nolduuuuuuuu
bende darlanmalrdayım akannehir
senağlama ağlamak istiyorum yaaa. böylee bağıra çağıra salya sümük saatlerce ağlamak istiyorum
töbee töbeeeeeeeeeeeeeeee
kaynanam olsa derdikii
zaykın tepiyo senin
iyi bi dayak yeyip hamur olupp
güzel bi uyku çeksen bişin kalmazz olumunekankayizsmile
katılıyorum şimdi onaa
:mymeka:
nevra.....................3 :hooray:
asirenkler.................1 :lepi:
capriice...................0.4 hihoyyyt
bursa16....................0.2 :teytey:
işte bu haftada vucutlarımız sanıırm 15 tatile girdii
hu huuuu ben geldiiimmmm sekerlerim, cok sükür ameliyatimi sali oldum dünde taburcu oldum simdi evimdeyim ohh dünya varmiss yaa insanin evi gibisi yok vallahi.. bana destek olan morel veren herkeze cok tesekkür ediyorum cok faydasi oldu ameliyata girerken bile morel mesajlarini aklima getirdim:1hug: saolun iyiki varsiniz
canım ne enerjisi ne kası ben bilmiyom tam senin yöntemi ama kilo verirken bir miktar kas kaybetmek gayet normaldir sırf yağdan olmaz ki zaten? sıkma canını bi de kıyafetin daha mı kalındı acaba tartılırken:) malum1 kilo anca veriyoruz onda da yemeği kaçırıp gidersek hiç aynsımaz tartıya:)günaydın kızlar opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaslar hepiniz hoş geldiniz opuyorumnanaktan
dilenci sen istanbula döndün mü canım . hof haklısın subat çok hızlı geçicek
bi bakıcaz icelmemişiz bu 15 tatil kimseye yaramadı burdaki. beni de 5 ögünlerim yakdı zaten yapamadım hiç birini patron yanımdaydı yiyemedim o var diye de 10 gnde anca 400 gr vermişim verdigim kilo da değilde gözüm kalori alamamısım dolayısıyla kas yapamamısım ona üzüldüm birazcuk boshayallersmile bu hafta ceviz takviyesi yapıyorum kendime bakalım haftaya pazar ne olcak olumunekankayizsmile
işte budurhihoyyyt çok geçmiş olsun ve iyi dinlenmeler canıma.s.hu huuuu ben geldiiimmmm sekerlerim, cok sükür ameliyatimi sali oldum dünde taburcu oldum simdi evimdeyim ohh dünya varmiss yaa insanin evi gibisi yok vallahi.. bana destek olan morel veren herkeze cok tesekkür ediyorum cok faydasi oldu ameliyata girerken bile morel mesajlarini aklima getirdim:1hug: saolun iyiki varsiniz
hu huuuu ben geldiiimmmm sekerlerim, cok sükür ameliyatimi sali oldum dünde taburcu oldum simdi evimdeyim ohh dünya varmiss yaa insanin evi gibisi yok vallahi.. bana destek olan morel veren herkeze cok tesekkür ediyorum cok faydasi oldu ameliyata girerken bile morel mesajlarini aklima getirdim:1hug: saolun iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?