çok geçmiş olsun canım su an nasılsın agrın sızın varmı olumunekankayizsmile
işte budurhihoyyyt çok geçmiş olsun ve iyi dinlenmeler canıma.s.
geçmiş olsun ne ameliyatı oldun benim haberim yok. umarım şimdi iyisin ve dinleniyorsun :))
Geçmiş olsun ...acil şifalar diliyorummm
hu huuuu ben geldiiimmmm sekerlerim, cok sükür ameliyatimi sali oldum dünde taburcu oldum simdi evimdeyim ohh dünya varmiss yaa insanin evi gibisi yok vallahi.. bana destek olan morel veren herkeze cok tesekkür ediyorum cok faydasi oldu ameliyata girerken bile morel mesajlarini aklima getirdim:1hug: saolun iyiki varsiniz
:Saruboceq: allahımm bir daha o raları göstereisn inş.
geçmiş olsun çok çokk Şeniz
geçmiş olsun arkadaşım
hu huuuu ben geldiiimmmm sekerlerim, cok sükür ameliyatimi sali oldum dünde taburcu oldum simdi evimdeyim ohh dünya varmiss yaa insanin evi gibisi yok vallahi.. bana destek olan morel veren herkeze cok tesekkür ediyorum cok faydasi oldu ameliyata girerken bile morel mesajlarini aklima getirdim:1hug: saolun iyiki varsiniz
selam bende sizdenım 90 kiloyum 7 aylık bebişim 35 yaşindayım 1 66 boyundayım kilolardan nefret ediyorum
merhaba kizlar 95 kilolu biri olarak bende araniza katildim.neler yapiyorsunuz kilo vermek icin
merhaba kizlar 95 kilolu biri olarak bende araniza katildim.neler yapiyorsunuz kilo vermek icin
Selam,
Ben feci şiş ve duygu olarak dipteyim..
Dün günümün çoğunu temizlik yaparak geçirdim..Akşam içli köfte yemeye davetliydik,az bişey yedim..5-10 adet..:roflol:
Daha sonra çocuklar uyuduktan sonra..Eşimin yokluğunu fırsat bilip en baba parçaları dinleyip bol bol ağladım..
Bu günlerde kendimi acaip yanlız hissediyorum,Neler dinlediğimi söyliyeyim size..Müslüm babadan..Teomanın şarkılarını..Orhan baba batsın bu dünya,dertler benim,İbo'dan yalnızım dostlar..
Volkan'ım Konak'ımdan ,yarim yarim..Kazım Koyuncu-dido ..didoyla final yaptım..
Müslüm dinlerken jilet aradım ama bulamadım..:roflol::roflol:
mucukkss..
Selam,
Ben feci şiş ve duygu olarak dipteyim..
Dün günümün çoğunu temizlik yaparak geçirdim..Akşam içli köfte yemeye davetliydik,az bişey yedim..5-10 adet..:roflol:
Daha sonra çocuklar uyuduktan sonra..Eşimin yokluğunu fırsat bilip en baba parçaları dinleyip bol bol ağladım..
Bu günlerde kendimi acaip yanlız hissediyorum,Neler dinlediğimi söyliyeyim size..Müslüm babadan..Teomanın şarkılarını..Orhan baba batsın bu dünya,dertler benim,İbo'dan yalnızım dostlar..
Volkan'ım Konak'ımdan ,yarim yarim..Kazım Koyuncu-dido ..didoyla final yaptım..
Müslüm dinlerken jilet aradım ama bulamadım..:roflol::roflol:
mucukkss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?