Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım seni gördüm şimdi. çook uykum geldi ama bi iyi geceler öpücüğünü de esirgeyecek değilim:)) iyi geceler canım, umarım daha iyisindir..

TURSARI allah hayırlı etsin tamamına erdirsin ...benim kız kardeşimde bu hafta sonu evlenecek ama ben gidemiycem((

sabah kahvaltısı 2 krep arasına peynir konulmuş bir bardak greyfurt suyu...

Günaydınnnn nannn kalkın bakemm -tatlicadiarzu-
Kabalığı seviyorum yaa ilahi ben :roflol:

Dün dr kontrlüm vardı gittim ve dr la kapışıyoduk az kaldı -tatlicadiarzu-

Bana diyoki senle en sonunda kavga edicem....3 kilo vermiş olmalıydın sen 1.3 le geliyosun :mymeka:

Dedim aman yapma etme sempatiksalakcinni ocağına düştüm....-tatlicadiarzu-

Eşimle arayı düzeltelim derken 1 hafta biraz kaçırdım yoksa vermiştim dedim...Ben napim şimdi eşinle aran açılır bana yaramaz aran düzelir oda bana yaramaz dedi :roflol:

15 gün sonra seni 85 olarak görücem yoksa sana öyle bi şok diyet veririmki görürsün dedi aklinialirimsmile

Tamam dedim bendeaklinialirimsmile 2 haftada 2 kilo nedirki canumm sositososito

ışte öyleeee...griple boğaz ağrısıyla uğraşıyorum vaktim olmuyo hiç giremiyorum diye salmayın nen oyarım hepinizi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

Başta nurrrr

YENA
Dilenciii kendinize gelin lem aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Günaydın millet.

Nen Bonus oya oya oyulacak yanım kalmadı kızım yaa azcuk acı şevkat göster sev nen hep oyuyon hee:kedi:

Citol bebemm tatilden sonra ancak okursun ama hazır vakit bulmuşken ben yazim ölçüleri...

Mide...........93...................95 ( yorumsuz
Bel.............100..................96 ( burdan anlaşıldığı üzere dikdörtgenim :roflol:
Göbüş..........113...............113 ( yorumsuz
Kalça............114...............112 buçuk ( milim milim eiyorum ya rebbim -tatlicadiarzu-
Bacak.............68................66 smiley-cool:

57 de kafam :roflol: 1 cm büyümüş beynim bu demek oluyoki aşağıdan erime olunca yukarıdan büyüme oluyu :roflol::roflol:

Benden bu kaaaa gidimde kahvaltı yapim öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile

Günaydın millet.

Nen Bonus oya oya oyulacak yanım kalmadı kızım yaa azcuk acı şevkat göster sev nen hep oyuyon hee:kedi:

Bonusun gubban olur sana Şeniz ama fazla şevkat oluncada bünye cıvıyo meleğim ya -tatlicadiarzu- silkelen toparla kendini hadi görim seniii sengözlerimebaksanab ayrıca ölçüde yaz lütfen

Delisin kızım sen yaaa. :roflol::roflol:

Bonusun gubban olur sana Şeniz ama fazla şevkat oluncada bünye cıvıyo meleğim ya -tatlicadiarzu- silkelen toparla kendini hadi görim seniii sengözlerimebaksanab ayrıca ölçüde yaz lütfen

benim mezurem yok puhahahahahaha sırnaşık şey

ayrıcana sen bana cıvık mı diyon nen:mymeka:

neyse ben de kaçar. Patronum gelir şimdi gidip gazetelerdeki ilanlara bakim sonradaaa hemennn kitaba devam.

herkeslere günaydın.benim oğlan uyuyo hala bu gidişle doktorcuma gidemeyeceğim yaf
bonus verirsin kuzum 2 haftada 5 bile verirsin.
ben zencefil aldım dün marketten onunla çay yapıp içeceeem.

Nurrr adamı hasta etme bul bi metre falan öl biç kendini alsanaalsanasmile

Nayır bünyeye dedim -tatlicadiarzu- 30 dk egzersiz yaptım gidip aç karnımı doyurim yoksa sapıtıcam cokacimcoook

hadi koş bu sefer de kaçırırsan valla dr un seni 15 gün kendi yanında tutup zayıflatçak hee söylemedi demedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…