Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım geçen yıl mayıs ayında başladım diete Yardımcı olarak Peper time kullandım 3 kutuyu 5 ayda bitirdim ve 20 kilo verdim aşşa yukarı 4 aydırda stabil 84,500 -87 arası gidip geliyorum tabi günlük bunlar gece yatmadan önce 87 isem sabah aç karnına 85,500 filan gibi

ama çok tekrar almaktan korkuyorum

bide şu anacım az bi çenesini tutsa O ''kilo alıcan tekrar yeme ' dedikce bişi beni dürtüyo sanki

Güzelce anlatmaya çalıştım olmadı . Kızdım sinirlendim yine olmadı ya beni bana bıraksa gidicekte o üzerime geldikce yiyorum sanki :bbo:

canım valla iş için söyle söyleyim kalırsam ilerde daha çok pişman ola bilirim.boshayallersmile benim en çok göbegim sarkıyordu canım onun dısında etlerim sıkıydı zaten ama göbekde iyi duruma gelio artık bizzzz yer fıstıgıyız en kabuklusundaan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tünaydın glikozz olumunekankayizsmile hoş geldin

tatlım sana katılıyorum birisi banada kilo aldın yeme az ye çok yiosun dedikce ben inadına gibi sanki daha çok yemek istiyorum sanki kime inat ediosam olan bana oluyo kimseye b işey olduugu yok ama birilerinin dürtüklemesi gerçekden çok fena oluyo akannehir

diyet de uyguladın mı o pepper time ı kullanırken ne olduğunu bilmiyorum da ben:uhm: şu doğal ilaçlardan sanırım... genelde sonrasında kilo alınır hemen diye duyuyoruz ya o tip ürünlerde bak maşallah sende olmamış uzun zamandır da kilon sabitmiş oohh daha nolsun sen öğrenmişsin bence kilonu korumayıopuyorumnanaktan ee ara ara 3 alırsın 5 verirsin bikaç oynamalar olur o da herkes de oluyo zaten:hulya:

ahh o anne babaları sorma bana da öyle dedikleri zaman yedikçe yiyesim geliyo hiç bi faydası yok bizi bize bırakın ...:umursamaz:lmaz:

Biber hapı canım tv de reklamdarada dönüyor iki çeşidi var

Ben diet + spor yapabildigim kadar tabi takviye olarak ilacı kullandırm
Zaten tek başına hiçbir ilaç Kilo verdirmiyor illaki diet
Ha yemem içmem aynı kalsın sporda yapmadan kilo verim derseniz onunda çaresi varama aylık 150 tl :jeyyar:

anaa o ne ki?:uhm:

ii akşamlar kızlar biber hapı geçmiş konuşmalarda bende almayı düşünüyorum bende motivasyon adına bişey kalmadı saldım çayıra mevlam kayıra hesabılmaz:lmaz:bende biber hapını kullanmayı düşünüyorum kullananlar memnunmu merak
ediyorum almalımıyım kararsızım ne dersinişz denemeye değermiohaoldumsmile

ağlamaa olumunekankayizsmile sakınn biz kendimizi toparlıcaz vede hiçbiyerimizden bişeyler pörtlemicek lmaz:
Maaşallah maaşallah...Kutlarım canım.Allah iyi yazılar yazmış olsun,cümlesinin evladına mutluluk sağlık huzur versin inşallah.
Allah tamamına erdirsin..Şeniz
aplaaammmmmm nirlerdeesin senn yahuuuu gel artıkınn gitme dahada biyerlere mafoldumben

TURSARI allah hayırlı etsin tamamına erdirsin ...benim kız kardeşimde bu hafta sonu evlenecek ama ben gidemiycem((
Allah mesud etsin sizinkileride canımcımmm kaydirigubbakcemile5

selam şimal bende yeni geldim hepimizin derdi aynı allah yardıcımız olsun inşallah bir an önce kurtuluruz bu kilolardan
hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
Evi terk eden eşe (kadına) son mesaj video izle | TR-Security.com
çok merak ettim eşi bu mesajdan sonra eve dönmüşmüdür:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tursari merhaba canım.nasılsın.topik terkemişe benziyo.geliyom gidiyom kimsecikler yok.seni görünce sevindim.zemuszemus

allah iyiligini versin kız nerden buldun bunu süpermiş.bence hatun eve doner.dönerde o haccenınde sacını basını yolar.:roflol::roflol::roflol:klava:klava:klava:

ne hali varsa görsün demişdir bence gerçekmi bu ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben olsam dönmem daha tepeme sıçrar keçiler ertesi gün dönmek yerine avukata gider mesajıda delil olarak gösteririm çocuklarıda alırım ay dönmem ya dönmem gittiysem geri dönmemalkisalkisalkisalkisalkisalkis

anaa o ne ki?:uhm:

