ilk 6 ay levotiron günde yarım kullandım, şimdi ben değiştirmesini istedim ilacı çünkü hepsi aynı troid ilaçlarının sadece isimleri farklı şimdi de euthyrox günde 1 kullanıyorum bunun 1 i diğerinin yarımıyla aynı mg... ya verirsin Allahın izniyle valla çok iyi anlıyorum bende 2 3 aydır pek diyet yapmasam da ayda 1 hafta da olsa sıkı yapıyorum diyetikaydirigubbakcemile3 ondan bile medet umup ayda 1 2 kilo vermeyi bekliyorum ama yokbilmiyorumkismile o yüzden yavaş da olsa biliyorum sabretmek zor ama olcak hem emin ol faydası olcak ilacın ama yine de sen beklenti içinde olma onun götüreceği kilo kendiliğinden gitsin umut bağlama olumunekankayizsmile
azcık takıyorum ama beyimin değerleri daha yüksek çıkınca ve o da sükunetle karşılayınca sustum bilmiyorumkismile
4,5 üst değer beyimin 96,5 ohaoldumsmile
şaştım kaldım onu görünce. kullanıyorum ilacımı.
ama hızlıca kilo vermeye başlamazsam takacağım kafaya! :kedi:
canm benim olumunekankayizsmilehepimiz aynı duyguları hep yaşadık ve halaa bazen aklımızın takıldığı oluyyorsenağlama sen ve bütün topikteki herkes aşlında büyük başarı sergiliyor ama biz kendimize olan güvenimizi okadar çok yitirmişizki naparsak yapalım kendi kendimizi ikna edemiyoruz. bizim beynimiz şişman onuda zayıflatmamız lazım alsanaalsanasmilebiz başarılıyız yapabiliriz yapıcaz güçlüyüz ne kadar zzor olsada bir tabak pilavın bir hamburgerin yada bir baklavanın bizi yenmesine artık daha fazla izin vermicez işte o kadar kötükedihüso :lepi::lepi:herne kadar dayanılmaz olsalarda cokacimcoookbu olay burda kapanacak son bulacak bulmalı gitmeli bu kilolar yoksa biz elden gidiyoruz malesef senağlama ya bakıyorumda troid rahatsızlıkları almış başını gidiyor herkes bundan şikayetçi bugün buysa yarın tansiyon şeker Allah korusun dikkat etmeliyiz yoksa ruhen de fiziksel olarakta baklavalar börekler bizi görütüyor vallaa akannehirkaydirigubbakcemile3aslında ağlanacak halimize gülüyorum ama hakkettende komik yaa :roflol:aklıma tepsinin içerisinde biz alttanda onlar rap rap asker gibi ilerliyor resmi geldi:roflol::roflol::roflol:dediğim gibi biz yapabiliriz bizler başarılı insanlarız hele sen 15 kilo vermişsin bide laf ediyorsun almıyayım elime oklavamımafoldumbenmafoldumbendelikafaduldenmafoldumben
günaydın herkese senağlama
başlıcam böyle işin içine yaa delircem dün akşamdan beri moral motivasyon sıfır y düşememişim 100 ün altına 100.9kötükedihüsodelikafadulden3 şubat 3 şubat diye tutturduk gördük bu kadar gerizekalı olamaz bi insan ya 22 sene oldu hala kafama dank etmedi mi anlamıyorum ki hala nerden kaytarırsam kar diyebilir mi bi insan yaakötükedihüso ya biri dövsün beni yemek boruma bal mumu flan döksün kapansın anca öyle durcak bu boğazkötükedihüso bide diyetisyen hanım da bana resti çekti 1 ay daha sık görüşelim olmuyosa belki de bende sorun vardır bırakalım dedi ben yok kem küm flan demeye kalmadı sen kilo vermek istediğine emin misin dedi bana:bbo: bende tabi ki vermek istiyorum dedim ama böyle veremezsin benden söylemesi dedi 1 hafta yap 10 gün bırak nereye kadar dedi yapmak istemiyosan ara verelim yok vercem diyosan da uygula dedi :bbo: tuzu kuru tabi hanımefendinin bin tane hastası var başarısız olcak biriyle hiç uğraşmaz daha iyi mafoldumben :bbo::mymeka: kafamı çok bozdu çoookk ve içimden hala diyet yapmak flan gelmiyo oturup ağlayasım var böyle 1 2 gün sadece tek başıma kalsam kimseyi duymasam görmesem bi başımı dinlesem oooofffmafoldumben neyse yaa vardır bunda da bi hayır napiimm millet 7 ayda obezden sıfır bedene iniyo ben aç gibi boğazımı tutamıyorum dötümü de yerinden kaldırmıyorum anca 15 kilo gitti sonra da kilo veremedim diye dert yan çok dikkat ediyosun da...