Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,
işte ufak bi ara bulunca yazmak istedim.kilom 72 .
2 kilo vrmişim...
canım tebrikler hedefe az kaldı sen burdan mezun olup gidicen ben hala yerimde sayıyorum mehter takımı giibi 1 ileri 2 geri offf bırakmak istemiyorum biliyorumki daha beter olacağım onun için devam özledim seni daha sık gel olumunekankayizsmile
günaydın hanımlar
misafirleirmi biraz sonra yolcu edicem senağlama
işte ölee
bendee ne diyet ne bişey yarın tartı günü korkuyorummm tartılmayaaaaaaaa
ohaoldumsmileohaoldumsmile

size katılıyorum sakın bırakma cherry hemen toparlan ve bıraktığın yerden devam et lütfen :teselli:

İsim

Oldukça yaşlı bir çiftin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:

"Yahu sana çok imreniyorum. Biz senle 30 yıllık arkadaşız, sen karına hep güzel sözler söyledin bir kez olsun ismiyle çağırdığını duymadım. Bravo doğrusu... Nasıl başarıyorsun böyle nazik ve sevecen olmayı?"

Adam biraz sıkılarak:

"İsmini hatırlasam çağıracağım.":roflol::roflol::roflol:

Balık

Nasreddin Hoca, bir handa yemek yemek ister. Ancak onunla aynı zamanda başka bir yolcu daha hana girmiştir ve yemek üzere sadece bir balık vardır. Hancı bunu paylaşın der. Balık gelir ve hoca

-"Ben kafasını yemek istiyorum", der.

Diğer yolcu bunun nedenin sorar, Hoca açıklar:

-"Çünkü, balığın kafası zeka yapar, kafanın daha iyi, daha sağlıklı çalışmasını sağlar!"

Bunun üzerine diğer yolcu hemen münakaşa çıkarır ve balığın başını yemek istediğini söyler. Bunun üzerine Hoca balığın gövdesini, diğer adam da başını yer.

Bir süre sonra, balığın başıyla doymayan adam hocaya çıkışır:

-"Hocam, başını ben yedim ama sen bütün gövdeyi yiyip karnını doyurdun, bense aç kaldım."

-"Bak demedim mi ben sana akıllanırsın diye!"

canım sağolasın iyi dileklerin için ama lütfen kendine haksızlık etme sen bid tiroid ile boğuşuyosun kolay değil yani kendine zaman tanı yaaa...
bırakma sakın.en azından şöyle düşün veremesemde almayacağım de bak bunu oturt kafanda ve uygula..bende çok özledim canım ahhh bu aralar hiç vaktim olmuyor inşallah ilerleyen günlerde daha fazla girebilirim...çok öpüyorum seni canım...

delikafaduldendelikafadulden

çok sağol yaa gaza ihtiyacım var valla mafoldumben aynen söylediğin gibi yedikçe yiyesi geliyo insanınboshayallersmile tamamdır süper olduu yarışıyoruz haftaya 2 hanelileri görcez Allahın izniyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oleeey beee:teytey:zemuszemus

ben varım ve yarısada hazırımolumunekankayizsmilebir kılo nederkı daha dıkkatlı yemek ve bol bol su ıcmek.

ben varım ve yarısada hazırımolumunekankayizsmilebir kılo nederkı daha dıkkatlı yemek ve bol bol su ıcmek.

evet orası öyle de son bikaç aydır bi toparlanıp veremedim o 1 2 kiloyuboshayallersmile olcak inşallah bu sefer Allahıııımm sen azim hırs irade ver:Saruboceq: aklinialirimsmile

artık bende Cuma'ları kilo bildirimi yapcam kısmetse... bugün akşam da işten çıkınca ilk işim gidip dijital güzel bi tartı almak inşallah hihoyyyt bizimki şu normal basküllerden o hem eksik tartıyo hem de 1 2 kilo oynayabiliyo anlaşılmıyo bizimkinde 97 98 geliyorum mesela ondan ben güzel bi tartı alayım öyle kapışalım inşallah kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile boy kaç senin? hı bide yaş :)

cherryyyy üzülme lütfen. ne biçim diyetisyenmiş yaa o. evet bence de sizde bir sorun var deyip gitseydin keşke. öyle mi motive edilir insan. yok yahu ben hep derim zaten diyetsiyenden işin mantığını kaptıktan sonra psikoloğa gitmeliyiz:) çünkü diyet motive sabır işi hele de biz gibi duygusal açlıkla yiyen, yeme bozukluğu olan insanlara zihnimiz yönlendirebilen biri lazım...

neyse bakalım sen de benim gibi belli yiyecekleri yasak et istesrsen kendine. bi haftadan sonra yavaş yavaş nefsin törpülenir. ne biliim çikolata pasta cips gibi. azmini kaybetme. 15 kilo anca verdim diyosun da bi 15 kilo sonra hafif toplu bi insan olacaksın obez olmayacaksın düşünsene!

