Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yine ipin ucunu kaçırdım eve gittim güzelce salatamı çorbamı hazırladım yedim tv izliyordum bir telefon kuzenimden biz boza içmeye gidiyoruz sende gel yok siz gidin istemem falan anlatamadım çokta severim biliyorlar vefaya boza içmeye gittik sadece bozayla kalsa iyi ordan önce ist bilenler bilir eyüp sultanın karşısında sütlüce de harika uykuluk yapılır çeyrek ekmek arası uykuluk üstüne 2 bardak boza:mymeka: nolcak benim halim yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugünki menüm
sabah sirkeli ballı su
1 simit +peynir+5 yeşil zeytin
ara
yeşilçay+elma
öğle
yayla çorbası
salata
ızgara köfte
ara
portakal
akşama belli değil

sabah yağmurla uyandım güzel bir kahvaltı ettim şimdi bu havada ev işi hiç gitmez ama mecburen yapacağım şimdi bulaşıklara girmem lazım artık akşam yerim anca zaten hafif bişiler atıştırmak sonrada yatmaya yakın ballı yoğurt yemeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile3

yaw nerdesiniz kimseler uğramaz oldulmaz:lmaz:ölü toprağımı serpildi üzerinize uyanınnn heyyyyyyykafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhaba...
artık silkinip kendimize gelmenin zamanı..
bir haftadır kimseler yok ortalıklarda... ben de pek giremedim nete... bununla da kalmamış, herkes sıkıntılı ve diyet yapamamaktan şikayetçi. evet, bu kadar tatil yeter sanırım.
dün yediklerimi yazayım...
sabah:
2 dilim ekmek, 40 gr beyaz peynir...........................................................260 kal
ara:
galeta.....................................................................................................75 kal
öğle:
yarım kepçe yayla çorba,yarım tabak kıymalı fırın patates,
1 dilim kepek ekmek, 1 elma...................................................................500 kal
ara:
1 elma, 1 galeta......................................................................................155 kal
akşam:
yağlı salata, 200 gr balık kızartma,...........................................................600 kal
ara:
karışık meyve............................................................................................70 kal
TOPLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1660 kal
12 bardak su 10 dk jimnastik

bu gün yediklerimse:

sabah:
2 dilim ekmek,40 gr peynir, maydanoz................................................................230 kal
ara:
elma...................................................................................................................80 kal
öğle:
1 alabalık,1 dilim kepek ekmek, soğan domates söğüş,
1 portakal.........................................................................................................530 kal
ara:
galeta.................................................................................................................75 kal
akşam:
3 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 tabak az yağlı sarmısaklı yoğurtlu makarna,
120 gr fırın mantar, lahana salatası......................................................................515 kal
ara:
küçük portakal....................................................................................................40 kal
TOPLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1470 kal

12 bardak su
şimdilik egzersiz yok
bu da iyi... değil mi ama...

bu arada: kilo çizelgemdeki kilonuın üstüne çıktım(
bakalım nasıl bitecek bu hafta...

neyse kızlar zerafetin dikenli yollarında hepimize başarılar......

bende ölçülerimi artık halka açsam iyi olcak kaydirigubbakcemile3

15 ocakdaki ölcülerim :
gögüs 110
bel 100
göbek 120
kalça 129
üst bacak 75

2 şubattaki ölcülerimde bunlarrrrr

gögüs 105 ( portakallar kücülüooo kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes: )
bel 96
göbek 119 ( 15 günde 1 cm sempatiksalakcinni )
kalça 125
üst bacak 75 -tatlicadiarzu-

ben işten çıkıyorum ya doktoruma söylücem 15 güne çıkarsın seansları yoksa ben para mara yetiştiremem boshayallersmile tamda kriz zamanı çok kötü olcak bu mafoldumben annemlerede söyleyemedim . siteye az gire bilicem bu aralar mafoldumben ama kilo bildirimimi yaparım mutlaka her hafta doktor sonrası

günaydın kahvaltımı yaptım..
çizgi filime bakarken yiyivermişim şu okul açılsada tekrar düzene girsem bari, kepek ekmeği zeytin tere yağı kaşar bal valla yedim, pişmanmıyım, yok değilim pişman olursam bana yapışır da.. biber hapına başladım 2 haftada 4 kilo verdiriyormuş bu meret benim iştahı hala kapatmadı hatta açtı galiba

