tünaydınn hoşgeldinn...opuyorumnanaktan yok yok almıcaz inşallah vermek için o kadar zahmet çekiyoruz sakın haalmaz: hem 1 2 hadi 3 diyelim 3 kiloya kadar tolerans alınabilir ama hemen geri vermek şartıyla öyle kontrollü olursak hiçbişi olmaz Allahın izniyle...opuyorumnanaktan sıkma canını...bayanssulusmile
günaydınn...opuyorumnanaktan valla in cin top oynuyo burda haklısın...:uhm:
valla topic'ce motivasyon düşmüş durumdalmaz: Allah sonumuzu hayır etsin...eyvahedigeldismile
inşallah canım pek sanmıyorum yine 90 ları görebileceğimi ama eyvahedigeldismile sadece 1 hafta sporla flan sıkı bi diyet yapabildim sonrası cortmafoldumben benden kısasın hem 5 6 kilo fazlasın ama benden daha incesin şekerim ne güzel etlerin sıkı demek ki bayanssulusmile ya da şu sizin tedavi güzel işe yarıyo opuyorumnanaktan valla fıstık gibi hatunuzda ne fıstığıysak maşallah yemeye kalksalar bi sülale doyururuz laelaelaelaelae aklinialirimsmile iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun sıkma canını ama yine de bi düşün sonradan pişman olma...:hulya:
Canım geçen yıl mayıs ayında başladım diete Yardımcı olarak Peper time kullandım 3 kutuyu 5 ayda bitirdim ve 20 kilo verdim aşşa yukarı 4 aydırda stabil 84,500 -87 arası gidip geliyorum tabi günlük bunlar gece yatmadan önce 87 isem sabah aç karnına 85,500 filan gibi
ama çok tekrar almaktan korkuyorum
bide şu anacım az bi çenesini tutsa O ''kilo alıcan tekrar yeme ' dedikce bişi beni dürtüyo sanki
Güzelce anlatmaya çalıştım olmadı . Kızdım sinirlendim yine olmadı ya beni bana bıraksa gidicekte o üzerime geldikce yiyorum sanki :bbo:
Canım geçen yıl mayıs ayında başladım diete Yardımcı olarak Peper time kullandım 3 kutuyu 5 ayda bitirdim ve 20 kilo verdim aşşa yukarı 4 aydırda stabil 84,500 -87 arası gidip geliyorum tabi günlük bunlar gece yatmadan önce 87 isem sabah aç karnına 85,500 filan gibi
ama çok tekrar almaktan korkuyorum
bide şu anacım az bi çenesini tutsa O ''kilo alıcan tekrar yeme ' dedikce bişi beni dürtüyo sanki
Güzelce anlatmaya çalıştım olmadı . Kızdım sinirlendim yine olmadı ya beni bana bıraksa gidicekte o üzerime geldikce yiyorum sanki :bbo:
diyet de uyguladın mı o pepper time ı kullanırken ne olduğunu bilmiyorum da ben:uhm: şu doğal ilaçlardan sanırım... genelde sonrasında kilo alınır hemen diye duyuyoruz ya o tip ürünlerde bak maşallah sende olmamış uzun zamandır da kilon sabitmiş oohh daha nolsun sen öğrenmişsin bence kilonu korumayıopuyorumnanaktan ee ara ara 3 alırsın 5 verirsin bikaç oynamalar olur o da herkes de oluyo zaten:hulya:
ahh o anne babaları sorma bana da öyle dedikleri zaman yedikçe yiyesim geliyo hiç bi faydası yok bizi bize bırakın ...:umursamaz:lmaz:
Biber hapı canım tv de reklamdarada dönüyor iki çeşidi var
Ben diet + spor yapabildigim kadar tabi takviye olarak ilacı kullandırm
Zaten tek başına hiçbir ilaç Kilo verdirmiyor illaki diet
Ha yemem içmem aynı kalsın sporda yapmadan kilo verim derseniz onunda çaresi varama aylık 150 tl :jeyyar:
ağlamaa olumunekankayizsmile sakınn biz kendimizi toparlıcaz vede hiçbiyerimizden bişeyler pörtlemicektursaricim ben geç kaldım ne yazmış ki esma:)) mutluluklar dilerim kardeşine..
