Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese meraba ..çok moralim bozuk ya..uzun bi süredir girmiyorum,pes etmiştim çünki.. ama artık tekrar başlmak istiyorum .. en fazla kilo veren kim burda bana bi destek çıkın arkadaşlar ya..moral olsun:)

herkese merhaba..moralim çok bozuk..uzun zamandır giremiyorum çünki pes etmiş durumdaydım.:.ama tekrar başlamak ve bu kes sonuca varmak istiyorum:) burada en fazla kilo vermiş olan kimdi..motivasyon için bana biraz destek çıkın arkadaşlar nolur ya...:)

slm kızlar ben geldim nasılsınız neler yaptınız ben yokken ben 1 hafta boyunca çok yoğun ve çok mutluydum annem ve babamı ne kadar çok özlediğimi daha ii anladım gelmeleri beni çok sevindirdi ama gözü yaşlı kalmak kötü oldu ya bugün çok yanlızım evin içi bile ıssızlaştı kızım bile alıştı devamlı soruyor bunu çok ii anladımki ben türkiyemi özledim memleketimi özledim keşke daha fazla kalabilselerdi ama olmadı neyse bugünden başladım ben diyete yine daha atartılmadım ama düzenim çok bozuldu bakalım nasıl toparlayacağım neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi özlemişim öpüldünüzzemuszemuszemuszemus

kizlar ben elma,limon,tarcin.karabiber,karanfil karisimli suyu iciyorum vucudumda sanki incelme var gobegimde tabi yemegide azalttim cumartesi tardildim 94,5 l;a basladim bakalim bu cumartesi kac olcam yazarim,sizinde denemnizi tavsiye ederim

herkese selamlarrrr zemuszemus ben bu haftasonu kardeşimi nişanladım gayet güzel bir haftasonu geçirdim yani ama bu arada topik bunalıma girmiş yahuu hayırdırbilmiyorumkismile

herkese selamlarrrr zemuszemus ben bu haftasonu kardeşimi nişanladım gayet güzel bir haftasonu geçirdim yani ama bu arada topik bunalıma girmiş yahuu hayırdırbilmiyorumkismile
hayırlı uğurlu olsun şekerim. allah tamamına erdirsin dilerim bir ömür mutlu mesut ve huzurlu yaşarlar opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldimbayanssulusmile ee özledinizmi beni neler yaptınız ben yokken tatil kimseye yaramadımı yoksa gelir gelmez doktora gittim kbbye bademciklerim alıncak ameliyat günü verildi 24 martta ameliyat olcam nasıl olacak bakalım doktorum dünya tatlısı bir cerrah kilom 89.8 maalesef gitmemem lazımdı sanırım neyse bu hafta iyi veririm inş. 6da geldik doktordan birazcık makarna tedim bir dilim peynir bir kase ballı yoğurt sabah 2-3 dilim net hatırlamıyom peynir ekmek yedim zeytin sevmediğim için bir çatalda yumurta aldım onu da sevmem zorla yiyom işte 2 haftada 1 yumurtayı buluyordur herhaldemafoldumbenneyse hepiniziopuyorumnanaktan maalesef biraz kilo aldım ama depresyon belirtileri başladı yine o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum bir iki haftaya 86ya düşmeyi planlıyorum neyse ölçülerim artmadan veriim ben öncekleride yazacakmısın citolcüm öncekileri unuttum pcye format atınca herşey silindi

arkadaslar nasilsiniz??
ben pek iyi degilim midem azdi yine su helicobacter pylori denen illet
birakmiyor beni yaa hastanede 2. kez endoskopi yapildi ve sonuc hala bakteri var.
allahim kimseye vermesin felaket bir agri yapiyor 1 sene olucak hala kurtulamadim
antibiyotik kullaniyorum yine, 6 hafta sonra nefes testi yapilcak bakalim hayirlisi..
ameliyatida bosuna olmamisim iyikide ortaya cikmis safra kesemdeki taslar
cok ciddi tehlikelee ol acabiliyomus.. neyseki ondan kurtuldum.. rabbim herkeze acil sifalar versin

Iyi akşamlar kızlar
başım çok kalabalık
kuzenler var
annem kardeşelrim bende
fırsat yk pc ye falann
hepinizi öpüyorum

tursaricim ben geç kaldım ne yazmış ki esma:)) mutluluklar dilerim kardeşine..

yena üzgün hüzün hasta zalimi(geçmiş olsun şimdiden) hasta, ben hevessiz yalnız tatsız ya hu noldu ölü toprağı mı serpildi bize(( geçen de bi ihtar çektim ama kimse de pek takmadı yani ee gaza da getiremiyom sizi napayım ben zaten ben de kötüyüm bu aralar.. durun en iyisi mi bir şubat geçsin mart gelsin, yazın habercisi bahar gelsin o zaman tutuşçazzz ama( bi yaz daha biz anlamadan hop diye gelivermesin yaa. ben de öyle bikini giycem yaz gelsin tarız hedeflerim yok gerçi ama yine de ince şeyler giyicez yine de ordan burdan fışkırcazz hadi ama biraz coşun yaa ağlıcam heeeeeeeeee

Maaşallah maaşallah...Kutlarım canım.Allah iyi yazılar yazmış olsun,cümlesinin evladına mutluluk sağlık huzur versin inşallah.
Allah tamamına erdirsin..Şeniz

kanalın birinde 23 numarayı izliyom reklama g,rmiş farkında deilim öle dalmışım filme yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haklısın canım ya etekler tutuşacak zaman geçtikçe.
genlde 90 üstü kilolarda bişi dikkatimi çekti çoğumuz karamsar ve depresifiz.kendim de öyleyim motive olamıyorum bu nedenle. bunun için yarın kan değerlerime baktırıp bi yol çizeceğim kendime,d,yette misin diye soranlardan bıktım .artık cevabı bedenim versin istiyorum

çok iyi olur canım bakalım nasıl olacak sonuçların. cümle de güzelmiş cevabı bedenim versin hani öyle bi fark etsin ki soranlara "belli olmuyo mu hıııhşakkıdı" diyelima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…