günaydın...
tam bir haftadır sömestr sayesinde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum...bakalım yarın ne olacak...
görüyorum ki hemen hemen hepimiz aynı dertten çekiyoruz...ocak ayı bize yaramadı. ama moral bozmamak da gerek.. arada bir takılacak tabii kilo vermeler.. ama sabırla aşacağız bunu da..
önümüzdeki haftaya yepyeni başlayalım.. son haftaların moral bozukluklarını koyalım bir kenara ve yaklaşan baharı karşılamak için azimle devam edelim diyete...

dün yediklerime gelince:
sabah:
1 kase sütlü kellogs...........................................................................................................200 kal
ara:
1 galeta...............................................................................................................................75 kal
öğle:
yarım kepçe mercimek çorbası, 2 büyük etli biber dolması ve yoğurt.......................................540 kal
ara:
1 galeta 1 az şekerli kahve....................................................................................................95 kal
akşam:
2-3 kaşık z.y. pırasa, bolca lahana salatası,150 gr kadar soslu tavuk göğsü az yağlı,
2 dilim kepek ekmek............................................................................................................535 kal
ara:
1 elma, az yoğurt, az şekerli kahve........................................................................................150 kal
TOPLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1595 kal

hepimize kolay gelsin......

yirin senin hafif toplu olcan diyen dilini yirinn... Şenizkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile yok yok geçti çok şükür o şuurumu kaybettiğim saatler gittikçe sakinleşiyorum sağolasın bacımmmopuyorumnanaktan

Selam,

Kilom aynı..mafoldumben

Cherry_pie, mucukssss.. Toparlanayım dönücem,dertleşiriz..

kızlarrrr ben demiştim bak yokum herkes gelmiş kaynatmışsınız....
YENA nasılsın şekerim?? opuyorumnanaktan
nevraa süpersin harika gidiyorsun! anlatsana şekerrim ne yapıyorsun böyle 3-2 3-2 gidiyor maşallahh bir 300-500 gramla boğuşurken sen uçuyorsun maaşallah sdaimi olsun hem! opuyorumnanaktan

yok yok bişi kaçırmadın..aklinialirimsmile tiroid bezinle aran nasıl bakiiim?aklinialirimsmile hala takmıyosun di mi kafaya...lmazlumunekankayizsmile

azcık takıyorum ama beyimin değerleri daha yüksek çıkınca ve o da sükunetle karşılayınca sustum bilmiyorumkismile
4,5 üst değer beyimin 96,5 ohaoldumsmile
şaştım kaldım onu görünce. kullanıyorum ilacımı.
ama hızlıca kilo vermeye başlamazsam takacağım kafaya! :kedi:

aaaa geçmiş olsun eşinde kilolu mu peki? ya ama öyle bekleme hızlıca kilo vercem flan diye baksana benim anlaşıldı ben 6 ayda faln verdim 15 kiloyu dikkat etmezsen ilaçtan medet umma sakın hayal kırıklığına uğrarsın:hulya: uygun bi diyetle beraber süreci hızlandırır sadece sakın takmaçoğu insanda var bu opuyorumnanaktan benim de 4.6 civarı çıkmıştı:hulya: kontrole ilaçtan sonra gittim 6 ay sonra 1.6 flan çok şükür ilacın yeterli geliyomuş dozu bayanssulusmile

canım hangi ilacı kullandığını ve dozunu sorsam söyler misin??

evet eşimde kilolu ama yemek yemeyi çookk seviyor. ve çok yiyor da. biraz kıstı mı kilo veriyor hemen. ilaçla çekerlermiş aşağıya. onun dozu çok yüksek ama.

ben 15 kilo versem gerisini dert etmeyeceğim. mesela 3 hafta yaptım diyeti sıkı hem de sadece 1,400 verdim. bu hafta sporda ekledim ama diyetim şöyle böyle gidiyor. umutsuzluk oluşuyor bende o kötü. hatta 10 kilo versem gerisi kolay bakalım o aşamaya ne zamn geleceğiz...

ilk 6 ay levotiron günde yarım kullandım, şimdi ben değiştirmesini istedim ilacı çünkü hepsi aynı troid ilaçlarının sadece isimleri farklı şimdi de euthyrox günde 1 kullanıyorum bunun 1 i diğerinin yarımıyla aynı mg... ya verirsin Allahın izniyle valla çok iyi anlıyorum bende 2 3 aydır pek diyet yapmasam da ayda 1 hafta da olsa sıkı yapıyorum diyetikaydirigubbakcemile3 ondan bile medet umup ayda 1 2 kilo vermeyi bekliyorum ama yokbilmiyorumkismile o yüzden yavaş da olsa biliyorum sabretmek zor ama olcak hem emin ol faydası olcak ilacın ama yine de sen beklenti içinde olma onun götüreceği kilo kendiliğinden gitsin umut bağlama olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…