahat rahat def eder o pis taşları..:roflol:
Ben hala sana çok güveniyorum..Elinde olmayan sebeblerden konsantre olamadın..İstesen ooo ne yağlar eritirsin..a.s
Merhaba Yenacığım;
Her zaman ki sıcaklığınla karşıladın beni.İçim ısındı sağol.Tesellinde pek iyi geldi vallahi....
Eksikliğinizi çok hissediyorum.Umarım daha sık gelebilirim.Kilo verme işinden çok koptum.
Toparlanmayı bekliyorum canım...
Yurdusum; aşkım nasılsın bakayım.Bende epeydir giremedim sizleri çok özledim.
İş sıkıntıların var gibi anladım.Sakın kendini bu sıkıntılara esir etme canım.Sonra Allah korusun tansiyonun yükseliyor.Dikkat etmek lazım ama hayatın içinde de öyle anlar varki ne akıl ne fikir ne öngörü bir işe yaramıyor.Sıkılacaksan sıkılıyorsun.İnşallah en kısa zamanda rahatlarsın canım....
canım çok sağol ya iyiyim valla.Dile hep öyle söylemek yakışıyor ya.
Eşine çok çok geçmiş olsun,
Bende sıkıntılarımdan dolayı kilo almaya başladım zaten, bakalım nasıl olacak.
Her şeyin hayırlısı canım ya, kiloyu pek dert etmiyorum, kendimi toparlarsam vereceğime inanıyorum.
opuyorumnanaktan
yok yok sakın sıkma canını bende çok takıyodum yok kilo veremicem yok başka yerlerimi de etkilicek flan derken deliye dönmüştüm oku oku ne kadar doktor arkadaşım var beyinlerini yiyodumkaydirigubbakcemile3 çok iyi anlıyorum ben seni ama hiç merak etme aldığımız ilaç vücutta salgılanan hormonun birebir aynısı ve dozu ayarlandığı sürece hiçbir yan etkisi yok sadece tiroidimiz tembellik yapıyo biz de senin canın sağolsun diyip onun yerine sabahları ufacık bi hap alıyoruz bu kadar kaydirigubbakcemile3 hem bak metabolizman hızlanacak kilo vermene çok faydası olacak inşallaholumunekankayizsmile sabahları genelde aynı saatte almaya çalış ilacını aç karnına ve kahvaltıdan en az 20 dk yarım saat flan önce almış ol yapman gereken bu kadarcık sakın sıkma canını olur mu? hastalık gibi de düşünme kadınların % 60 ından bile fazlasında var bu a.s opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayatım ilaç adı verme taraftarı değilim trioid hastalarının kullandığı ilaç diyelim. genelde başağrısı için bile ilaç almadığımdan sevmem de ilaçları.merhaba bahsettıgınız hap nedır? adını ögrenebılırmıyıım?
Günaydınn hanımlarr...opuyorumnanaktan
YENA; ooyy maşallah çok tatlı, Allah hayırlı evlat nasip eylesin inşallaah, analı babalı büyütsün opuyorumnanaktan harbi analar neler doğuruyo vay beeaklinialirimsmile keşke yaşımız yakın olsaymış naniknanik:icecream:
oyyy masallah nası da yakısıklı yav :) gözlere bak masallah allah uzun ömürler versin yenacım olumunekankayizsmile
günaydın bayanlar...
nasılsınız??
@YENA : kuzucuğunu öp benim yerime... birde kendi fotoğrafını koy kumanla birlikte olsa daha iyi olur :roflol:
trioid kervanına katıldığım doğru mafoldumben
Günaydın topikin güzel ve çıtır bayanları, nasılsınız bakalım.
YENA'm bizi beğenmiyor diye bir laf etmiş, sakın öyle yorumlama,
bu aralar benimde kendime göre(evimdekilerle değil) sıkıntılarım var.
Bu sıkıntılar aynen bana kilo olarak geri döndü.
Herkes mutlu ve huzurlu olur inşallah
HEPİNİZİ SEVİYORUM CANLAR, UNUTMADIM SİZİ.
maşşalh çok tatlı oğlun var allah bağışlasın
dr a gittik göstermedi gene cinsiyetini 3 lü test sonucu naomal çıktı allaha şükürler olsun iyi kilo vermeler hepicinize
günaydın arkadaşlar
yena maşallah yakışıklıya canım ne kadarda güzel bakıyor
canım benim kayınvalide tığ gibi kayınpederde öyle bunlarda genetik heralde hepsi incecik kayserili bunlar her şeyleri hamur yemeği bile börekle yiyorlar akşam birsürü yemek vardı börek bitti ekmekler olduğu gibi duruyor . bizde ailece iri yapılıyız boyuna posuna hepsi var mübarek babamla annem malzemeden hiç çalmamışlar. şaka bir yana iki haftadır çok canım sıkkın aynı evde sayılırız alt üst oturuyoruız kızım çok huysuz güya yardıma geliyor zaten anlaşamıyoruz bende stresten sürekli yiyorum ama bugün inşallah dur dedim kendime ki sabahtan ber, yeşil çaylar sıcak sular çünki tam bir kilo fazlayım bugün tartıldım şu bahar bir gelsede yürüyüşlere başlasam benim anca sporla desteklendimi gidiyor offff offffffffffff
bazı insanlar sanslı oluyor derincigim ne kadar yeselerde gram almıyolar malesef biz onlardan değiliz :çok üzgünüm:
bu arada sogukdan donuyorum ellerim ayaklarım buz tuttu resmen yazamıyorum bile bi msj yazayım dedim teelefonda ellerim uyusmus yazamadım bile mafoldumben hof bıkdım bu soguk iş yerlerinden eski çalısdıgım yerde buz gibiydi burasıda buz gibi :çok üzgünüm: birde dogalgazcı yız he mafoldumben eski iş yerimde hiç deilse elektrikli soba vardı yakıyordum onu yanımda bacaklarım ısınıodu burda oda yok bigün zatüre olucam ama ne zmn bakalım. boshayallersmile
Selam arkadaşlar nasılsınız
Amin canım saolasın..opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan
namem hatun,kuma diye kimden bahsediyosun,anlamadım..
fisfisfis
Canım,ben şaka yaptım..İş dışında bile nelerle uğraştığını az buçuk biliyorum..
Seni hafifte olsa gülümsetmekti amacım..Umarım gücenmemişsindir..opuyorumnanaktan
Allah gönlünüze göre versin..:Saruboceq:
Prensesinide pusete koyar yürürsün..o kadar iyi geliyorki inan..
Hem daha fazla enerji harcıyo insan..Puseti iktirerek..Şimdi benim oğlum büyüdü artık sıkılıyo uzun süre kalınca..
En iyisi sen şu küçük fanlardan al..Çünkü çok soğuklar var...
Seelam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?