Bioslife diye bitkisel ve yan etkileri minumum olan bir ürün dr reçetisiylede Yetkili ezcanelerden yada marketing sistemde temsilcilerdende temin edilebiliyor. fakat 150 cikk

Canım ben 5 ay da 3.5 kutu kullandım 20 kilo verdim hala daha yarım kutu duruyor kullanmayı bırakalıda 4 ay oluyor geri kilo almadım bende motivasyon adına almıştım
bazı testler yaptırıp münyeme bi zararı olmuşmu onlara baktırmayı istiyorum ama çocuklardan bi türlü hastaneye gidemedim laelaelaelaelae

Ben de bi sıkıntı olmadı fakat benle beraber kullanan komşum bir ayda 12 kilo verdi ama ilaç çok agır gelmişti ona ilaç bittikten kısa bir süre sonrada verdigi kiloları tekrar aldı Her bünyede farklı etki yapıyor Alman yada almaman konusunda karar senin tabiki a.s.

ahahahaha video süpermiş:)))))))))))

"la ben bu işlerden ne ağğnarımmm", "ne bilinmedik avradımışsın" :))

tursaricim valla ortalık sessiz napaçaz bilmiyom.

glikoz annenle bi kez daha konuş çünkü gizlice yemeye iter bu seni iyice iştahın açılır.

cherry spor işini naptın call dan vazgeçtin başka bişi yapıyomusun?

mafoldumbenmafoldumbendelikafaduldenmafoldumben

günaydın herkese senağlama
başlıcam böyle işin içine yaa delircem dün akşamdan beri moral motivasyon sıfır yine düşememişim 100 ün altına 100.9kötükedihüsodelikafadulden 3 şubat 3 şubat diye tutturduk gördük bu kadar gerizekalı olamaz bi insan ya 22 sene oldu hala kafama dank etmedi mi anlamıyorum ki hala nerden kaytarırsam kar diyebilir mi bi insan yaakötükedihüso ya biri dövsün beni yemek boruma bal mumu flan döksün kapansın anca öyle durcak bu boğazkötükedihüso bide diyetisyen hanım da bana resti çekti 1 ay daha sık görüşelim olmuyosa belki de bende sorun vardır bırakalım dedi ben yok kem küm flan demeye kalmadı sen kilo vermek istediğine emin misin dedi bana:bbo: bende tabi ki vermek istiyorum dedim ama böyle veremezsin benden söylemesi dedi 1 hafta yap 10 gün bırak nereye kadar dedi yapmak istemiyosan ara verelim yok vercem diyosan da uygula dedi :bbo: tuzu kuru tabi hanımefendinin bin tane hastası var başarısız olcak biriyle hiç uğraşmaz daha iyi mafoldumben :bbo::mymeka: kafamı çok bozdu çoookk ve içimden hala diyet yapmak flan gelmiyo oturup ağlayasım var böyle 1 2 gün sadece tek başıma kalsam kimseyi duymasam görmesem bi başımı dinlesem oooofffmafoldumben neyse yaa vardır bunda da bi hayır napiimm millet 7 ayda obezden sıfır bedene iniyo ben aç gibi boğazımı tutamıyorum dötümü de yerinden kaldırmıyorum anca 15 kilo gitti sonra da kilo veremedim diye dert yan çok dikkat ediyosun da...çikolatalar pastalar börekler sonra da ayy 800 gr mı vermişim huuuuuufff yine iyi dayanıyo bu beden sana yarı yolda bıraksa seni yeridir kötükedihüso ya kendime acayip kızgınım saçımı flan mı yolsam biyerlerimi mi cimciklesem napsam hırsımı alamıyorum Allahımmm sen sabır ver sen nefsime hakim olmama yardım et bu kadar iradesiz mi olur bi insan yaaadelikafadulden:bbo:mafoldumben

Son düzenleme:

gunaydın sekercım.üzme kendını nolur.az degıl 15 kılo vermıssın.emınım duraklama donemındesındır.lutfen sabret.bunu atlatırsan daha hızlı kılo verırsın.ıstersen doktorun kendın ol.az cok ne yapacagını ögrendın.bosuna para verme ama ınadına hırslan kendı cabanla kılolarını ver.boshayallersmileyanlız sunu cok ıyı anladım ınsan uyuştukca uyuşuyo,yedıkcede acıkıyo.senınle kılomuz aynı varmısın yarısalım.ben gecen cuma 101.400 ve bugun tam 101 oldum.haftaya sende bende ıkılı rakamları görürüz.hem ben senı gecerım.sositosositookeymi.Şeniz

günaydın hanımlar
misafirleirmi biraz sonra yolcu edicem senağlama
işte ölee
bendee ne diyet ne bişey yarın tartı günü korkuyorummm tartılmayaaaaaaaa

selam kızlar,
işte ufak bi ara bulunca yazmak istedim.kilom 72 .
2 kilo vrmişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…