hayırlı uğurlu olsun şekerim. allah tamamına erdirsin dilerim bir ömür mutlu mesut ve huzurlu yaşarlar opuyorumnanaktanherkese selamlarrrr zemuszemus ben bu haftasonu kardeşimi nişanladım gayet güzel bir haftasonu geçirdim yani ama bu arada topik bunalıma girmiş yahuu hayırdırbilmiyorumkismile
hayırlı uğurlu olsun şekerim. allah tamamına erdirsin dilerim bir ömür mutlu mesut ve huzurlu yaşarlar opuyorumnanaktan
...............
herkese selamlarrrr zemuszemus ben bu haftasonu kardeşimi nişanladım gayet güzel bir haftasonu geçirdim yani ama bu arada topik bunalıma girmiş yahuu hayırdırbilmiyorumkismile
tursaricim ben geç kaldım ne yazmış ki esma:)) mutluluklar dilerim kardeşine..
yena üzgün hüzün hasta zalimi(geçmiş olsun şimdiden) hasta, ben hevessiz yalnız tatsız ya hu noldu ölü toprağı mı serpildi bize(( geçen de bi ihtar çektim ama kimse de pek takmadı yani ee gaza da getiremiyom sizi napayım ben zaten ben de kötüyüm bu aralar.. durun en iyisi mi bir şubat geçsin mart gelsin, yazın habercisi bahar gelsin o zaman tutuşçazzz ama ( bi yaz daha biz anlamadan hop diye gelivermesin yaa. ben de öyle bikini giycem yaz gelsin tarız hedeflerim yok gerçi ama yine de ince şeyler giyicez yine de ordan burdan fışkırcazz hadi ama biraz coşun yaa ağlıcam heeeeeeeeee
haklısın canım ya etekler tutuşacak zaman geçtikçe.
genlde 90 üstü kilolarda bişi dikkatimi çekti çoğumuz karamsar ve depresifiz.kendim de öyleyim motive olamıyorum bu nedenle. bunun için yarın kan değerlerime baktırıp bi yol çizeceğim kendime,d,yette misin diye soranlardan bıktım .artık cevabı bedenim versin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?