Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben,mde elim ayagım kalmıyor
soguktan snaırı9m
iş neyim yapasım yok
bir gün oluyor
günde 3 kere ew süpürüp viledalıyorum ( yapmassaam iç kanama falan geçirircem snaıyorum)

bir günde anasını satırımm yapmıyorum nan bişi diyorum 8 bugun gibi )

senağlama ağlamak istiyorum yaaa. böylee bağıra çağıra salya sümük saatlerce ağlamak istiyorum

senağlama ağlamak istiyorum yaaa. böylee bağıra çağıra salya sümük saatlerce ağlamak istiyorum

töbee töbeeeeeeeeeeeeeeee
kaynanam olsa derdikii
zaykın tepiyo senin
iyi bi dayak yeyip hamur olupp
güzel bi uyku çeksen bişin kalmazz olumunekankayizsmile
katılıyorum şimdi onaa
:mymeka:

arada banada olur böyle hiç bişe yapasım gelmez herkesi terslerim aglamak gelir içimden en ufakbi sarkıya bile zırzır aglarım hooof ...

töbee töbeeeeeeeeeeeeeeee
kaynanam olsa derdikii
zaykın tepiyo senin
iyi bi dayak yeyip hamur olupp
güzel bi uyku çeksen bişin kalmazz olumunekankayizsmile
katılıyorum şimdi onaa
:mymeka:

gel döv beni o zaman.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Deniz manzaralı bir caddenin ortasında. Bir ayak izinden öteye geçemedi göçebeliğim. Üşüyorum. Yamalarımı delip geçen lodos'un etkisinden değil, yokluğundan. Sensiz bir anlam ifade etmeyen fakirliğimden üşüyorum.. Acıdan dişlerim dudaklarıma yürüse de, sesim, çığlığım çıkmaz artık.. Çünkü kilit vurdum yüreğimin sensiz camlarına...

alıntı

kızlar dağıttım gene adapte olamıyorum bir türlü acayip halsizim bu aralar bugün kan verdim. bakalım haftaiçi neler diyecek doktor.
citol kilom 94.2 kilo aldm maalesef

ben bu hafta memleketteyim bu yüzden tartılmadım.

tosunlarrrrrrrrr napıyonuzzzsempatiksalakcinni

listeye şöyle bi baktım da nevra coşmuş tebrikler diğer verenleri de tebrik ederim ama sanki bu hafta berbat gibi mi nee??? ben de hiç aynı yazdırmamıştım sınav zamanı bile 300-500 bişey veriyodum bu 3.ay yeme içme kutlamaları pahalıya maloldu bana:) sonra da tartım bozuldu bakamadım aldığımı verdim mi düştüm mü naptım..

yarın da kimsecikler olmaz herhalde ama sonra darbe yaparım buralara ona göre heelmaz:

lütfenn toparlanalım şubat dediğin zırt diye geçer sonra mart sonuna doğru ince kıyafetler çıktıkça bi bakarız hoop yaz gelmiş bu yaz da pişman olmak istemeyiz di mi????

yyaa bu akşam yemeğini çok kaçırdımm gaaliba :S 96 kiloydum 1 haftada 1 kilo verdm..nasıl olsa veriirim diyerek yemeye başladım..

nevra.....................3 :hooray:

asirenkler.................1 :lepi:

capriice...................0.4 hihoyyyt
bursa16....................0.2 :teytey:
işte bu haftada vucutlarımız sanıırm 15 tatile girdii

citol eline sağlık canım..ayy şimdi ben 3 kilo verdim ya gaza geldim ha..inşallah devamı da gelir..
kilo veren tüm arkadaşlrı tebrik ediyorum.veremeyen ve bu yolda çabalayanlar sakın kopmayın haftaya düzelir durumlar ...azimle başaracağız.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaslar hepiniz hoş geldiniz opuyorumnanaktan

dilenci sen istanbula döndün mü canım . hof haklısın subat çok hızlı geçicek
bi bakıcaz icelmemişiz bu 15 tatil kimseye yaramadı burdaki. beni de 5 ögünlerim yakdı zaten yapamadım hiç birini patron yanımdaydı yiyemedim o var diye de 10 gnde anca 400 gr vermişim verdigim kilo da değilde gözüm kalori alamamısım dolayısıyla kas yapamamısım ona üzüldüm birazcuk boshayallersmile bu hafta ceviz takviyesi yapıyorum kendime bakalım haftaya pazar ne olcak olumunekankayizsmile

hu huuuu ben geldiiimmmm sekerlerim, cok sükür ameliyatimi sali oldum dünde taburcu oldum simdi evimdeyim ohh dünya varmiss yaa insanin evi gibisi yok vallahi.. bana destek olan morel veren herkeze cok tesekkür ediyorum cok faydasi oldu ameliyata girerken bile morel mesajlarini aklima getirdim:1hug: saolun iyiki varsiniz

çok geçmiş olsun canım su an nasılsın agrın sızın varmı olumunekankayizsmile

canım ne enerjisi ne kası ben bilmiyom tam senin yöntemi ama kilo verirken bir miktar kas kaybetmek gayet normaldir sırf yağdan olmaz ki zaten? sıkma canını bi de kıyafetin daha mı kalındı acaba tartılırken:) malum1 kilo anca veriyoruz onda da yemeği kaçırıp gidersek hiç aynsımaz tartıya:)
istanbula dönmedim kayıtlar var zaten abuk subuk işler bi de bi yere gidip diyeti sporu aksatmaya niyetim yok:umursamaz: zaten bi haftam boşa gitti. çoook yedim ve biliyordum aldığımı ve bugün tartım düzeldi 1 küsür kilo almışım hem onu telafi etçem hem de çizelgedeki kilonun altına incem bu cumaya kadar. sabah kalktım bi saat koşu bandımı ezikledim. bu da ucuz tırt bişey her bindiğimde allahım bi 4 ay daha nolur bozulmasın diyorum:))

işte budurhihoyyyt çok geçmiş olsun ve iyi dinlenmeler canıma.s.

geçmiş olsun ne ameliyatı oldun benim haberim yok. umarım şimdi iyisin ve dinleniyorsun :))

herkese merhaba bu ardaa tabii kim varsa :)))

Geçmiş olsun ...acil şifalar diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…