Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aynı ilaçları kullanıyoruz tek fark ben euthyrox bir gün tek bir gün çift içiyorum dr öyle ayarladı

96,5 miakannehirakannehirakannehirbenim 21,5 çıkmıştı ilk tahlilde dr bu metabolizma durmuş hiç çalışmıyor demişti Allah yardımcımız olsun bununla yaşamayı öğrenmemiz lazım canım sende o kadar takma güzelim motor yavaş işte napalım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Artık Tek Kişilik Cümlelerim Var!
Çok yoruldum! Üstelik çok da sıkıldım! Alıp başımı gitmek istiyorum. Kimseye haber vermeden, bir gece vakti, elimde bavul yola düşmek istiyorum.

Herkesin derdi kendine büyük, benim ki bana XXXL geliyor. Altında ezildiğim yeterince ağırlık yokmuş gibi, gönül eyle, laf dinle, laf anlat, anlattığın karışındakine geçmesin, önümde bir dağ gibi duran hayat aşılmayı beklesin.

Beladan uzak durmak mümkün değil. Sen ne kadar kendi halinde köşende dursan da, gelip seni buluyor. Kimsenin işi gücü yok mu? Dertsizlikten gün ziyanlığı!

İnsanlar sahip olduklarının, sadece kaybettikleri zaman mı farkına varıyorlar? Ellerinde tuttukları değerleri görmek için, mutlaka kopup gitmesi mi gerekiyor?

Günün bütün sıkıntılarıyla boğuştuktan sonra, akşam eve geldiğinde, seni seven bir insanın yanında oturmak, ona sarılıp uyumak ne büyük bir lüks, anlamıyorlar mı? İçinde sevgi olan bir ilişkiye sahip olmanın paha biçilmez olduğunu algılamak için, mutlaka bir kayıp mı yaşanması gerekir?

Yalnızlığın ne derece boğucu, yoran, karanlık bir çukur olduğunu yaşamadan kimse bilemez. Her zorluğu tek başına atlatmak zorunda kalmak, her olayda tek başına ayakta durmak kolay mı?

Yalnızlık bazen insanın içine öylesine işler ki, bir gün hayal kurarken bile tek kişilik olduğunu fark edersin. Sonunda kabullenirsin. Senin hayatın budur. Böyle yaşamaya alışırsın. Bir terazin vardır, dengede tutmaya uğraşırsın.

Sonra an gelir, o kefelerin ne kadar zorlukla dengesini koruduğunu bilemeyenler, üstüne ağırlık koyarlar. Kaldırabileceğin kadar olursa, ona da ses çıkarmazsın.

Geçen hafta kar yağdı ama giderken bana bir hediye bıraktı. Balkon kapısının ince çatlağından sızan su, salonun parkelerinin altına dağıldı. Şimdi salonumun ortasında büyük bir şişkinlik var. Parkelerim hamile gibi duruyor. Üstüne ağırlık koydum, daha fazla şişmesin diye. Sonra fark ettim ki, yüreğimde de buna benzer bir şişlik var. Getirip birileri üstüne ağırlık koyuyor. Oysa ben parke değilim! Üstüme koyulanları içine çekip, daha da büyüyor gönlümün kabarıklığı.

İnsana en çok, sevdiklerinin yaptıkları, sözleri koyuyor. Sevmediklerimden bana ne! Kim ne demiş, kim ne yapmış, hiç beni ilgilendirmiyor. İlişkileri ayakta tutmak zor! Ne kadar mücadele etsen, bir taraf hep eksik kalıyor.

Alıp başımı gitmek istiyorum buralardan. Kimsenin beni bulamayacağı bir yere, elimde sadece bir bavulla yürüyüp gitmek istiyorum. Eskiden kalabalık hayaller kurardım. Kırıldıkça, hayallerimi de teke indiriyorum…

dertlendim yine:gitme::gitme::gitme:

selam kızlar. tatil bitti. bu hafta 1000 gram verdim. citol kaptancığım yazar mısın acaba

yarın geç kalırım muhtemelen ben de bildireyim şimdiden. 900 gr verdim. yani aslında aldıklarımı verdim bi de üstüne 900 gr verdim:) sevgiler.

