Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarr...
günlerdir değil yazmak, okumak için bile giremiyorum.
şimdi de sadece kilo bildireyim ... artık sömestirden sonra görüşürüz.
bu hafta hormonlarımdan ve çocuklarımın evde olmasından biraz kontrolsüz gitmişim..
sabah 91,4 çıktım...
artık haftaya veririz...
hepinize kolay gelsin...

günaydınlar hemen çıkmam lazım 2kilo almışım citol canım ne yapsak ne etsek sinirlerim bozulsu sabah sabah 122.5

günaydın kızlarrrrrr topiğin ağır topları ayy pardon ablaları beyzuş ablam yurduşum ablam dönmüşler hoşgeldiniz özledik sizi bizi bırakıp gitmeyin bir dahaolumunekankayizsmile derincim bütün kaynanalar öyle galiba benim annemde gelini eriyecek diye ödü kopuyor aldığımızda 55 kg 2 doğumdan sonra şimdi oldu 85 kg diyet yapayım yada akupunktura falan başlayayım diyor anneme göre hala fazlası yok kızıyor :roflol: sen bakma onlara diyetine devam et namem canım aramıza hoşgeldin tiroidliler kervanına yani:roflol: üzülme ilacını düzenli kullan moralini yüksek tut tatlım

ohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol:

çitolcüm kilomu bildiriyorum malesef +800 bu hafta hastaydım hiç dikkat etmedim birde ilaçlar falan inş ödemdirbilmiyorumkismile
başlangıç 117,1
geçen hafta 108,9
bu hafta 109,7
giden yok mafoldumbenalınan +800akannehir

çitolcüm seçilin pc de sorun varmış siteye giremiyormuş tartısının pili bitmiş kilosunu aynı yazmanı rica etti buyrunnnnnnnnn

yaa bugun bildirim günüyduuuu dimi unuttum simdi geldi aklıma sogukdan beynimde uyusmaya basladı artık mafoldumben
dün doktor günümdü 105,1 olmusum 400 gr vermişim yani birz üzüldüm ama 400 gr vermiş olmama değil hiç enerji alamamısım enerjimdede dsme olmus onun için biraz moralim bozuldu bu hafta daha çok dikkat edicem boshayallersmile

yenacım fan fln işlemez ki burda bizim dogalgaz döseli aslında ama pek yakmıyor patronun kardesi anca patron burda olucakda ozmn yakılıcak kombi patronum allah için bişe demio nie yakmıosunuz diyor hatta. ama işte kardesi pek yakma taraftarı değil napalım kış bitmesine az kaldı :) bugun açık çok sükür arkamda petek var arada bir sırtımı yaslıyorrum ısınıyorum :) ama iş yeri olunca ha bire kapı açılıyor gene soguyo içersi boshayallersmile

kızlar merhaba tartım da bozuk, ben de bozuğum pöff. akşama uğrarım. aynı geçin beni, verdiğimi sanmıyorum.

selam hanımlar
kilom 77
geçen haftaya göre 1 kilo eksildim ama gerçi bu giden 3 haftadır diet yapmaya çalışırken aldığım kilo
verdim sayılırmı bilmiyorum
bilmiyorumkismile

nevra.....................3 :hooray:

asirenkler.................1 :lepi:

capriice...................0.4 hihoyyyt
bursa16....................0.2 :teytey:
işte bu haftada vucutlarımız sanıırm 15 tatile girdii

aaaaaaaaaaaaaa aynı ben bu kız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nevra.....................3 :hooray:

asirenkler.................1 :lepi:

capriice...................0.4 hihoyyyt
bursa16....................0.2 :teytey:
işte bu haftada vucutlarımız sanıırm 15 tatile girdii

kilo veren herkesi çoook tebrik ediyorum kilo veremeyenlerinde haftaya listenin üst sıralarına tasınıcaklarını umut ediyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…