günaydınnnn...opuyorumnanaktan bugün 3 Şubat delikafadulden diyetisyene gdiyorum akşam güya şok etcektim kadını ama o sıkı diyet 1 hafta sürebildi eyvahedigeldismile kalan 15 gün saldım çayıra mevşam kayıra kilo almamış olsam bari de kadın o yönde şok olmasa :bbo:mafoldumben yarın haber veririm kısmetse ayy dua edin hayırlısıyla 100 ün altına düşmüş olayım yoruldum artık yaa..mafoldumben 2 haneli sayılar nerdesiniiiiiizzzz!!! delikafaduldendelikafadulden

bacım hayırdır niye çıkıyosun yahu? ölçülerimiz de aynı sayılır hee benim biraz daha fazla gerçi :) boyun kaç senin benim 1.72 kilo da 100 ün altındadır umarım :çok üzgünüm:

herkese günaydın demek istiyorum ama nerdeee kimsecikler yok vallaa...
geliyorum gidiyorum kimnse yok. benim gelemediğim zamanlar başlar işte o zamanda da siz kaynatmaya başlarsınızz klava: gelin artık!!!

günaydın arkadaşlar busıra fazla giremedim tabii motivasyonumda düştü ama pazartesiden beri dikkat ediyorum umarım bu sefer kaçırmam ipin ucunu hatta leslie ablamla spor bile yapıyorum yalnız kaç mil yaptığımı bilmiyorum arkadaşlar yapan varsa aramızda özellikle citol uğrarsan bakabilirmisin elma diyeti sayfasında ilk sayfadaki linkleri indirdi arkadaşım cdye çekti öyle yapıyorum yani 1 milmi o yaptığım yoksa 1 2 3 milmi onu merak ediyorum şimdi leslie ablam beni bekliyor sporumu yapmamlazım birden azim geldi bana bakıyorum etrafımda benim gibi kilolu olan yok istediklerimi giyemiyorum vs vs vs.................

insallah 90 lara gelmişsndir tatlım opuyorumnanaktan boy 167 ileee 169 arasında bişey oo ozmn sende benim gibi fıstık gibi bi hatunsun demekki aklinialirimsmile aklinialirimsmile bacım valla kötü bi durum oldu iş yerinde artık durmak istemiyorum burda salaklık yapdıgımın farkındayım ama yapcak bişey yok daha fazla çalısamam burda mafoldumben

capriice, cherry_pie, dilenciii, ŞİMAL

tünaydın bayanlar

Ben yeniden geldim Çitol bu sefer listeye ekle

Böyle giderse verdiğim kilolarıda almaktankorkuyorum

herkese günaydın demek istiyorum ama nerdeee kimsecikler yok vallaa...
geliyorum gidiyorum kimnse yok. benim gelemediğim zamanlar başlar işte o zamanda da siz kaynatmaya başlarsınızz klava: gelin artık!!!

günaydınn...opuyorumnanaktan valla in cin top oynuyo burda haklısın...:uhm:

valla topic'ce motivasyon düşmüş durumda lmaz: Allah sonumuzu hayır etsin...eyvahedigeldismile

inşallah canım pek sanmıyorum yine 90 ları görebileceğimi ama eyvahedigeldismile sadece 1 hafta sporla flan sıkı bi diyet yapabildim sonrası cortmafoldumben benden kısasın hem 5 6 kilo fazlasın ama benden daha incesin şekerim ne güzel etlerin sıkı demek ki bayanssulusmile ya da şu sizin tedavi güzel işe yarıyo opuyorumnanaktan valla fıstık gibi hatunuzda ne fıstığıysak maşallah yemeye kalksalar bi sülale doyururuz laelaelaelaelae aklinialirimsmile iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun sıkma canını ama yine de bi düşün sonradan pişman olma...:hulya:

ve aleyküm selaamm...:icecream:

capriice, cherry_pie, dilenciii, ŞİMAL

tünaydın bayanlar

Ben yeniden geldim Çitol bu sefer listeye ekle

Böyle giderse verdiğim kilolarıda almaktankorkuyorum

tünaydınn hoşgeldinn...opuyorumnanaktan yok yok almıcaz inşallah vermek için o kadar zahmet çekiyoruz sakın haalmaz: hem 1 2 hadi 3 diyelim 3 kiloya kadar tolerans alınabilir ama hemen geri vermek şartıyla öyle kontrollü olursak hiçbişi olmaz Allahın izniyle...opuyorumnanaktan sıkma canını...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…