slmlar herkese iyi geceler diyimde yatiim dedim acayip şişlik var üzerimde nasıl oldu biliyorum ama neyse kanım çekildi artık çok üşüyorum tartıda ne çıkacak acaba yarın yaparım bildirim şuan yapamıyorum ses çıkarmamam lazım uyuyanlar var neyse iyi geceler size dilenci ne kadar zamanda verdin sen 25 kiloyu

abooosempatiksalakcinni yandık desene benim aldığım kiloların hepsi görünmez en azından şişlik var üzerimde yüzük parmağımdan çıkmıyor nasıl atcam yarına kadar bilemiyorum kötükedihüsouff keşke hiç gitmeseydim ya ama haftaya şişlikte gidince fazla vereceğimdelikafaduldenneyse buda iyi hastalığımda bitmedi bir türlü ya kızlar bi gariplik var aralık başı oldum ocak 10da bitti 4-5 gün sonra tekrar oldu azar azar devam ediyor bunun için doktora gitmeyide pek istemiyorum kesici bişey varmı acaba başka bir guruba yazmıştımda aradan cevap yazdıklarımı çıkaramıcam çok soğuk burası

canm benim olumunekankayizsmilehepimiz aynı duyguları hep yaşadık ve halaa bazen aklımızın takıldığı oluyyorsenağlama sen ve bütün topikteki herkes aşlında büyük başarı sergiliyor ama biz kendimize olan güvenimizi okadar çok yitirmişizki naparsak yapalım kendi kendimizi ikna edemiyoruz. bizim beynimiz şişman onuda zayıflatmamız lazım alsanaalsanasmilebiz başarılıyız yapabiliriz yapıcaz güçlüyüz ne kadar zzor olsada bir tabak pilavın bir hamburgerin yada bir baklavanın bizi yenmesine artık daha fazla izin vermicez işte o kadar kötükedihüso :lepi::lepi:herne kadar dayanılmaz olsalarda cokacimcoookbu olay burda kapanacak son bulacak bulmalı gitmeli bu kilolar yoksa biz elden gidiyoruz malesef senağlama ya bakıyorumda troid rahatsızlıkları almış başını gidiyor herkes bundan şikayetçi bugün buysa yarın tansiyon şeker Allah korusun dikkat etmeliyiz yoksa ruhen de fiziksel olarakta baklavalar börekler bizi görütüyor vallaa akannehirkaydirigubbakcemile3aslında ağlanacak halimize gülüyorum ama hakkettende komik yaa :roflol:aklıma tepsinin içerisinde biz alttanda onlar rap rap asker gibi ilerliyor resmi geldi:roflol::roflol::roflol:dediğim gibi biz yapabiliriz bizler başarılı insanlarız hele sen 15 kilo vermişsin bide laf ediyorsun almıyayım elime oklavamıklava:

selam kızlar,
işte ufak bi ara bulunca yazmak istedim.kilom 72 .
2 kilo vrmişim...
efferinn gııı bitti bitiyor iki kilocuk kaldı sen haftaya ipi göğüslersinn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu durum bendede oluyordu ama bende başlar gibi oluyordu sonra kesiliyor sonra tekrar başlıyordu hap kullanıyorum şu anda ama doktora bir git başka sebebi olabilir bende yara varmış tedavi edilip yaktırmak gerekiyor dr da d k hapı kullan diye tavsiye etti boshayallersmile

günaydın tombul fıstıklar hayırlı cumalar nasılız bakim gerçi kimsenin geldiğide yok ya neyse:sm_confused:kilomu bildiriyim hemen
108,1buyrunnnnnnnnn

amaninnn günaydın diyeyim dedim bir de ne göreyim yağmurgözlü abla kilo vermiş :)))

herkeseee günaydınnn;
nasılsınız tombulcuklar??
umarım herkes kilo vermiştir bugün! :))

gunaydın fıstıklarım.ben bu hafta 400 gram vermısım.suan kılom 101.namem dilencı nasılsınız kızlar.hepınıze hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
geçen hafta cuma günü 122.5 tum hafta sonu 123.5 oldum bu hafta yani bugün 121 iki gündür yemğe davetliydik dün gezmeğe gittim yoksa daha çok gidecekti çünki 5 gündür epeyce dikkat ediyorum birde leslie ablamla ter atıyorum

amaninnn günaydın diyeyim dedim bir de ne göreyim yağmurgözlü abla kilo vermiş :)))

herkeseee günaydınnn;
nasılsınız tombulcuklar??
umarım herkes kilo vermiştir bugün! :))
akannehirakannehirakannehirne büyük şok dimi canım iyimisin yardıma ihtiyaç varmı:roflol::roflol::roflol:

tebrikler canım bak dikkat edince gidiyor kilolar salmak yok olumunekankayizsmile

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

AMİNNNNNN

akannehirakannehirakannehirne büyük şok dimi canım iyimisin yardıma ihtiyaç varmı:roflol::roflol::roflol:

tebrikler canım bak dikkat edince gidiyor kilolar salmak yok olumunekankayizsmile
var şekerim şoktayım hala çıkmadım. lülülülülülü bi de bana kilo verecek biri lazım. ilgini çeker mi?? delikafadulden :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…