yena üzgün hüzün hasta zalimi(geçmiş olsun şimdiden) hasta, ben hevessiz yalnız tatsız ya hu noldu ölü toprağı mı serpildi bize(( geçen de bi ihtar çektim ama kimse de pek takmadı yani ee gaza da getiremiyom sizi napayım ben zaten ben de kötüyüm bu aralar.. durun en iyisi mi bir şubat geçsin mart gelsin, yazın habercisi bahar gelsin o zaman tutuşçazzz ama ( bi yaz daha biz anlamadan hop diye gelivermesin yaa. ben de öyle bikini giycem yaz gelsin tarız hedeflerim yok gerçi ama yine de ince şeyler giyicez yine de ordan burdan fışkırcazz hadi ama biraz coşun yaa ağlıcam heeeeeeeeee
aplaaammmmmm nirlerdeesin senn yahuuuu gel artıkınn gitme dahada biyerlere mafoldumbenMaaşallah maaşallah...Kutlarım canım.Allah iyi yazılar yazmış olsun,cümlesinin evladına mutluluk sağlık huzur versin inşallah.
Allah tamamına erdirsin..Şeniz
Allah mesud etsin sizinkileride canımcımmm kaydirigubbakcemile5TURSARI allah hayırlı etsin tamamına erdirsin ...benim kız kardeşimde bu hafta sonu evlenecek ama ben gidemiycem((
hoşgeldinnn opuyorumnanaktanselam şimal bende yeni geldim hepimizin derdi aynı allah yardıcımız olsun inşallah bir an önce kurtuluruz bu kilolardan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Evi terk eden eşe (kadına) son mesaj video izle | TR-Security.com
çok merak ettim eşi bu mesajdan sonra eve dönmüşmüdür:roflol::roflol::roflol:
Evi terk eden eşe (kadına) son mesaj video izle | TR-Security.com
çok merak ettim eşi bu mesajdan sonra eve dönmüşmüdür:roflol::roflol::roflol:
allah iyiligini versin kız nerden buldun bunu süpermiş.bence hatun eve doner.dönerde o haccenınde sacını basını yolar.:roflol::roflol::roflol:klava: klava: klava:
anaa o ne ki?:uhm:
ii akşamlar kızlar biber hapı geçmiş konuşmalarda bende almayı düşünüyorum bende motivasyon adına bişey kalmadı saldım çayıra mevlam kayıra hesabılmaz: lmaz:bende biber hapını kullanmayı düşünüyorum kullananlar memnunmu merak
ediyorum almalımıyım kararsızım ne dersinişz denemeye değermiohaoldumsmile
mafoldumbenmafoldumbendelikafaduldenmafoldumben
günaydın herkese senağlama
başlıcam böyle işin içine yaa delircem dün akşamdan beri moral motivasyon sıfır yine düşememişim 100 ün altına 100.9kötükedihüsodelikafadulden3 şubat 3 şubat diye tutturduk gördük bu kadar gerizekalı olamaz bi insan ya 22 sene oldu hala kafama dank etmedi mi anlamıyorum ki hala nerden kaytarırsam kar diyebilir mi bi insan yaakötükedihüso ya biri dövsün beni yemek boruma bal mumu flan döksün kapansın anca öyle durcak bu boğazkötükedihüso bide diyetisyen hanım da bana resti çekti 1 ay daha sık görüşelim olmuyosa belki de bende sorun vardır bırakalım dedi ben yok kem küm flan demeye kalmadı sen kilo vermek istediğine emin misin dedi bana:bbo: bende tabi ki vermek istiyorum dedim ama böyle veremezsin benden söylemesi dedi 1 hafta yap 10 gün bırak nereye kadar dedi yapmak istemiyosan ara verelim yok vercem diyosan da uygula dedi :bbo: tuzu kuru tabi hanımefendinin bin tane hastası var başarısız olcak biriyle hiç uğraşmaz daha iyi mafoldumben :bbo::mymeka: kafamı çok bozdu çoookk ve içimden hala diyet yapmak flan gelmiyo oturup ağlayasım var böyle 1 2 gün sadece tek başıma kalsam kimseyi duymasam görmesem bi başımı dinlesem oooofffmafoldumben neyse yaa vardır bunda da bi hayır napiimm millet 7 ayda obezden sıfır bedene iniyo ben aç gibi boğazımı tutamıyorum dötümü de yerinden kaldırmıyorum anca 15 kilo gitti sonra da kilo veremedim diye dert yan çok dikkat ediyosun da...çikolatalar pastalar börekler sonra da ayy 800 gr mı vermişim huuuuuufff yine iyi dayanıyo bu beden sana yarı yolda bıraksa seni yeridir kötükedihüso ya kendime acayip kızgınım saçımı flan mı yolsam biyerlerimi mi cimciklesem napsam hırsımı alamıyorum Allahımmm sen sabır ver sen nefsime hakim olmama yardım et bu kadar iradesiz mi olur bi insan yaaadelikafadulden:bbo:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?