var şekerim şoktayım hala çıkmadım. lülülülülülü bi de bana kilo verecek biri lazım. ilgini çeker mi?? delikafadulden :roflol: :roflol:
ya ben geçen sene 107 den başlamıştım sonra diyeti bırakmıştım. 99 la başladım bu sefer 22ekimde. yani 3.5 ay oldu canım.slmlar herkese iyi geceler diyimde yatiim dedim acayip şişlik var üzerimde nasıl oldu biliyorum ama neyse kanım çekildi artık çok üşüyorum tartıda ne çıkacak acaba yarın yaparım bildirim şuan yapamıyorum ses çıkarmamam lazım uyuyanlar var neyse iyi geceler size dilenci ne kadar zamanda verdin sen 25 kiloyu
gunaydın fıstıklarım.ben bu hafta 400 gram vermısım.suan kılom 101.namem dilencı nasılsınız kızlar.hepınıze hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
citol a
herşeyi yaptım ama imza kısmını yapamadım olmadı galiba sana özel mesajda atamıyorum benim için yaparsan çok sevinirim
1,68
97 başlangıç
86 şuan
65 hedef
4yapraklı yoncayı secersende çok makbule gecer
şimdide çoooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür
Merhaba çıtırlar,
ne güzel az çok hepiniz veriyorda bir ben beceremiyorum bu kilo verme işini. Akşamları puzzle başında yada örgü örerek değilde yürüyüş bantı ile daha sıkı fıkı olmanın yollarını araştırmalıyım.Kendimi nasıl kandırabilirim:)) nasıl cazip kılabilirim ...
Citolüm kilom 90 bilgilerine...
tam kilonu söylersenya kızlar benide alın lütfen ya
citol lütfen beni de listeye al please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?