Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım su an nasılsın agrın sızın varmı olumunekankayizsmile

saol canim a.s. su an iyim biraz yorulunca is yapinca agrim oluo ama iyim cok sükür

işte budurhihoyyyt çok geçmiş olsun ve iyi dinlenmeler canıma.s.

saol tatlim a.s.

geçmiş olsun ne ameliyatı oldun benim haberim yok. umarım şimdi iyisin ve dinleniyorsun :))

saol canim a.s. safra kesesinden ameliyat oldum canim cok sükür iyim

Geçmiş olsun ...acil şifalar diliyorummm

tesekkürlerra.s.

:Saruboceq: allahımm bir daha o raları göstereisn inş.
geçmiş olsun çok çokk Şeniz

hüzün geçmiş olsun canım.kızlar hakkaten ya ben bu 15 tailden umutluydum ama şimdi de gözümü okul açılsına diktim.iyi bir moral depolaması yapıp vermem lazım bu lanet kiloları.akşama kadar evde kafayı yicem psikolojim de iyi değil acayip rüyalar felan görüyorum.bu arada rüya tabiri bilen var mı?
öyle ağırım ki bin an önce vermeliyim erteleme zamanım geçti

Selam,

Ben feci şiş ve duygu olarak dipteyim..

Dün günümün çoğunu temizlik yaparak geçirdim..Akşam içli köfte yemeye davetliydik,az bişey yedim..5-10 adet..:roflol:

Daha sonra çocuklar uyuduktan sonra..Eşimin yokluğunu fırsat bilip en baba parçaları dinleyip bol bol ağladım..
Bu günlerde kendimi acaip yanlız hissediyorum,Neler dinlediğimi söyliyeyim size..Müslüm babadan..Teomanın şarkılarını..Orhan baba batsın bu dünya,dertler benim,ıbo'dan yalnızım dostlar..
Volkan'ım Konak'ımdan ,yarim yarim..Kazım Koyuncu-dido ..didoyla final yaptım..

Müslüm dinlerken jilet aradım ama bulamadım..:roflol::roflol:

mucukkss..

Tekrar geçmiş olsun..
Allah bir daha yaşatmasın..

selam bende sizdenım 90 kiloyum 7 aylık bebişim 35 yaşindayım 1 66 boyundayım kilolardan nefret ediyorum

Selam canım..Hangimiz nefret etmiyoruzki..

Hatta bazı dönemler çok ileri gidip böyle bir bedene sahip olduğumuz için kendimizden nefret ediyoruz..

merhaba kizlar 95 kilolu biri olarak bende araniza katildim.neler yapiyorsunuz kilo vermek icin

Merhaba,ben bu sıralar sadece isyan ediyorum..:çok üzgünüm:

Ama genel olarak,bol hareket,az yemek..
:1rolleyes:

xhüzünx geçmiş olsun canım. ağrın sızın var mı?

3 kilo veren nevra kardeşimizi de teprik ederim.

ya bugünlerde bir uğursuzluk mu var nedir. herkes efkarlı mafoldumben ve iştahlı cokacimcoook

Ah Yena ah hemşerim

al bndende okadar aynı sekılde bnde aynı durumdayım bazen cmı acıp assagı atsam kendımı dıyorum ama ben su safra kesesı amelıyatı sonrası oldu daraldım yanı....

evlilikti falan derken ben de 96 kilo oldum 38 bedenden 44 bedene çıktım klava:
ilk önce akşam 6 dan sonra yemek yemeyerek zayıflamaya çalışıcam
hepimize başarılar

HEPıNıZE günaydııııın...
bilgisayarım bozulmuştu o yüzden yoktum benim taçsız kraliçe ile haber bırakmıştım... e bizim kız istanbula gidip evlilik hazırlıklarıyla uğraşınca bir daha haber veremedim kusura bakmayın(
citol ben şimdi liste dışımı kaldım ben yinede araya kaynar kilo bildirimi yaparım:))))

gunaydın balık etlı hatunlar.
nasılsınız bakayım.
canlarım bugun saat 9.00 da doktorum programını muhakkak izleyın.hıc rejım yapmasaydınız daha zayıf olurdunuz falan dıyordular.
bakalım bız neden kılo almısız.
bugun sabah yarım dılım elmek ve yarım yumurta yıyebıldım kızlar bırıkı gundur gercekten hıc yıyemıyorum cok sıddetlı dısım agrıyor.bugun dısım ıcabına bakacagım.gercı oda gıdınce agzımda dıs kalmayacak.hamılelık donemlerımde azı dıslerım gıttı.4 cocugum olduguna gore gerısını sız dusunun.
huzuncugum gecmıs olsun tatlım.allah bırdaha hastane kapılarına dusurmesın.rejımı falan bırak ıyı beslen tatlım.
fısuncugum lutfen hayatım boyle yapma safra kesesı amelıyatı nedırkı allah dılerım tedavısı olmayan dertler vermesın cumlemıze.eger evde oturmaktan sıkıldıysan canım senden kotuler var sakın unutma.mesela ben bazen 1ay oluyor daıre kapısından cıkmadıgım.15 yıllık evlıyım.hıc kendı basıma bır yere gıtmedım.kocam salmaz kapıdan alır kapıya bırakır.ınanırmısın otobuse bınmeyı ozledım.bır donem bende depresyona gırmıstım bunu sadece canım ıbadetle astım.sanada ısrarla tavsıye ederım.
hepinizi öpüyorum.iyiki varsınız.a.s.

bu sabah yediklerim bir dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 siyah zeytin, 3 çatallık peynir ..kalorisini hesaplayamadım

günaydın tombul kuşlar;
herkese iyi haftalar diliyorum. umarım güzel bir hafta geçiririz.
@ YENA : canım arkadaşım neyin var?? du ben seni arayayım bakayım neler oluyor içerlerde :teselli: :1hug:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrrr nasılsınız hayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkese haftasonu yemeyi sapıttım tek tesellim ctesi 30 dk pazar 45 dk bantta yürüdüm haftasonu yediklerimi yazmıyım:kedi::kedi::mymeka:bugünki menüm
sabah 2 bardak su tiroid ilacı
yolda 2 kuru kayısı
kahvaltı 1 beyaz peynirli tost
1 fincan şekersiz çay
ara
yeşilçay
öğle
4 kaşık bamya yemeği
4 kaşık z.yağlı barbunya
1 dilim ekmek ( tam buğday )
ara
elma+portakal
akşama
yayla çorbası
salata ( yağsız tuzsuz )
ara
meyve veya süt yatarken 1 bardak suya elma sirkesi bal

iyi haftalar...
tatil yapmadığım halde çocuklara pişirip ben de yedim...
akşamları misafir ağırlarken dayanamadım, ben de yedim...
1 hafta kaldı...tatil bitince diyet başlar...
spor bile yapamıyorum şimdi... imdaaaaatttt....

şubat 1 de ölçüler verilecekti...
bel çevresi: 95,5 cm
kalça. 109,5 cm
bel/ kalça oranı: 0,87
kilomu yazmıyorum :)
herkese kolay gelsin...

ölçü günümüydü yaaa ben unuttum:kedi: neyse bildireyim benim ölçülerim hemen değişmezzki nasıl bir vucutsabilmiyorumkismilekilo verdiğim çok belli kıyafetlerimden fazlasıyla anlaşılır ama ölçüler pek fark etmez-tatlicadiarzu-
göğüs....103
bel....93
basen...119 değirmen taşı sanki :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…