çikolatalar pastalar börekler sonra da ayy 800 gr mı vermişim huuuuuufff yine iyi dayanıyo bu beden sana yarı yolda bıraksa seni yeridir kötükedihüso ya kendime acayip kızgınım saçımı flan mı yolsam biyerlerimi mi cimciklesem napsam hırsımı alamıyorum Allahımmm sen sabır ver sen nefsime hakim olmama yardım et bu kadar iradesiz mi olur bi insan yaaadelikafadulden:bbo:mafoldumben
efferinn gııı bitti bitiyor iki kilocuk kaldı sen haftaya ipi göğüslersinn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisselam kızlar,
işte ufak bi ara bulunca yazmak istedim.kilom 72 .
2 kilo vrmişim...
[FONT="Comic Sans MS]yirin senin hafif toplu olcan diyen dilini yirinn... Şenizkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile yok yok geçti çok şükür o şuurumu kaybettiğim saatler gittikçe sakinleşiyorum sağolasın bacımmmopuyorumnanaktan[/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="indigo"]şuur dedinde aklıma geldi dr öz ün programında yemek yeme krizlerinin 15 20 dakika sürdüğünden ve bu süre geçene kadar sabredersek bu canımızın bişey istemesininde geçiceğini söylediler hem ruhsal açıdan hemde beyinde bitiyormuş bu kriz :dance: sadece 20 dakika sabretmek yeterliymiş tabi bide ak kalmamak lazım bu durumda bu konu boshayallersmile bu konu biraz bilmiyorumkismile acaba ne yesem diye tokken sıkıntıdan girdiğimiz yemek krizlerine zamanlar yani deli gibi acıkmamak şart a.s[/COLOR][/I]
]
abooosempatiksalakcinni yandık desene benim aldığım kiloların hepsi görünmez en azından şişlik var üzerimde yüzük parmağımdan çıkmıyor nasıl atcam yarına kadar bilemiyorum kötükedihüsouff keşke hiç gitmeseydim ya ama haftaya şişlikte gidince fazla vereceğimdelikafaduldenneyse buda iyi hastalığımda bitmedi bir türlü ya kızlar bi gariplik var aralık başı oldum ocak 10da bitti 4-5 gün sonra tekrar oldu azar azar devam ediyor bunun için doktora gitmeyide pek istemiyorum kesici bişey varmı acaba başka bir guruba yazmıştımda aradan cevap yazdıklarımı çıkaramıcam çok soğuk burası
akannehirakannehirakannehirne büyük şok dimi canım iyimisin yardıma ihtiyaç varmı:roflol::roflol::roflol:amaninnn günaydın diyeyim dedim bir de ne göreyim yağmurgözlü abla kilo vermiş :)))
herkeseee günaydınnn;
nasılsınız tombulcuklar??
umarım herkes kilo vermiştir bugün! :))
günaydın arkadaşlar
geçen hafta cuma günü 122.5 tum hafta sonu 123.5 oldum bu hafta yani bugün 121 iki gündür yemğe davetliydik dün gezmeğe gittim yoksa daha çok gidecekti çünki 5 gündür epeyce dikkat ediyorum birde leslie ablamla ter atıyorum
var şekerim şoktayım hala çıkmadım. lülülülülülü bi de bana kilo verecek biri lazım. ilgini çeker mi?? delikafadulden :roflol: :roflol:akannehirakannehirakannehirne büyük şok dimi canım iyimisin yardıma ihtiyaç varmı:roflol::roflol::roflol:
tebrikler canım bak dikkat edince gidiyor kilolar salmak yok olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?