ii akşamlar kızlar nerelerdesiniz ya kimsecikler yok
bende ölçülerimi artık halka açsam iyi olcak kaydirigubbakcemile3
15 ocakdaki ölcülerim :
gögüs 110
bel 100
göbek 120
kalça 129
üst bacak 75
2 şubattaki ölcülerimde bunlarrrrr
gögüs 105 ( portakallar kücülüooo kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes: )
bel 96
göbek 119 ( 15 günde 1 cm sempatiksalakcinni )
kalça 125
üst bacak 75 -tatlicadiarzu-
ben işten çıkıyorum ya doktoruma söylücem 15 güne çıkarsın seansları yoksa ben para mara yetiştiremem boshayallersmile tamda kriz zamanı çok kötü olcak bu mafoldumben annemlerede söyleyemedim . siteye az gire bilicem bu aralar mafoldumben ama kilo bildirimimi yaparım mutlaka her hafta doktor sonrası
günaydınnnn...opuyorumnanaktan bugün 3 Şubat delikafadulden diyetisyene gdiyorum akşam güya şok etcektim kadını ama o sıkı diyet 1 hafta sürebildi eyvahedigeldismile kalan 15 gün saldım çayıra mevşam kayırakilo almamış olsam bari de kadın o yönde şok olmasa :bbo:mafoldumben yarın haber veririm kısmetse ayy dua edin hayırlısıyla 100 ün altına düşmüş olayım yoruldum artık yaa..mafoldumben 2 haneli sayılar nerdesiniiiiiizzzz!!! delikafaduldendelikafadulden
bacım hayırdır niye çıkıyosun yahu? ölçülerimiz de aynı sayılır hee benim biraz daha fazla gerçi :) boyun kaç senin benim 1.72 kilo da 100 ün altındadır umarım :çok üzgünüm:
herkese günaydın demek istiyorum ama nerdeee kimsecikler yok vallaa...
geliyorum gidiyorum kimnse yok. benim gelemediğim zamanlar başlar işte o zamanda da siz kaynatmaya başlarsınızzklava: gelin artık!!!
günaydın arkadaşlar busıra fazla giremedim tabii motivasyonumda düştü ama pazartesiden beri dikkat ediyorum umarım bu sefer kaçırmam ipin ucunu hatta leslie ablamla spor bile yapıyorum yalnız kaç mil yaptığımı bilmiyorum arkadaşlar yapan varsa aramızda özellikle citol uğrarsan bakabilirmisin elma diyeti sayfasında ilk sayfadaki linkleri indirdi arkadaşım cdye çekti öyle yapıyorum yani 1 milmi o yaptığım yoksa 1 2 3 milmi onu merak ediyorum şimdi leslie ablam beni bekliyor sporumu yapmamlazım birden azim geldi bana bakıyorum etrafımda benim gibi kilolu olan yok istediklerimi giyemiyorum vs vs vs.................
insallah 90 lara gelmişsndir tatlım opuyorumnanaktan boy 167 ileee 169 arasında bişeyoo ozmn sende benim gibi fıstık gibi bi hatunsun demekki aklinialirimsmile aklinialirimsmile bacım valla kötü bi durum oldu iş yerinde artık durmak istemiyorum burda salaklık yapdıgımın farkındayım ama yapcak bişey yok daha fazla çalısamam burda mafoldumben
slm kızlar
capriice, cherry_pie, dilenciii, ŞİMAL
tünaydın bayanlar
Ben yeniden geldim Çitol bu sefer listeye ekle
Böyle giderse verdiğim kilolarıda almaktankorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?