canım tebrikler hedefe az kaldı sen burdan mezun olup gidicen ben hala yerimde sayıyorum mehter takımı giibi 1 ileri 2 geri offf bırakmak istemiyorum biliyorumki daha beter olacağım onun için devam özledim seni daha sık gel olumunekankayizsmileselam kızlar,
işte ufak bi ara bulunca yazmak istedim.kilom 72 .
2 kilo vrmişim...
ohaoldumsmileohaoldumsmilegünaydın hanımlar
misafirleirmi biraz sonra yolcu edicem senağlama
işte ölee
bendee ne diyet ne bişey yarın tartı günü korkuyorummm tartılmayaaaaaaaa
gunaydın sekercım.üzme kendını nolur.az degıl 15 kılo vermıssın.emınım duraklama donemındesındır.lutfen sabret.bunu atlatırsan daha hızlı kılo verırsın.ıstersen doktorun kendın ol.az cok ne yapacagını ögrendın.bosuna para verme ama ınadına hırslan kendı cabanla kılolarını ver.boshayallersmileyanlız sunu cok ıyı anladım ınsan uyuştukca uyuşuyo,yedıkcede acıkıyo.senınle kılomuz aynı varmısın yarısalım.ben gecen cuma 101.400 ve bugun tam 101 oldum.haftaya sende bende ıkılı rakamları görürüz.hem ben senı gecerım.sositosositookeymi.Şeniz
canım sağolasın iyi dileklerin için ama lütfen kendine haksızlık etme sen bid tiroid ile boğuşuyosun kolay değil yani kendine zaman tanı yaaa...canım tebrikler hedefe az kaldı sen burdan mezun olup gidicen ben hala yerimde sayıyorum mehter takımı giibi 1 ileri 2 geri offf bırakmak istemiyorum biliyorumki daha beter olacağım onun için devam özledim seni daha sık gel olumunekankayizsmile
ohaoldumsmileohaoldumsmile
size katılıyorum sakın bırakma cherry hemen toparlan ve bıraktığın yerden devam et lütfen :teselli:
delikafaduldendelikafaduldenİsim
Oldukça yaşlı bir çiftin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:
"Yahu sana çok imreniyorum. Biz senle 30 yıllık arkadaşız, sen karına hep güzel sözler söyledin bir kez olsun ismiyle çağırdığını duymadım. Bravo doğrusu... Nasıl başarıyorsun böyle nazik ve sevecen olmayı?"
Adam biraz sıkılarak:
"İsmini hatırlasam çağıracağım.":roflol::roflol::roflol:
gunaydın sekercım.üzme kendını nolur.az degıl 15 kılo vermıssın.emınım duraklama donemındesındır.lutfen sabret.bunu atlatırsan daha hızlı kılo verırsın.ıstersen doktorun kendın ol.az cok ne yapacagını ögrendın.bosuna para verme ama ınadına hırslan kendı cabanla kılolarını ver.boshayallersmileyanlız sunu cok ıyı anladım ınsan uyuştukca uyuşuyo,yedıkcede acıkıyo.senınle kılomuz aynı varmısın yarısalım.ben gecen cuma 101.400 ve bugun tam 101 oldum.haftaya sende bende ıkılı rakamları görürüz.hem ben senı gecerım.sositosositookeymi.Şeniz
ben varım ve yarısada hazırımolumunekankayizsmilebir kılo nederkı daha dıkkatlı yemek ve bol bol su ıcmek.
cherryyyy üzülme lütfen. ne biçim diyetisyenmiş yaa o. evet bence de sizde bir sorun var deyip gitseydin keşke. öyle mi motive edilir insan. yok yahu ben hep derim zaten diyetsiyenden işin mantığını kaptıktan sonra psikoloğa gitmeliyiz:) çünkü diyet motive sabır işi hele de biz gibi duygusal açlıkla yiyen, yeme bozukluğu olan insanlara zihnimiz yönlendirebilen biri lazım...
neyse bakalım sen de benim gibi belli yiyecekleri yasak et istesrsen kendine. bi haftadan sonra yavaş yavaş nefsin törpülenir. ne biliim çikolata pasta cips gibi. azmini kaybetme. 15 kilo anca verdim diyosun da bi 15 kilo sonra hafif toplu bi insan olacaksın obez olmayacaksın düşünsene!
Selam,
Kilom aynı..mafoldumben
Cherry_pie, mucukssss.. Toparlanayım dönücem,dertleşiriz..
kızlarrrr ben demiştim bak yokum herkes gelmiş kaynatmışsınız....
YENA nasılsın şekerim?? opuyorumnanaktan
nevraa süpersin harika gidiyorsun! anlatsana şekerrim ne yapıyorsun böyle 3-2 3-2 gidiyor maşallahh bir 300-500 gramla boğuşurken sen uçuyorsun maaşallah sdaimi olsun hem! opuyorumnanaktan
azcık takıyorum ama beyimin değerleri daha yüksek çıkınca ve o da sükunetle karşılayınca sustum bilmiyorumkismile
4,5 üst değer beyimin 96,5 ohaoldumsmile
şaştım kaldım onu görünce. kullanıyorum ilacımı.
ama hızlıca kilo vermeye başlamazsam takacağım kafaya! :kedi:
canım hangi ilacı kullandığını ve dozunu sorsam söyler misin??
evet eşimde kilolu ama yemek yemeyi çookk seviyor. ve çok yiyor da. biraz kıstı mı kilo veriyor hemen. ilaçla çekerlermiş aşağıya. onun dozu çok yüksek ama.
ben 15 kilo versem gerisini dert etmeyeceğim. mesela 3 hafta yaptım diyeti sıkı hem de sadece 1,400 verdim. bu hafta sporda ekledim ama diyetim şöyle böyle gidiyor. umutsuzluk oluşuyor bende o kötü. hatta 10 kilo versem gerisi kolay bakalım o aşamaya ne zamn geleceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?